Prachtig

Wat een mooie en complete uitgave!!

Het slechtste wat ik ooit meemaakte

De aankondiging luidde: “vandaag voor 22u besteld is vandaag verstuurd” . Ik bestelde en betaalde mijn boeken op 5 nov. en vandaag op 27 nov. nog steeds geen boeken. Dit na 2x bellen en 2x mailen. Op de 1ste mail werd niet geantwoord, op de 2de beloofde men mij de boeken op 26 nov. Niet dus. Ik wacht nog steeds. Dat is de manier waarop zij met hun klanten omgaan.

Alles wat je moet weten beknopt en overzichtelijk in 5 boeken!

Ik ben nu serie 1 en serie 2 van het compendium. Als ik de boeken vergelijk zie ik dat deel 2 een stuk uitgebreider is. Er staat meer informatie in met name klinische informatie, anatomie en fysiologie. Na mijn mening zijn alle "basis" dingen die je moet weten in de geneeskunde aanwezig! Het was wel even wennen, ik vind deel 1 iets overzichtelijker dan deel 2. In deel 2 zijn sommige ziektebeelden verdeeld over meerdere pagina's. Maar dat komt ook omdat ik deel 1 veel gebruikt heb. Voor mij als Physician Assistant in opleiding is het een fantastisch boek zeker voor iemand met dyslexie is het beknopt en visueel ingesteld voor mij echt niet te missen. Deel 2 gaat mij weer goed van pas komen het komend jaar! Bedankt.

Aanwinst!

Goede aanvulling op de eerste editie. Vooral huisartsgeneeskunde en kindergeneeskunde zijn echt een aanwinst.

Erg snelle levering en mooi verpakt.

Heel blij,

Levering prima, aftersales minder

Bestelling was in eerste instantie netjes geleverd binnen 24 uur. Ik had echter binnen een dag al besloten dat ik het boekenpakket wilde retourneren, en daar begint het gedoe bij compendium. Het duurt al 3 dagen voordat je van compendium de adresgegevens krijgt om de boeken terug te kunnen sturen, en vanaf het moment dat het boekenpakket weer bij compendium was afgeleverd heeft het dik 3 weken en meerdere telefoontjes gekost met valse beloftes voordat ik eindelijk mijn geld terug had. Een stuk langer en omslachtiger dan op de website van compendium staat en dat zou niet nodig moeten zijn.

Goed. Heb dit jaar zelfs 4 kalenders aangeschaft (drie om uit te delen)

Goed en vaak interessant. X-foto's niet altijd goed te beoordelen, evenals ECG, maar dat kan ook aan mijn ogen liggen. Soft-filosofische verhandelingen over medisch leiderschap zijn aan mij niet zo besteed. Kan met mijn leeftijd samenhangen. Voor het overige ben ik erg blij met de 'nascholing' en de 'weetjes'. Dank.

makkelijk in gebruik als naslagwerk

leerzaam en handig

Een compact overzicht

Ik heb een compleet overzicht van de geneeskunde. Ik lees er met plezier in .

slecht

Op de website staat dat als je een boek wilt retourneren, je moet mailen voor instructies. Ik heb 2x gemaild maar nooit reactie gekregen over hoe ik het boek kan retourneren. Inmiddels is het retourtermijn verlopen, heel slim van deze mensen.

Geweldige klantenservice

Na wat gedoe met beschadigde boeken hebben ze erg veel moeite in het herstellen van de fout gestoken. Daarnaast zijn de boeken natuurlijk prettig en heel handig als overzicht.

Prettige aandacht

Strubbelingen in de bezorging, grotendeels veroorzaakt door DHL, waardoor het bijna 2 weken duurde voordat ik het bestelde had ontvangen. Prettig en behulpzaam contact met Compendium zelf

Uiteindelijk zeer tevreden over kwaliteit van de boeken

Zeer slechte ervaring met bezorging! Daarna is de klanten helpdesk niet bereikbaar! Na lang wachten, 2,5 week boeken toch ontvangen. Zeer tevreden over de kwaliteit van de boeken!

Bestelling pas na meer dan twee weken binnen

Uiteindelijk twee weken moeten wachten op mijn bestelling omdat ze eerst het onderzoek bij DHL wilden afwachten. Na aandringen van mijn kant is het pakketje uiteindelijk nogmaals verstuurd zonder de uitslag van het onderzoek bij DHL af te wachten. Ter compensatie is beloofd om de kosten van 1 boekje te vergoeden maar dat bedrag heb ik tot op heden (1 maand na belofte, er werd gezegd 3 weken wachttijd) nog niet ontvangen.

Zeer slecht

Bestelling gedaan op 5 oktober wat ik tot op heden nog niet ontvangen heb. Vreemd aangezien er op de website staat voor 22.00 uur besteld is vandaag bezorgd.

Onwijs goede en duidelijke samenvatting

Ook als dierenarts een erg leuke collectie boeken om te hebben

Heel duidelijk en verhelderend.

boeken ok, bezorging niet

Ik was niet thuis op moment van bezorging. Het pakket stond buiten voor de deur. totaal doorweekt door een stortbui net daarvoor. gelukkig waren de boeken enigszins verpakt in plastic waardoor de schade aan de boeken meeviel. Wel is het een groot bedrag om voor de deur te plaatsen. Pakket had bij de buren bezorgd moeten worden.

Snelle service, prachtige boeken

Snelle service en prachtige boeken

Beschadigde boeken + geen bereikbaarheid

Ik heb vanuit Compendium zelf (in de doos was het goed verpakt) beschadigde boeken opgestuurd gekregen. Op zich geen groot probleem maar sinds ontvangst heb ik meermalen geprobeerd contact op te nemen en ik krijg geen enkel respons. De klantenservice ligt er gewoon uit ofzo, neemt niemand op!

Goede service en mooie boeken!

De compendium boeken zijn erg fijn om in de lezen en leren. De service was ook erg goed, ik had de boeken de volgende dag al in huis!

Een hele positieve ervaring

Goed klantencontact Levering op tijd Komt heel betrouwbaar over

Heel handig overzicht van alle belangrijke leerstof!

Als student geneeskunde is het heel handig om op deze boeken te kunnen terugvallen! Ook om bepaalde zaken snel nog eens te herhalen voor een stage of praktijkoefening komen ze goed van pas.

Mooi, compleet, duidelijk, toevoeging op kennis, snel geleverd en goed verpakt.

Erg mooie boeken met een duidelijk inhoud die goed te begrijpen is. Voor een verpleegkundige zeer fijne toevoeging van kennis en diepgang voor het vak. Binnen 1 dag warden de boeken geleverd en netjes en stevig verpakt, waardoor het juist extra leuk is de mooie exemplaren te ontvangen en de doos te openen.

Stationsplein 89

3511 ED Utrecht