Perfecte aanvulling op studiemateriaal, ook voor (post)hbo.

Als verpleegkundestudent "nieuwe stijl" bestonden mijn theorie vakken vooral uit leren waar ik informatie vandaan kon halen. Klinisch redeneren werd wel aangestipt maar de veronderstelling was dat dit wel in de praktijk geleerd zou worden. En hoewel dat voor een belangrijk deel klopt, merk ik na enkele jaren in het werkveld dat ik een bepaalde theoretische basis mis. Zeker nu ik ben begonnen aan de opleiding tot praktijkondersteuner, waarin veel verdieping wordt gevraagd maar minder wordt aangeboden ben ik ontzettend blij met de schat aan kennis die in deze reeks word gedeeld. Ik was bang dat de boeken te ingewikkeld zouden zijn omdat ik nooit geneeskunde heb gestudeerd, maar de schrijvers hebben een hele goede balans gevonden tussen een boekenserie met voldoende diepgang enerzijds en een begrijpelijke tekst anderzijds. Ik ben van mening dat deze reeks ook voor de (hbo) verpleegkunde student van enorme aanvulling is, zowel voor het klinisch redeneren als voor de theoretische vakken.

Zoo blij met de boekenreeks!

Ik ben meteen begonnen met studeren! De boeken zijn zo mooi dat je meteen wilt lezen & leren!!!

Geweldige reeks

Onze dochter is enorm blij met de reeks en de pockets. Echte aanvulling op haar studie..... Zelfs wij maken wij er stiekem gebruik van voor ons werk in de zorg. Al met al een aanrader dus..

Een overzichtelijke duidelijke samenvatting van alles dat je nodig hebt.

Het is gemakkelijk in gebruik door de duidelijke layout en de inhoud is ruim voldoende voor een goede samenvatting. Ik gebruik het zeer graag om me voor te bereiden op mijn stages en het eindexamen.

Helemaal tevreden over de service

Verkeerde druk geleverd gekregen. Daarover snel geïnformeerd en probleem snel en naar tevredenheid opgelost

Snel geleverd, prachtige boeken!

De reeks werd snel geleverd en was goed verpakt, dus geen beschadigingen oid. De boeken zien er mooi uit en geven een prachtig overzicht van de geneeskunde. Ideaal voor geneeskundestudenten!

Geweldige studie - en overzichtsboeken!

Heel fijn overzicht van de basisgeneeskunde. Leer er veel van. Enige puntje is dat er op sommige vaststellingen geen verklaring wordt gegeven, waardoor ik daardoor nog eens extra naar dit punt moet kijken. Voor de rest heel handige en overzichtelijke boeken, zeker een aanrader!

Goede service en goede producten

Blij met mijn bestelling. Goede prijs-kwaliteitverhouding en snelle bezorging

Erg compleet en in duidelijke taal!

Aangeschaft omdat ik graag de PA opleiding wil gaan doen, en alvast wil beginnen met lezen. Héél interessant, helder en beknopt omschreven met duidelijke illustraties. Ik kan me voorstellen dat dit me in de PA opleiding goed kan helpen. Ook in mijn huidige functie al handig, door de opdeling in verschillende disciplines kan je alles makkelijk terugvinden!

Super snelle levering en boeken in perfecte staat!

De boeken waren er de volgende middag al en er was geen kreukje te bespeuren!!

Fijn en accuraat met topkwaliteit

Snel mijn bestelling binnen zodat ik snel aan de slag kon.

Nog mooier en completer dan ik verwacht had

In september gaat mijn opleiding tot PA starten. Ok, geen Geneeskunde, maar er gaat veel diepgang van mij verwacht worden. Deze boeken gaan me hier als naslagwerk enorm bij helpen. Ik zit al 16 jaar in de neurologie en als ik dit gedeelte lees zie ik hoe enorm beknopt en toch compleet het in elkaar zit. Chapo. De pockets staan dan ook hoog op mijn wensenlijst.

Goede service en mooie producten

Zeer vlotte bestelling via de website Snelle levering Goede service

Hele fijne en super snelle service. Overzichtelijke boeken welke ik goed kan gebruiken voor mijn PA opleiding!

Overzichtelijk

Ik vind het een heel overzichtelijke samenvatting van de leerstof geneeskunde

fantastisch

kei snelle levering, super mooi design

Leerzame en leuke boeken voor mij als geneeskundestudent!

Ik gebruik de boeken voor het maken van samenvattingen en om te leren. Er staan hele handige en duidelijke plaatjes in, die mij hierbij erg helpen. Alle informatie over een bepaald onderwerp staat bij elkaar, daarom kun je naast de te leren stof al wat leuke weetjes lezen, waardoor je erg gemotiveerd en nieuwsgierig raakt. Ik zou deze boekenreeks aan iedereen aanraden!

Snelle levering en boeken zien er mooi uit!

De levering was erg snel en de boeken waren goed verpakt. Ik heb er alleen nog maar even door gebladerd maar het ziet er goed uit! Ik denk dat ik er veel aan ga hebben

Goeie ervaring, nette service en heel veel plezier van de bestelling.

Duidelijke website, producten zijn van goede kwaliteit en de inhoud is fantastisch voor verdieping!

Voor de eerste keer wat besteld bij Compendium geneeskunde. Voor het verdiepen van mijn kennis is de boekenreeks geweldig. Ik kan mezelf testen en uitdagen door de ‘test jezelf’ vragen te beantwoorden. Een enorme aanvulling op mijn medische boeken!

Super snel

‘S avonds 22.00 besteld, volgende dag rond de middag al binnen. Mooie leken. Ook pocket erg handig en perfect formaat.

Ik ben onder de indruk van de uiteenlopende informatie in de boekenreeks.

Ik had verwacht de basis onderwerpen tegen te komen in deze boeken zoals anatomie, fysiologie etc. Dat er echter ook epidemiologie, statistiek etc in voorkomt vind ik dan ook helemaal fantastisch. Ik wil dan ook echt nooit meer zonder compendium studeren!

Zo goed als super

Heel snelle levering. Een boekje ontbrak maar wordt nageleverd, snelle antwoord. Het boekje “Acute Geneeskunde” vertoont afdrukfouten over een 30-tal pagina’s. Tekst is schuin gedrukt en hoek niet mooi gesneden. Hiervoor ook een mail gestuurd maar daar kreeg ik nog geen reactie voor (komt misschien nog). De dienst was ook de gehele week enkel via mail te bereiken. Voor de rest een aanrader.

Prima service. Gisteren besteld, vandaag bezorgd!

Top service, snel bezorging. Natuurlijk een aanrader.

Professioneel, snel en compleet.

Zeer goede service en snelle levering. Ondanks dat ik geen vgt hoef te doen, toch blij met deze aankoop. Verbeterpunt: Communicatie over datum van verwachting van bestelde pre-order items. Staat niet bij veelgestelde vragen en alleen terug te vinden als je bij shop de beschrijving leest. Als je al besteld hebt, is dat niet de eerste plek waar je gaat zoeken. Mogelijk kan hier verduidelijking in komen bij het benoemen op een andere plek op de website zoals veelgestelde vragen of algemene bestel informatie pre-order items

Stationsplein 89

3511 ED Utrecht