Perfect samenvattend!

Veel,duidelijke uitleg! Goed samenvattend! Alles wat je nodig hebt in 1 reeks!

Klein maar alles bij de hand.

Je kunt alles snel opzoeken, pocket editie past zo in je zak en neem je dus altijd mee op pad. Staat boordevol informatie. Tevens is het boekje van hele fijne kwaliteit papier en mooie duidelijke illustraties.

Snelle levering en inhoud van het boekje erg nuttig en fijn opgebouwd.

Zeer leerrijk

IK zit nu in mijn laatste jaar verpleegkunde en sta op cardiologie. IK kocht dit boek ten aanvulling van mijn cursussen en omdat ik zeer geïnteresseerd ben in deze discipline. Ook voor verpleegkundigen is dit zeker een aanrader. Je leert veel bij op een duidelijke en verstaanbare manier. Schema's en foto's een groot pluspunt!!

Formidabel!

Alles netjes verpakt toe gekregen. Inhoud van de pockets/boeken voldoet aan mijn verwachtingen! Ik ben verpleegkundige/vroedvrouw en leer graag nog steeds bij! Ik kocht de 5-delige reeks, flash cards van Neurologie, Pockets van verloskunde, pediatrie, huisarts en psychiatrie. Deze items interesseren mij het meest! Ik wacht dus VOL ONGEDULD tot wanneer deze onderwerpen ook flashcards hebben... Voor degene die het nog niet tussen de regels door gelezen heeft: ik raad dit product aan :-D Én 's avonds aangevraagd voor 19u, volgende middag al geleverd!!! WAUW!

Boeken besteld, werden heel snel geleverd zoals ook geadverteerd. Netjes verpakt zodat schade werd voorkomen.

Heel erg blij mee!

Enorm mooie boeken, snel geleverd en goede klantenservice! Er was lichte schade opgetreden tijdens de verzending, maar ik werd heel snel geholpen hiermee. De boeken zijn overzichtelijk en bevatten de essentie.

Snelle levering, blij mee!

Super handig!

Boekjes bevatten enorm veel handige informatie!

Fijne manier op te studeren

Fijne pocket en flitskaartjes! Belangrijkste informatie in korte punten beschreven en fijne afbeeldingen erbij. Echt een aanrader!

Handig van formaat

Ik ben niet werkzaam in de humane geneeskunde maar heb er wel veel belangstelling voor. Vandaar de keuze voor deze boekjes. Ik wil ook de grote versies aanschaffen. 1 opmerkingen bij de pockets, ik ben brildragend en soms is de combinatie van de kleuren voor letters en achtergrond wat moeilijker leesbaar. Zeker als het omgevingslicht wat gedimd is. Verder super naslagwerk.

Alles binnen handbereik

De pocket is zeer handig omdat hij in je zak past. Overzichtelijke en duidelijke uitleg! Ik ben enthousiast!

Volledig

Hett onderwerp aangerijkt in al zijn facetten.

De samenvatting die elke geneeskunde student nodig heeft tijdens stages

Mooie, visuele boeken. Heldere en beknopte uitleg. Snelle levering

Prima levering bestelling is nuttig en werd snel geleverd

Goed voor mijn studie meteen alle begrippen snel vindbaar en goede verklaring

De grote boekenreeks is zeer nuttig en handig om alles samengevat door te nemen. Pockets ook!!

Zeer tevreden met de grote boekenreeks alsook de pockets. De grotere boeken kun je goed gebruiken om alle disciplines samengevat door te nemen, zowel als opfrisser of om mee te beginnen. De pockets geven je hands-on kennis om de praktijk mee in te gaan. Beide zeer waardevol!

Het is een Kerst kadootje.

De pocket is een Kerst kadootje voor mijn kleindochter die in Leuven geneeskunde studeert.Dus ik kan het nog niet beoordelen maar mijn ervaring met de levering is goed vandaar de beoordeling.

Zeer uitgebreid en duidelijk omschreven

Inmiddels werk ik al 3 jaar als gediplomeerde verpleegkundige. Steeds ben ik opzoek geweest naar manieren om mijn kennis te vergroten, op een leuke manier nieuwe dingen te leren en een handige manier op kennis op zak te kunnen dragen. Met deze boeken heb ik de eerste twee punten kunnen volbrengen en door de kleine pocketboekjes die jullie bieden heb ik de benodigde kennis altijd bij de hand nu.

Hele mooie leerzame boeken

Ben heel blij dat ik de keuze heb gemaakt om de 5 grote boekenreeks te kopen. Staat heel veel informatie in beschreven en het leest makkelijk weg. Deze gaan zeker nog jaren mee

Hele mooie leerzame boeken

Is zoals het is

Boek Cardio besteld Ziet er precies zo uit als wordt omschreven op de site Snelle service na bestelling Dank blij mee!

Goede prijs kwaliteit en perfecte levering.

Duidelijke website

Beste boek dat ik ooit gekocht heb!

Dit is een boek voor iedereen die studeert/ die zich meer wil verdiepen in verschillende pathologieën/ of interesse heeft in het menselijke lichaam. Als je dit besteld zal je er geen spijt van krijgen.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Beste boek dat ik ooit gekocht heb!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Beste boek dat ik ooit besteld heb!

Dit boek is echt een aanrader voor mensen die studeren/ zich meer willen verdiepen in bepaalde pathologieën/ of gewoon om u meer te verdiepen in het menselijke lichaam. Koop het en je zal niet teleurgesteld worden.

Stationsplein 89

3511 ED Utrecht