Interessante weergave diagnostiek

Interessante weergave diagnostiek Anatomie afbeeldingen soms lastig doordat de labels a tm .. zijn waardoor je in bijschrift steeds moet zoeken

Geweldig!

Prachtige pockets, heel compleet en overzichtelijk! De opmaak maakt de stof makkelijk te begrijpen! Ideaal!

super overzichtelijk

Hele overzichtelijke boeken met gestructureerde opbouw en realistische plaatjes/afbeeldingen

Heel goed service en mooie boeken om je master te doen

Ik heb vorige maand de boeken gekocht en ik ben er erg blij me. De klantenservice was best wel duidelijk en de bezorging was op tijd. Heel erg tevreden hiermee.

Goede herhaling

Ik ben net begonnen met mijn stages en de compendium boeken vormen een mooie voorbereiding. Per stelsel kan je beknopt terugvinden wat de belangrijkste pathologieën zijn. Echt heel handig om voor de stage eens door te nemen en zo voorbereid te beginnen aan je week!

Alle boekennieuws ik van jullie heb aangeschaft bevatten meer waarden voor het geneeskunde te leren als voor artsen in opleiding zoals verpleegkundige in opleiding. Veel structureel, nuttige en uitgebreide informatie. Bedankt!

Geweldig!!

Erg fijn en handig

Nu ik klaar ben met de opleiding kan ik mijn kennis nog meer verbreden met deze boeken. Dit is de theorie waarin ik mij graag wil verdiepen! Erg fijne boeken.

Top serie

Snelle levering, duidelijk

Hele fijne samenvatting van de jaren geneeskunde

Compendium geeft een goed overzicht van alle verschillende discplines met de meest belangrijke dingen duidelijk georganiseerd. Ook de kleine tekens en tabellen zijn handig.

Zo handig die boekjes van jullie. Ik adviseer dit altijd aan mijn leerling-verpleegkundige. En dan vooral die met obstetrie te maken heeft.

Ideale serie als naslagwerk en voorbereiding op examens en toetsen

Compendium geneeskunde biedt een duidelijk en beknopt overzicht

Geweldige reeks

Met smart zaten mijn dochter en ik op de boeken te wachten. Ik, werkzaam als leerling verpleegkundige en mijn dochter als aankomend geneeskundestudent. Wauw, wat een mooie boeken en wat een heldere uitleg. Hier kunnen wij de komende 4-6 jaar mee aan de slag.

Duidelijk en makkelijk leesbaar

Samen met mijn dochter hebben we er veel plezier van. Ik gebruik het als naslagwerk en mijn dochter voor de opleiding Verpleegkunde. Super zijn de handige tabellen, ezelsbruggetjes en uiteraard het onderdeel klinisch redeneren. Al met al dus superblij.

Snelle levering en heel handzaam!

Handige naslag voor tijdens je coschappen. Gebruik deze boekjes ook ter voorbereiding op de vgt. Handig aangezien tegenwoordig informatie verspreid staat over het gehele internet.

Prachtige boeken

Handige naslagwerken

Een aanvulling en verrijking voor de verpleegkundige beroepsgroep

Na een aantal pockets in mijn bezit te hebben, mijzelf de complete serie cadeau gedaan. Een must have ook voor de verpleegkundige beroepsgroep

Supersnel

Snel geleverd!

Super blij mee!!

Erg duidelijk en fijn om te gebruiken in mijn werk

Handig en vooral compleet overzicht, ook ter voorbereiding van co-schappen

Na lang twijfelen eindelijk de serie besteld en absoluut geen spijt van. De serie geeft een zeer compleet beeld van geneeskunde, precies zoals beloofd. Ik gebruik de serie ter voorbereiding op onderwijs bijeenkomsten, om tussendoor dingen op te zoeken en als basis voor het leren van tentamens. Het gaat niet super diep in op de stof, wat fijn is voor het algemene overzicht, en gelijkertijd laat dit je zien waar je zelf nog dieper op in moet gaan. Ondertussen heb ik ook al twee pockets in mijn bezit, waarmee ik klaar ben voor de aankomende coschappen!

Snel en netjes geleverd

Boeken waren goed verpakt, werden snel geleverd.

Must-have voor wie zich het brede terrein van de geneeskunde eigen wil maken op een efficiënte en aa

Een hele boekenkast samengevat in 5 overzichtelijke en volledige handboeken met structuur, kleur, ezelsbruggetjes, waarschuwingen en nog zoveel meer. Kortom: een must-have voor wie zich het brede terrein van de geneeskunde eigen wil maken op een efficiënte en aangename manier.

Praktisch handboekje

Fijn boekje, snel en makkelijk mee te nemen.

Stationsplein 89

3511 ED Utrecht