Goed voor de basis

Goede basale informatie. Ontbreekt naar mijn gevoel wat meer informatie qua beleid.

Mooie en betaalbare boeken!!

Ik heb al een aantal boeken besteld. Voornamelijk de pockets. Ze zijn betaalbaar en erg goed te gebruiken zowel voor studie als naslagwerk. De service van Compendium Geneeskunde is verder ook top.

Nog beter dan verwacht!

Ik had al veel verwacht van de reeks, maar zelfs deze verwachtingen hebben jullie overtroffen! Echt top om de leerstof zo overzichtelijk te zien

Precies wat ik zocht: gevatte samenvatting per specialisme.

Voor mijn coschappen zocht ik een naslagwerk met overzichtelijk de belangrijkste ziektebeelden/klinische informatie per specialisme. Dit heb ik gevonden! Heerlijk om naast al mijn digitale boeken een studieboek voor op de bank te hebben.

Een mooie collectie!

Heel overzichtelijk, duidelijke foto's, als je begint te lezen kan je niet stoppen! Ik ben blij dat ik deze compendium in bezit heb.

Handige boeken!

Na mijn aankoop van de pocket acute geneeskunde ook de reeks gekocht. Wat een top aanvulling! Ondanks dat ik verpleegkundige ben staat er zeker veel handige informatie in en de diepgang die ik zocht! In een woord TOP! Zeker het geld waard.

Super snel verzonden en fantastische klantenservice

Pocket met ezelsoor ontvangen, na een berichtje direct de volgende dag een nieuwe op de deurmat. Super fijn!

Super!!

Ik heb 2 pockets besteld en ik ben super tevreden. Er staat super veel informatie in en heb het al aanbevolen bij meerdere vriendinnen!

Je krijgt wat ze beloven. Mooie hardcover boeken.

Dikke prima

Het bestellen was eenvoudig, het zijn fijne pockets en de levering was snel. Niets op aan te merken.

Vlotte levering

Vlotte levering en heel blij met mijn geneeskunde zakboekje.

Zeer praktisch!

Chapeau dames, Deze boekenreeks biedt een uitstekend overzicht van de essentials! Hartelijke groet, Mehrnoush Rahmani

overzichtelijk

Overzichtelijk en to the point worden een aantal zaken benoemd. Ik ben verpleegkundige maar wordt met deze literatuur wel uitgedaagd om veel breder te kijken naar aandoeningen.

Fantastische pocket ter ondersteuning onderwijs ontwikkeling HBO V!

Voor het onderwijs op de HBO V maken we gebruik van "Compendium". Ik ben verantwoordelijk voor het Kraam, Kind en Jeugd onderdeel. De pocket is een prima basis voor onderwijsontwikkeling , voor hoor en werk colleges en toetsing.

Super leerrijk, ook voor niet-geneeskunde studenten

Als pas afgestudeerd diëtist wou ik mezelf trakteren op een afstudeercadeau en kocht ik de 5-delige set aan en ik ben er superblij mee! Veel termen ken ik uiteraard niet, maar door een korte Google sessie ben ik weer mee en leer ik heel veel bij over de medische wereld. Aanrader!

De Compendium reeks is een fijne aanvulling op de studieboeken en ziet er ook nog eens goed uit.

prima reeks en vlotte bezorging

echte aanrader

Zo leerzaam en handig die kleine firmaatjes!

Super snelle en goede service. Top boeken!

Absoluut een aanrader. Toffe boeken, goed samengesteld en visueel met mooie platen. Snelle levering en top service.

Heel vlot en gemakkelijk in gebruik.

Super mooie boeken die echt een must have zijn voor iemand die een geneeskunde gerelateerde studie doet!

Zeer gebruiksvriendelijk en educatief voor studenten en praktiserende verpleegkundigen

Ga dit gebruiken in de lessen klinisch redeneren in het ziekenhuis als bijscholing.

Ontzettend duidelijke complete basis voor de hele medische wereld.

Fijne, duidelijke, complete en overzichtelijke boeken. Waarbij je makkelijk een beknopt overzicht hebt per discipline. Een goede aanvulling om de medische kennis aan te vullen en om als naslag te gebruiken. Dankjewel.

Beste pocket ooit!

Helemaal blij met deze pocket over psychiatrie! Ideaal om in mijn tas mee te hebben en om in te lezen als ik even iets niet meer weet. Verliefd op dit boekje. Het staat zo duidelijk omschreven/geïllustreerd. Dit maakt het leuk om te lezen.

Stationsplein 89

3511 ED Utrecht