Super fijn dat alles nu overzichtelijk bij elkaar staat!

Het is soms lastig om uit alle leerboeken het overzicht te vinden, nu door compendium als naslagwerk te gebruiken heb ik dat gevonden.

In een opslag zien wat je nodig hebt

Ik vind de pockets van compendium geneeskunde heel goed gestructureerd, duidelijk en overzichtelijk. Zeker omdat ze specifiek zijn voor het desbetreffende specialisme kan je snel informatie verkrijgen en toepassen.

Overzichtelijk en Compleet!

Deze serie maakt het studeren makkelijker. Er is een duidelijke en logische opbouw. De toetsen aan het eind van de hoofdstukken zijn fijn om mijzelf te testen. Ik heb deze boeken aangeschaft bij de start van de MANP opleiding. De boeken zijn bijna net zo goed als m'n docent van 3o jaar geleden ;)

Deze pocketboekjes zijn makkelijk te gebruiken met beknopte informatie.

Door de vorm worden deze boekjes makkelijk gepakt, onderwerpen zijn kort en bondig beschreven.

Geweldig handig boekje!

Een droom die uitkomt

De boeken zijn GEWELDIG: duidelijk, beknopt maar niet te beknopt, overzichtelijk, handige trucjes/tabellen/ezelsbruggetjes/schema's... Konden alle proffen hun boeken maar op die manier schrijven. Bovendien zijn de boeken heel mooi door de leuke kleuren, opmaak en prentjes waardoor het erg fijn is om eruit te leren.

Zeer mooi en erg compleet boek

Tijdens mijn werkzaamheden kom ik van alles tegen. Wij hebben binnen de ambulancezorg voor de meeste zaken vastgestelde protocollen maar zeker voor meer inzicht en verdieping is het een prachtig exemplaar.

Super snelle service

S avonds besteld. De volgende ochtend had ik de boeken al in huis

Fijne korte beschrijvingen van highlights van het specialisme

Positieve ervaring, makkelijk te lezen en het geeft alle highlights van een specialisme kort weer.

Dochter is er blij mee

Mijn dochter als 2e jaars geneeskunde student waardeert de boeken als praktijk gericht en zeer waardevol als aanvullende kennisbron.

Heel kort en bondig fijn

Fijn boek over obstetrie en verloskunde!

Top reeks!

Heel blij met de reeks, super overzichtelijk en hele fijne kleuren en afbeeldingen.

Super snelle levering.

Hele snelle levering én prachtige boeken!

Ontzettend handig

De boeken had ik in de avond besteld en de volgende ochtend waren ze al binnen. De informatie is snel en makkelijk te vinden, het staat er ook zo lekker overzichtelijk in.

Al te gebruiken vanaf week één

Ik heb de Compendium reeks met enige twijfel aangeschaft, omdat ik van veel mensen hoorden dat ze er super veel gebruik en baat bij hadden, maar anderzijds waren er ook mensen in mijn omgeving die de boeken onnodig aangeschaft hadden. Ik besloot om ze toch maar te bestellen en ben daar achteraf super blij mee. Ik kon de boeken vanaf week één van de studie Geneeskunde al gebruiken, naast de boeken die de docent zelf aanbeval, om een globaal en duidelijk overzicht te krijgen van het ziektebeeld wat we behandelden. De 'Compendium-methode' is even wennen, maar na een paar keer terugbladeren naar de uitlegpagina, krijg je de manier van uitleg zo onder de knie.

Fantastisch!

Goede service, snelle bezorging en bovenal fantastische boeken!

Heel tevreden

Snelle levering. Handige pocket om snel wat kennis op te frissen. Ook handig in de praktijk om gericht meer informatie over een bepaalde pathologie op te zoeken.

Fijne pocket

Fijne handzame pocket. Jammer dat er geen zakkaartjes bij mee geleverd werden en dat ik ze nu zelf moet printen en plastificeren. Verder dik tevreden

Fijne compacte boekjes

Duidelijke, kleine, compacte en duidelijke boekjes. Makkelijk in het gebruik en nemen niet veel plaats in.

Top, heel duidelijk

Het boek is heel duidelijk en de plaatjes zijn ook top

Handige tabellen en plaatjes

Super handig om mee te nemen en er even bij te pakken

Snelle levering!

Prima service.... snelle levering... een echte aanrader!

Zeer goede boeken

Zeer goede boeken. Het zou mooi zijn als het boekenpakket nog in een omslagje kwamen.

overzichtelijk en compact

Maar ben ook de eerste tegenstrijdigheden/foutjes al tegengekomen

Correcte en snelle levering

Bestelling en levering gingen super vlot. En correct.

Stationsplein 89

3511 ED Utrecht