Nette boek

Heb het als cadeau gehaald voor mijn broertje. Hij vind het een fijn boek.

Erg fijne ervaring, snelle levering

Heel erg fijn

Een prima pocket om oude kennis bij te spijkeren

Snelle levering van praktische informatie met de laatste ontwikkelingen op overzichtelijke manier gerangschikt

Superchill

Zo prettig omschreven Voor mijn verjaardag gekregen helaas net te vroeg besteld Week later was er een aanbieding

Onwijs veel informatie in een mini formaatje

Bijna alles wat je nodig hebt vind je terug in de pocketversies. Compact en helder. Het enige minpuntje is de zachtere en dus wat kwetsbaardere kaftjes.

Heel compleet en overzichtelijk.

Door compendium kan ik mijn lessen beter volgen. Heel erg overzichtelijk en duidelijk worden de zaken beschreven.

Handig en handzaam!

Veel info in kleine overzichtelijke brokjes tekst. Handig als naslagwerk of voor in de rustige uurtjes

Super handig in gebruik!

Soms is kennis wat weggezakt en weet ik niet meer precies hoe het ook alweer zat. Dan kan ik het snel even opzoeken in één van jullie pockets. Super handig! Kirsten

Handig!

Superhandig boekje! Ik denk sowieso nuttig bij welk specialisme je ook coschap loopt. Duidelijk geschreven.

Volledige informatie

- Veel informatie - Duidelijk opgeschreven - Door overlopen van informatie op volgende pagina soms iets onoverzichtelijk

Uitstekende boeken, duidelijk en gedetailleerd

Geweldig om alles te herhalen dat misschien is vergeten. De belangrijkste aspecten van de geneeskunde worden kort en bondig beschreven.

Ziet eruit als een handzaam en praktisch pocketboekje. 'k Ben benieuwd of dat de praktijk dat bevestigd. Wordt vervolgd ...

Enorm overzichtelijk

Ik heb twee pockets besteld en ook al in de praktijk gebruikt. Ik ben werkzaam als verpleegkundige en ook voor ons is dit een prachtig geheugensteuntje. Informatie is makkelijk op te zoeken en alles staat duidelijk beschreven!

Mooie handleiding voor mijn oudste coschap

Ik ben altijd erg van het maken van samenvattingen, boekjes vol met aantekeningen heb ik van al m'n coschappen. Voor mijn oudste coschap was dit een mooi overzicht van mijn eigen kriegelaantekeningen, met daarnaast nog veel meer nuttige info!

Snelle levering en hele mooie pocket! Geeft me gelijk veel motivatie om weer goed te beginnen!

Het inkijkexemplaar zag er fijn uit, duidelijke uitleg en mooie plaatjes. Binnen 1 dag in huis, top! Geeft me gelijk veel motivatie om weer goed aan de slag te gaan!

Betrouwbare organisatie

mijn bestelling werd de volgende dag netjes bezorgd.

Overzichtelijk en compleet

Te gekke verzameling, overzichtelijk en duidelijk. Prettige opbouw welke steeds terug komt. Mooi geïllustreerd. Met andere woorden een verzameling om trots op te zijn.

Superblij

Overzichtelijk en goed te lezen. Please please please maak een digitale variant want deze boekjes zijn dan wel weer onhandig om even mee te nemen naar het werk

Super leuk boekje vol bruikbare informatie

Snelle levering. Voldoet aan verwachting. Super blij mee.

Overzichtelijke, schematische weergave van de stof

Ik heb net de Compendium Geneeskunde 1.0 reeks ingeruild voor de 2.0 reeks. Ideaal voor het voorbereiden van je mondelingen/klinisch redeneren tijdens je coschappen. Daarnaast heel fijn dat de informatie schematisch samengevat wordt, zo hoef je niet 100 keer een tekst door te nemen om de essentie te begrijpen.

Duidelijk en overzichtelijk

De pockets zijn heel overzichtelijk en leerzaam. Ook een handig formaat. Ik ben blij dat ik ze besteld heb.

Slechts een woord nodig: GEWELDIG

Ik heb de boeken en de compendium 1.0 en ik gebruik ze altijd. Het is erg overzichtelijk en duidelijk met de plaatjes. Ik zou het iedereen aanraden!

Goede service, snel geleverd, duidelijke website.

De website was erg duidelijk, fijn dat er een inkijkexemplaar beschikbaar is dit maakt de koop wat gemakkelijker. Het enige verbeterpunt is dat de factuur pas aankwam nadat ik mijn bestelling al binnen had, dit zorgde ervoor dat ik na het plaatsen van mijn order niet zeker wist of alles Goed was doorgekomen.

Super!!

De bestelling was er mega snel! En de boekjes zijn super fijn! Klein! En handig!

boeken prima, aflevering niet netjes!

supersnelle bestelling, betaling en levering van deze prachtige serie. Het geheel werd echter door de bezorger in ons houthok neergelegd in de regen...........gelukkig zaten de boeken in dubbele doos en in het plastic verpakt dus de schade was miniem. Wel zijn de boeken een keer ruw behandeld onderweg want de punt van het harde kaft is beschadigd. Over de boeken niets dan lof, de aflevering verdient geen schoonheidsprijs

Stationsplein 89

3511 ED Utrecht