Deze boeken zijn een grote hulp geweest tijdens mijn stages!

Het Compendium Geneeskunde is een samenvatting van mijn opleiding!

Deze boeken zijn een grote hulp geweest tijdens mijn stages!

Het Compendium Geneeskunde is een samenvatting van mijn opleiding!

Zeer praktisch en overzichtelijk.

Ben niet werkzaam in de huma geneeskunde, maar heb er veel belangsteeling voor. De boekjes zijn handig mee te nemen en goed in gebruik. Ik ga nog wel voor de grotere uitgaven, want als brildrager en in bepaalde lichtomstandigheden is er wat moeite om te lezen.

Zeer praktisch en overzichtelijk.

Beste boek dat ik ook gehad heb.

Beste boek dat ik ook gehad heb.

Zeer handig boek voor te gebruiken tijdens opleidingen/ in het werkveld/ gewoon voor bijscholing. Zeer praktisch en duidelijk uitgelegd. Echte aanrader als je graag je meer verdiept in bepaalde pathologieën! Ik ben fan!! :)

Mooie exemplaren

Heel blij met m’n bestelling!

Mooie exemplaren

Heel blij met m’n bestelling!

Fantastisch!

Woensdagavond besteld, donderdagavond werd alles geleverd! Super snelle en goeie service. Verder heel goeie boeken, zowel de 5-delige als de pocket reeks. Ideaal voor student geneeskunde!

Fantastisch!

Woensdagavond besteld, donderdag werd alles al geleverd! Super snelle en goeie service. Heel tevreden van de boeken, een echte aanrader als student geneeskunde.

Fantastisch!

De snelle levering waardeer ik enorm .Het boek is voor mijn kleindochter die studeert voor geneeskunde.Ze had dit gevraagd voor Kerstmis ik verheug me al op haar verheugd gezicht

Top boeken

Hele fijne overzichtelijke boeken. Daarnaast heel snel verstuurd.

Geweldig om te lezen

Vind het echt goeie pockets. ik vind dat ze een duidelijk overzicht heeft en aangenaam lezen. Voor HBO5 studenten is dit zeker een aanrader staat wel meer informatie in dat je moet kennen maar zo kan je altijd bijleren

Geweldig om te lezen

Uitgebreid en tegelijk heel overzichtelijk!

De reeks is heel duidelijk geschreven en heeft alles op een rijtje gezet. Ik vind de hoofdstukken door de standaardindeling heel fijn ingedeeld. Precies het overzicht wat ik nodig had om alles van de bachelor te kunnen herhalen!

Uitgebreid en tegelijkertijd heel overzichtelijk!

Uitgebreid en tegelijkertijd heel overzichtelijk!

Stationsplein 89

3511 ED Utrecht