Wat ben ik blij met dit boekje

Als PA ben ik nu ingezet als zaalarts op de COVID afdeling. Dit terwijl ik normaal heel ander werk doe. Dit boekje heb ik elke dag bij me. Het helpt als je weet waar je dingen kunt opzoeken.

Overzicht is hèt woord! Structuur en methodisch, daar houd ik van!

Zo blij verrast met deze gloednieuwe reeks met zoveel structuur en overzicht. Als ervaren verpleegkundige en ondernemer in de zorg ga ik mij de komende jaren verdiepen in geneeskunde dat mij zeer boeit en mij zo verder ontwikkelen in mijn vak! Deze reeks gaat mij hier zeer bij helpen!

Snel geleverd.

Het is een cadeau voor de kerst van mijn kleindochter.

Heel praktisch, fijne boeken/ pockets. Classificatie decubitus wordt nog geduid in 'graden' (ook in Compendium 2.0). Dit is al enkele jaren categorieën.

Zeer nette service

Als de service netjes is hoef je daar geen verdere woorden aan te besteden. Ga zo door.

snel de boekjes ontvangen

ik zocht enkele boekjes om weer up to date te zijn en vond deze overzichtelijke delen

Handig compact en overzichtelijk

Alles goed te vinden. Overzichtelijk en wel alles omvattend dus makkelijk en goed te gebruiken op de SEH.

FANTASTISCH

Je kan veel leren uit deze boeken, het is misschien prijzig maar zeker de moeite waard

Zeer goede service

Ik vind de boeken allereerst fantastisch. Maar daarnaast is de service goed. Een van mijn boeken was kapot en direct werd er een nieuw boek opgestuurd!! Zeer nette afhandeling van het probleem. Heel fijn! Zeker aan te bevelen

Zeer mooie en duidelijke boeken

De boeken zijn mooi en goed van formaat. De informatie en afbeeldingen zijn heel duidelijk en zeer goed te gebruiken!

Geweldige boekenreeks

Ik was al fan van de boekenreeks 1.0, maar heb toch besloten om de 2.0 te bestellen. Zeer nuttige nieuwe disciplines. Wederom erg duidelijk weergegeven met overzichtelijke tabellen en stroomdiagrammen. Alles wat je moet weten in één naslagwerk!

Duidelijke prachtige weergave van de lesstof.

Zeer compleet, logisch ingedeeld en beknopt

Zeer handig zakformaat, ook voor docenten in voorbereiding op lessen en tijdens simulatieonderwijs acute zorg

Wat enorme informatie dichtheid!

Wat een compact en volledig geheel. Duidelijke beschrijving een prachtig naslagwerk.

Mooie boeken

Hele mooie boeken zal ik veel aan hebben als ik volgend jaar aan mijn studie begin. Mijn moeder vind ze ook prachtig en gaat ze ook lezen zegt ze! (Is verloskundige geweest)

Een geweldige serie met kennis!

Fraaie serie boeken met een gigantische "bak" aan kennis. Daarnaast zit het in een hedentijds jasje. Prettig te lezen. Deze serie gaat nog veel gebruikt worden, voor nieuwe kennis of om aanwezige kennis op te frissen. Ook zijn de boeken en met name de afbeeldingen goed in de spreekkamer.

Geweldig!

Een geweldige boekenreeks, boordevol met afbeeldingen en duidelijke uitleg. Bedankt!

Nooit meer google nodig!

Eerst zocht ik altijd urenlang google af naar goede bronnen als ik iets wilde weten en elke site zei wel iets anders of had totaal andere afbeeldingen. In Compendium Geneeskunde weet je dat je betrouwbare info leest en zijn de afbeeldingen en tabellen superduidelijk! En ze zijn zo kleurrijk dat ze ook nog keileuk staan op mijn bureau!

Wat een fantastische boeken, mooi opgezet, overzichtelijk. Leest fijn en makkelijk toepasbaar. Ik ben fan!

De complete geneeskunde opleiding in 5 fantastische boeken!

Zeer complete bundel van alle kennis die nodig is voor het volgen van de studie geneeskunde. Enorm duidelijke structuur en geweldige link met de kliniek door de vele voorbeelden en foto’s! 10/10!

Prachtige boeken!

De boeken zien er prachtig uit, ze zijn erg overzichtelijk en goed te begrijpen. Heel blij mee!

Snelle levering en prachtige boeken

De levering was er binnen 24uur in het weekend en de boeken zijn prachtig om in te kijken en hebben elk onderdeel beknopt maar goed uitgelegd.

Snelle bezorging maar 1 boek had een ezelsoor

Prachtig om voor zo goedkoop zoveel kennis te geven.

Mijn naam is Serife Nur Donmez. Ik had de boekenserie besteld. Toen ik opeens keek op de site zag ik een verjaardagskorting. Dit vond ik echt tof want als ik heel eerlijk ben heb ik zware geldproblemen, ik heb het best zwaar. Ik zat al 4 maanden te sparen voor de boeken. En toen ik de boeken zag in korting was ik erg blij, toen heb ik besteld. Toen ik de boeken had besteld kreeg ik (met uitzondering) ook een poster erbij van mevrouw Karin, hierbij wil ik naar haar harstikke bedanken en de complimenten geven. Ik vind jullie sector echt heel goed, kwaliteit, deskundigheid en het geldbedrag. Ik hoop dat jullie ooit de hele wereld bekend worden! Groetjes, Serife Nur Donmez

Nog geen week binnen en al superveel profijt!

Ik heb mijn boeken vorige week besteld, dag later binnen en meteen kunnen gebruiken. Ze sluiten supergoed aan op de stof en geven alles duidelijk weer in plaatjes. Het is zeker een aanrader voor alle geneeskunde studenten!

Stationsplein 89

3511 ED Utrecht