Super blij!

Heb de pockets voor m’n 20e verjaardag gekregen! Happy :) het is aesthetic en overzichtelijk, alle info zit erin!

Duidelijk geschreven en makkelijk in gebruik

Fijn naslagwerk

Geweldig!!

Ik studeer nog geen geneeskunde, hopelijk volgend jaar, maar wilde toch graag al het een en ander weten over het menselijk lichaam en hoe het in elkaar zit/werkt. Ik vind de boeken echt geweldig!! En ze gaan me zeker helpen als ik eenmaal ga studeren.

Zoveel informatie in zo'n mooi overzicht

In het begin van mijn bachelor heb ik compendium 1.0 aangeschaft maar ik merkte eigenlijk dat deze reeks er niet heel vaak bij pakte omdat de stof in jaar 1 nog goed te behappen was en ik het overzicht zelf goed kon houden. Naarmate mijn studie volgde waren er steeds meer ziektebeelden en mechanismes die op elkaar begonnen te lijken en toen heb ik de boekenreeks erg veel gebruikt! Zeker in jaar 3 in Maastricht is het echt een aanrader. Mooie illustraties, duidelijke test en ik ben toch wel het meest fan van de schema's en tabellen. Zo onthoud ik zelf het beste informatie. Nu heb ik reeks 2.0 en ook daar ben ik razend enthousiast over!

Snel geleverd en goed product

Snel de informatie gevonden die je zoekt

Ik heb nu de Compendium Geneeskunde 2.0 reeks ongeveer een half jaar, en wat ben ik er tevreden over! Wanneer ik voor een vak aan het voorbereiden ben, is het heel fijn om snel een overzicht over een bepaald onderwerp te krijgen. Dit lukt perfect met Compendium Geneeskunde, want je hebt zo gevonden van je zocht én het is overzichtelijk. Ook voor het klinisch redeneren vind ik de boeken handig, door de flowcharts én de steuctuur van de informatie waardoor je het kan gebruiken voor DDs. En omdat ik visueel het beste leer, zijn alle schema's en vooral afbeeldingen super fijn.

Een compleet en praktisch overzicht in een oase van kleuren

Compendium was voor mij tijdens mijn hele studie bruikbaar. Ik heb lang gezocht naar een goed overzicht. Compendium is het meest praktische boek dat ik gebruik.

Leuk compact boekje

Leuk compact boekje, duidelijke plaatjes

Goede duidelijke overzichtelijke informatie.

Nog beter om onderwerpen te vinden zou mogelijk zijn om diverse ziektebeelden / of aandoeningen onder te verdelen in verschillende kleuren. Bv; cardiologie/ neurologie in Verschillende kleuren onderbrengen.

Overzichtelijk, handig

Erg nuttig tijdens mijn opleiding tot physician assistant en een ideaal naslagwerk.

Mooie duidelijke boeken

Mooie duidelijke boeken, goede opbouw. Kortom aanrader.

Overzichtelijk

Ik heb de 2.0 reeks, en die is erg fijn om te gebruiken. Erg overzichtelijk met afbeeldingen en schema’s erbij

De 2.0 lay out versie maakt studeren tot een genoegen

De lay-out van de eerste uitgaven van Compendia geneeskunde was weliswaar informatief maar het ontbrak vooral aan een deugdelijke lay out die het studeerproces stimuleert en ook het visuele geheugen adequaat weet te prikkelen. Dat ;ay out probleem is met de 2.0 uitgave al voor het grootste deel ondervangen. Chapeau!

goed overzicht, mooi vormgegeven

super om deze informatie beknopt en mooi vormgegeven bij elkaar te hebben!

Onmisbaar voor t brein en the pocket.

Voor iedereen die in de zorg in opleiding is een must to have. Prachtige gestructureerde bron van informatie.

Zowel de reeks als een pocket gekocht. Zeer tevreden!

Levering ging snel. Kan de boeken goed gebruiken voor de voorbereiding op m'n stages en coschappen. Veel afbeeldingen en klinisch redeneer schema's!

In een oogopslag alle informatie, heel handig samengevat.

Een fijne aanvulling voor in mijn boekenkast. Worden bijna wekelijks gebruikt om snel de essentie van een medisch onderwerp op te zoeken.

Geweldig naslagwerk

Een schitterend en compleet naslagwerk voor iedereen die een studie geneeskunde of verpleegkunde doet! Prettig leesbaar met duidelijke afbeeldingen en tabellen. Een echte aanrader

Prettige service en prachtige boeken op de plank!

Hele mooie pocket ontvangen, iets dikker dan verwacht "voor in de wittejas", maar ik zal hem alsnog meenemen. Ook erg fijn dat ik recent tegemoet ben gekomen met boek 1 van serie 2.0 nadat deze was gevallen en de kaft was gescheurd. Nogmaals bedankt daarvoor! Tip: de grote trefwoordenlijst (in boek 5) in alle boeken zetten, zodat je niet steeds boek 5 hoeft te pakken om te kijken in welk boek het wel staat.

Mooi, overzichtelijk

Beknopt doch duidelijk

Het compendium geeft op een overzichtelijke manier de belangrijkste dingen weer die je dient te weten na 6 jaar geneeskunde. Tijdens de studie is het heel fijn om zo'n overzichtelijk naslagwerk te kunnen gebruiken. Ik heb de eerste serie aangeschaft en zou eigenlijk de tweede serie ook willen, omdat die weer extra disciplines bevat en ongetwijfeld net zo of nog overzichtelijker zal zijn.

Zeer duiselijk en overzichtelijk

Makkelijk leesbaar en handelbaar

Mooie duidelijk boeken!

Super handig overzicht! Meer gebruikt dan ik dacht!

Eerst gebruikt voor m'n VGT's, maar daarna ook voor ieder coschap even het betreffende hoofdstuk opengeslagen. Erg handig en je gaat er lekker snel doorheen.

Toppie

Stationsplein 89