Fantastische boeken, snel verzonden makkelijk bestelproces, enige minpuntje was de wat slappe Verzenddoos

Duidelijk en compact boekje

Snelle levering. Compact boekje met ruimte voor notities

Zeer sterk aangeraden

Het is een prachtig geïllustreerde, zeer toffe reeks met inderdaad de basis van 6 jaar geneeskunde. Het is goed opgebouwd, de teksten zijn mooi geformuleerd en zeer duidelijk. Dieptegang is echter een beetje afwezig (maar dat was te verwachten, omdat dat af te leiden was uit de beschrijving). Echte anatomie/fysiologie boeken zijn het dus niet. Ik zou ze eerder bij de hand nemen als het gaat om aandoeningen, omdat die wel echt abundant aanwezig zijn. Ook is het een mooi naslagwerk om even naar terug te keren bij onduidelijkheden of om simpelweg weer het bos door de bomen te zien. Zeer aangename klantenservice en over de verzending heb ik niets negatiefs te zeggen :)

Overzichtelijk, duidelijk en compleet en snelle levering!!

Overzichtelijk, duidelijk en compleet en snelle levering!

Heel handig voor in de kliniek!

Super handig om tijden coschappen kort informatie op te zoeken. Zakkaartjes ook erg handig om in je jas te stoppen.

Kwalitatief goed pocketboek!

Ik heb vaker besteld bij Compendium, tot nu toe altijd tevreden. De pockets zijn goed en handig. Ook de kalender van vorig jaar lees ik elke dag met veel plezier.

Topsnelheid verzending

Erg snelle verzending Handzame pockets

Super mooi

De boeken zijn super mooi, een aanwinst. Goed naslagwerk.

Geweldig!

Voor mijn coschappen uiteindelijk toch maar besloten om de reeks te bestellen en ik ben er zó blij mee! Veel diepgaander dan ik had verwacht en super overzichtelijk. Echt top!

Fijne pocket om mee op zak te dragen, snel iets opzoeken. Handig hulp middel bij je open boek toetsen.

Overzichtelijk, handige structuur en mooie boeken.

Handzaam boekje met nuttige informatie

De pocket past makkelijk in de dokters had en biedt handige informatie om snel even op te zoeken.

Overzichtelijk, mooie vormgeving

De pagina's zien er mooi en overzichtelijk uit. Over alle discpiplines is informatie opgenomen. Het geheel is wel wat beknopt, echter dit is begrijpelijk gezien de enorme hoeveelheid informatie die het vakgebied beslaat. Al met al een waardevol hulpmiddel tijdens mijn werk en studie!

Pocket neuro

Perfect, op spoed en afdeling. En voor zelfstudie.

Veel handige info in de jaszak

Ideale bundel met info voor in de jaszak op stage/coschap. Alles snel op te zoeken en altijd wat te doen in de loze momenten.

Fijne pocket!

Leest prettig met veel praktische tips!

Geweldig!

Hele fijne overzichtelijke boeken die helpen bij de studie. Een echte aanrader!

Top boeken! Enorm blij mee!

Gekocht voor mijn eerste jaar geneeskunde. Op dag 2 van de eerste studieweek meteen de boeken erbij kunnen pakken. Super blij mee!

Het naslagwerk voor de verpleegkundige op de afdeling!

Ik werk als verpleegkundige op een acute afdeling in een ziekenhuis. Deze pockets vormen de perfecte aanvulling wanneer ik me wil verdiepen in de verschillende pathologieën. Op die manier kan ik beter gericht en meer observeren en rapporteren.

Super handige boekenreeks!

Duidelijke, mooie afbeeldingen. De tekst en tabellen zijn beknopt en bevatten nog steeds alle informatie!

Super handig!

Heel handig, perfect om in men zak te steken op stage. Ideaal om in te spieken bij een leuke casus.

Erg blij mee!

Ik heb meer zin in mijn studie

Wauw

Heel blij met mijn spullen , voor mijn nieuwe stage in het ziekenhuis . Snelle service . Mooie en praktische dingen .

Goed geholpen

Ik ben heel blij met de mooie boeken. Bij ontvangst zat er een deuk in het vijfde deel, maar na mailcontact ben ik naar mijn mening voldoende verder geholpen. Kan niet wachten ze vaak te gebruiken.

Geweldige boeken en snelle verzending!

Ik ben fan van deze boeken! Zowel het Compendium (5-delig) als de pockets zijn fraai vormgegeven. Een must-have voor iedere arts, PA, VS en (gespecialiseerd) verpleegkundige in opleiding.

Stationsplein 89

3511 ED Utrecht