Erg fijne pocket!

De pocket kindergeneeskunde kwam goed van pas tijdens het coschap kindergeneeskunde. Fijn dat er ook normaalwaarden in staan, want die zijn soms nog best lastig te vinden voor kinderen. Tot nu toe veel gebruik van gemaakt!

Perfect voor de coassistent!

Heel nuttige en interessante informatie meteen bij de hand door het kleine formaat. Ik kan de pockets goed gebruiken tijdens de coschappen!

Duidelijk en overzichtelijk!

Heel duidelijk en beknopt, met veel illustraties!

Super !

super georganiseerd en gemakkelijk te leren.

Super! Echte aanrader.

Ik heb een hele prettige ervaring gehad, geen enkel problem ervaren. Mijn doel is ook om uiteindelijk alles in huis te hebben van compendium. Ze boeken zijn namelijk uiterst geschikt voor brede kennis op te doen.

Mooie duidelijke boeken serie!

Duidelijke uitleg met voorbeelden. Prachtige boeken.

Zeer prettige aanvulling bij opleiding tot PA

De 5 delen reeks van compendium geeft een mooie samenvatting van de geneeskunde. Ideaal als aanvulling bij de literatuur voor de opleiding tot PA. Het zou geen aanbevolen, maar verplichte literatuur moeten zijn!

Mooie boeken, duidelijk overzicht van 6 jaar geneeskunde en aangenaam om te leren.

Zeer mooie boeken, je krijgt er zin van om bij te leren. Ze geven een duidelijk overzicht van 6 jaar geneeskunde.

geweldig

alles in 1 reeks, beter kan niet. Mega overzichtelijk en mooi!

Heel blij met pocket Neurologie

Handig boekje voor coschappen om dingen snel op te zoeken

Alle boeken waren naar verwachting

Interessant en erg nuttig

Ik vind dat alles duidelijk en uitgebreid wordt uitgelegd. Het is een fijne opstelling van alle informatie waardoor het overzichtelijk is.

Helder, duidelijk en superfijn dat alles in een pocket staat!

Tijdens de coschappen superfijn dat je alles bij de hand hebt!

Super compleet zakboekje, mooi klein formaat .

Snelle verzending. In brievenbus afgeleverd.

Hele goede service

Boeken kwamen snel binnen + de service is heel goed en de medewerkers zijn erg klantvriendelijk :))

Duidelijk en overzichtelijk

Mooie en duidelijk, fijn om mee te werken.

Het perfecte boekje om mee te nemen op stage!

Het is een fantastisch boekje om bij de hand te hebben op stage. Je kan snel en eenvoudig een bepaalde topic opzoeken en alles staat duidelijk uitgelegd! Would reccomend!

Handig formaat.

Makelijk mee te nemen. Daarnaast worden de onderwerpen visueel en schematisch ondersteund. Dit boekje moet je gewoon hebben. It's a musthave!

Goed!

Mooi boek, snelle levering!

De Compendium pocket's zien er fantastisch uit en motiveren enorm om je stages goed voor te bereiden

De pocket's zijn heel gestructureerd, handig om mee te nemen en nodigen echt uit om erin te lezen. Het hele gezin grijpt mijn pocket's wel eens vast als ik ze ergens heb laten rondslingeren ;) Het is een geweldig handig naslagwerk. Ik grijp niet zo gemakkelijk terug naar mijn cursussen, maar wel naar de pocket's. Ze zijn ideaal om je kennis even op te frissen. Ze lezen vlot en je kan er snel gericht iets in opzoeken. Ik vind het ook een enorm voordeel dat er nu goede Nederlandstalige handboeken zijn, naast de vele Engelstalige cursussen.

Mooi overzichtelijk boek

Ben net begonnen met het boek en bijna alles staat er overzichtelijk in. Het formaat is ook lekker compact waardoor je hem makkelijk mee kan nemen. Veel ziektebeelden en tips.

TOPPRODUCT!

Ik ben zelf geen dokter, maar student remote paramedic aan het College of Offshore and Remote Medicine. Wij worden getraind om voor een groot stuk aan telemedicine te doen en instructies van artsen op te volgen. Deze boeken en pocketguides helpen daar enorm bij!

Mooi informatief en duidelijk boek

Het is een heel uitgebreid en duidelijk boek

Stationsplein 89

3511 ED Utrecht