TOP !!

Mooie boeken van zeer goede kwaliteit ook

Prima naslagwerk

Als verpleegkundige zijn sommige onderwerpen te uitgebreid.Niet als storend want iedereen haalt eruit wat hij nodig heeft. Mooie uitgave en goed geïllustreerd

Bijna perfect...

Een gemaakte vergissing bij het verzenden is niet gebagatelliseerd maar goed opgelost. Een leuk presentje als pleister op de wond -ONGEVRAAGD-. De pockets zijn een aanrader!

Het wachten waard!

Helaas was er met de verzending wat fout gegaan, waardoor ik het boekje pas 2.5 week na bestelling ontving. Wat moeizaam contact, maar uiteindelijk is het opgelost en was het het wachten waard: Acute Geneeskunde is een top exemplaar en bevat zowat alles wat je je maar kunt bedenken. Ideaal.

Waardevol!

Nog niet gebruikt in praktijk, maar oogt uitnodigend en helder!!

Mooie boeken, waardevolle aanvulling op andere studieboeken.

In eerste instantie de verkeerde boeken gekregen, maar dat is opgelost na een telefoontje en een mail. Fijne boeken (de 5 boeken reeks).

geweldige serie boeken

Zeer compleet en informatief, was even probleempje met verzending maar dat is naar volledige tevredenheid opgelost

Geweldig!!

Super snelle levering Mooie lay-out Duidelijke informatie en verdiepend Goede aanvulling voor mij als hbo-v’er in het ziekenhuis

Zeer duidelijke boekjes, een plezier om je in te verdiepen.

Zeer duidelijke boekjes, een plezier om je in te verdiepen.

Ontzettend fijn overzicht van de Geneeskunde stof, met duidelijke anatomie, fysiologie en pathologie

De boeken geven op een gestructureerde manier een overzicht van de medisch inhoudelijke stof van de opleiding Geneeskunde, door in te delen op de verschillende specialisaties. Daarbij wordt je door de specialisaties heen geleidt via duidelijke omschrijving van de anatomie, histologie, embryologie en fysiologie van de betreffende onderwerpen. Aanvullend krijg je nog inzicht in de meest voorkomende ziektebeelden, behorend tot de betreffende specialisaties, met alle benodigde informatie rondom deze ziektebeelden. Kortom, met deze boeken hoef je niet verder naar informatie te zoeken.

Ideale samenvatting

Superhandige boeken! Ideale samenvatting, perfecte voorbereiding voor het starten van een nieuwe stage!

Vlot

Alles verliep vlot en snel Goed verpakt

Zeer volledig en handig

Tot nu toe al veel aan gehad, en zit nog maar aan het eerste boek!

Conditie boekjes kwamen in matige staat aan

Zelf is zijn de boekje mooi en is de informatie goed en bondig. Echter was een boekje toen ik het openmaakt al met pen op geschreven. Erg vreemd. Heb besloten hier geen probleem van te maken omdat ik ze de volgende dag nodig had, maar zou niet mogen. Zeker niet voor deze prijs.

Enorm handig

Deze pockets zijn een goede samenvatting, vol handige schema's en flow-charts.

Een welkome aanvulling....

Als ambulanceveepleegkundige komen we steeds meer op een gedeelt vlak te werken waar geneeskunde wordt bedreven in de 1e lijn. En het compendium geeft mij die kennis en kunde om goed te bepalen welk specialisme mij en de patiënt kan helpen om optimale zorg te krijgen in 1e en 2e lijn. Als verpleegkundige kan ik mij nu nog meer bekwaam maken in triage, diagnostisering en behandeling. En....het zijn ook gewoon mooie duidelijke educatieve naslagwerken !!! Jaap Kroeze Ambulanceverpleegkundige en Rapid Responder GGD Flevoland

Mooi boekje, snel geleverd!

Heel snel geleverd, heel veel zin om mijn boekje te gebruiken!

Handig overzicht!

De compendiumreeks geeft een handig overzicht, inclusief educatieve illustraties en schema's. Het zorgt er voor dat je alle belangrijkste kennis onmiddelijk bij de hand hebt!

Super handig boekje

Handig als naslag met veel ezelsbruggetjes om makkelijk te onthouden

Versie 2.0 is briljant

Ik was al een lezer van het eerste uur van versie 1. Versie 2.0 is een perfecte verbetering met name wat betreft de vele zeer duidelijke illustraties.

Heel erg fijn boekje voor bij de coschappen

Zowel de grote versie als de pocketboekjes zijn echt een toevoeging bij de studie. Deze boeken vervangen bij mij bijna alle andere studieboeken door de duidelijke illustratieve uitleg, echt een aanrader :)

Super handig en compleet

Ik ben heel erg blij met de pockets, heb ze la zeer regelmatig geraadpleegd. Ze zijn zeer informatief, duidelijk en compact.

Wat een geweldig naslagwerk! Goed uitgelegd op zo'n manier dat het begrijpelijk is voor iedereen in de zorg. Bedankt voor jullie toewijding om dit tot zo'n succes te maken. Ik gebruik de boeken regelmatig voor klinische lessen in de gehandicaptenzorg.

Mooie duidelijke reeks

Helder en duidelijk uiteengezet. Gericht zoeken op orgaanstelsel. Rijk aan illustraties. Handig om snel de juiste informatie te vinden.

Stationsplein 89

3511 ED Utrecht