Exact wat ik nodig heb!

Als assisterende verpleegkundige op het operatiekwartier is de pocket traumachirurgie en orthopedie exact wat ik nodig had! Een mooi overzicht van termen, anatomie,… een echte aanrader!

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit van de pockets, zowel qua inhoud als qua materiaal. Zeer tevreden!

Een pocket besteld, werd de volgende dag door de brievenbus geleverd zonder onnodig verpakkingsmateriaal. Boekje zag er perfect uit!

Handigheid in the pocket

Alle handige en noodzakelijke informatie is eenvoudig te vinden in de pocket. Alle belangrijke aspecten in de pocket. Letterlijk, want het pas in de jas. Of die nu kort als verpleegkundige of lang als arts is.

Zeer gestructureerde en leerrijke boeken

Ik heb nu reeds het boek ‘acute geneeskunde’ en ben hier zeer tevreden van! De inhoud is zeker leerzaam voor in de praktijk, een handig ondersteunend boek! Ik ben ervan overtuigd dat ik mijn collectie nog zal uitbreiden met boeken uit jullie catalogus!

Snelle levering, super handig

De levering ging heel snel. Kon meteen vanaf de start van mijn coschap gebruik maken hiervan

Goed!

Snel binnen. Zeer tevreden met aankoop

Ik ben erg tevreden met de qualiteit en inhoud

De informatie is in heel nuttig manier gepresenteerd. De boeken standen ook in hoog qualiteit papier... mooie om te lezen.

prachtige boeken

overzichtelijk en vlot leesbaar, goede kwaliteit van foto's/illustraties, makkelijk om iets terug te vinden/op te zoeken, zeer goede kwaliteit

Fantastische boeken, geweldige service

Veel contact gehad met compendium. Uiterst vriendelijk en snel actie! Hele fijne boeken

Snelle levering en mooie pocket!

Erg tevreden!

Super fijn boekje

Het is super fijn boekje om even snel in te bladeren als je snel en lort wil weten wat een aandoening inhoudt en wat de behandeling is!

Helemaal perfect !

Als leerling verpleegkundige (met plannen om door te studeren tot nurse practitioner) Is dit echt geweldig ! Ik heb de pocket versie psychiatrie en acute geneeskunde. Heel veel informatie , maar super duidelijk ! Met leerzame illustraties. Daarnaast ook super snelle levering Ik kan er geen slecht woord aan kwijt. Ik ga zeker vaker bestellen :)

Matig

Mijn pakketje bevindt zich op dit moment ergens in Parijs. Helaas woon ik in Hasselt België. Ik heb hiervoor al 3 mails gestuurd maar slechts 1 matig antwoord gekregen waarin ze mij aanraden dpd te contacteren. Na dpd al 2 keer te contacteren raadt dpd mij aan een klacht in te dienen bij jullie en te vragen voor een compensatie. Ik zou liever gewoon mijn pakje hebben. Groetjes Tim

Snelle verzending en zeer nuttige boeken

Erg blij met de compendium geneeskunde reeks. Fijn, duidelijk en helder beschreven. Daarnaast een zeer snelle verzending. Ik had de boeken op zondag besteld en ik kon er maandag al meteen mee aan de slag.

Super handige en complete samenvatting van alle stof die ik nodig heb!

Het is een overzichtelijk, duidelijke boekenreeks. Het is precies wat je nodig hebt als naslagwerk!

Heerlijk praktisch en omvattend!

Zeer prettig pocket editie van de kindergeneeskunde, voornamelijk ook omdat eigenlijk alles er in staat zonder verwijzingen naar de andere delen wat je bij de "grote" boeken hebt. Zeker een aanrader voor stage en tentamen kindergeneeskunde.

Top service!

De boeken geven een goed overzicht per discipline. Dit gaat me zeker helpen tijdens mijn coschappen! Daarnaast is de klantenservice uitstekend :)

Had de pockets al , maar miste nog meer diepgang. Ben al flink wat jaren werkzaam als verpleegkundige en wil mijn kennis op peil houden. Via de organisatie waar ik nu werk is dit wat uitdagend. Dus dan zelf maar thuis aan de slag. En misschien dat ik hierna nog een opleiding doen

Super overzichtelijk

De boeken zijn heel overzichtelijk en super netjes. Leren wordt hierdoor een stuk gemakkelijker. Ik ben erg blij met de aanschaf van de boeken!

Super snel geleverd!

Ik heb zonder korting besteld en via mail was alles gecorrigeerd en opgelost. Compendium Geneeskunde vind ik een super correct en kunstig team. Hopelijk hebben ze nog lang ideeën om het leerproces makkelijker/duidelijker te maken.

Nóg beter dan de 1.0! Must have voor elke geneeskundestudent!

Getwijfeld over of ik de 2.0 zou aanschaffen aangezien ik de 1.0 al had. Kon het toch niet laten en ben echt mega blij met de keuze. Nog uitgebreider, meer plaatjes en nog completer beeld van de studie, echt top!

Nadat mijn boeken beschadigd zijn aangekomen contact gezocht met compendium. Geheel nieuwe set toegestuurd gekregen. Oude moesten wel retour gestuurd worden (zwaar pakket), toch erg blij met de boeken.

Met behulp van deze boekenreeks begin ik zelfverzekerder met mijn Master Geneeskunde.

Met behulp van deze boekenreeks begin ik zelfverzekerder met mijn master geneeskunde. Met altijd alle informatie op een duidelijke overzichtelijke manier achter de hand ga ik vol goede moed mijn master in.

mooi boek

Ik heb het boek besteld omdat ik zelf opticien ben. Dit boek geeft over sommige dingen net wat meer inhoud dan je op de opleiding leert.

Stationsplein 89

3511 ED Utrecht