Online besteld, goed geadviseerd en snelle levering

Veel producten online besteld nadat ik telefonisch advies heb gevraagd. Snel en netjes geleverd, zeer blij nee

Super service en goed advies

Bij sanitair super shop nemen ze alle tijd om je goed te adviseren. Er is heel goed rekening gehouden met mijn wensen en ze deden echt moeite om een goed beeld te geven van wat ik kon verwachten. Persoonlijk en klantvriendelijk!

Mooie webshop, heel duidelijk en zij hebben heel veel spullen.

Goede klantvriendelijke service

Goede Service, Snelle levering

Goed geholpen

Wij hebben een hele goede ervaring met sanitairsupershop. Erg vriendelijk geholpen en goed advies gehad. Ook prettig dat ze snel konden leveren.

Topper

Echt top geholpen

Goed geholpen

Leuke website en keurige levering. Helaas had ik toch niet de juiste kraan. Dat was niet de schuld van de SanitairSuperShop. Gelukkig konden zij me na enig prettig overleg toch goed helpen!

Onbehoorlijke schofferende klantenservice

Het bestelde product zou bij bestelling voor 16 uur de volgende dag geleverd worden. Dit was helaas niet het geval. Na via de app contact gezocht te hebben, kreeg ik een zeer onvriendelijke app terug en was er niet eens moeite gedaan iets uit te zoeken. Ik kreeg het verwijt dat ik het niet tijdig besteld had. Tevens werd er op mijn vraag over de prijs die met bijna 25% gedaald was nog iets te doen was (op de site wordt immers aangegeven, vind je het product elders goedkoper laat het ons weten), werd ik schofferend geantwoord, dat ik het ook niet op prijs zou stellen als de prijs hoger was, dat ik dat dan in rekening gebracht zou krijgen. Intussen was mijn bestelde item sowieso nog niet geleverd en heb ik dagen later (na nog 3 keer contact via de telefoon en mail gehad te hebben) uiteindelijk mijn bestelling ontvangen. Zonder enige notie van het bedrijf zelf. Ook geen excuses voor de zeer onbehoorlijke manier van communiceren via de app. Dit was een zeer onaangename ervaring met dit bedrijf. Het is mijns inziens raadzaam de klantenservice als een service te hanteren naar klanten, normen en waarden van het bedrijf in het gehele bedrijf door te voeren, mee te denken in mogelijkheden en hierbij helpt pro actief informeren en beloftes nakomen. Het helpt niet klanten te schofferen en te onbehoorlijk te behandelen.

Onverwacht goede service! Een gedeelte van mijn bestelling kon niet op tijd geleverd worden. De man aan de telefoon heeft me perfect geholpen door een vergelijkbaar artikel te zoeken en deze bestelling in orde te maken. Zo kunnen we de badkamer toch op tijd gereed maken, top!

Mimaun

Mamoun

Zeer kundig bedrijf

Ze kwamen met goed advies en ze helpte goed Ze kijken wat de mogelijkheden waren in mijn situatie. En op dat advies me badkamer laten doen en ben tot in me nopjes met de kwaliteit en de service omtrent me nieuwe badkamer

Super goed geholpen

Snel geholpen en goede service

Professioneel en persoonlijk

Duidelijke kennis van opbouw en producten. Ze ondersteunde met onze wensen maar zelf bij dingen die niet konden en dus goed zijn uitpakt met opbouw en maatvoering. Grote voorraad en product keuze ook in categorie van Gunmetal bijvoorbeeld top uitleg. Ook bij naleveren van Tegels met spoed geleverd. Zijn blij met onze badkamer+Wc. Helemaal in de wolken en SanitairSuperShop is een echte aanrader. 5/5

Goeieproducten, nog steeds erg blij mee.

Heel blij met de goede service van de sanitairsupershop. Er word meegedacht, geluisterd en vooral kwaliteit geleverd. Ga zo door!

Vriendelijk, behulpzaam en professioneel

Na het aanschaffen van 2 producten bij de sanitairsupershop ben ik ontzettend goed geholpen met installatie problemen en nabestelling van onderdelen. Personeel is meedenkend, vriendelijk en behulpzaam!

Vakkundig personeel

Superrrrrrrrrrrrrrr

Grandioos

Een winkel waar er veel keuze is. Personeel erg vriendelijk en denken mee met de ideeën die ik heb. Levering ging snel zodat er snel met de verbouwing begonnen kon worden. Dus in 1 woord: TOP

Klantvriendelijke en behulpzame mensen

Kwam met een aantal vragen bij de sanitair supershop.nl binnen werd gelijk geholpen medewerkers zijn super vriendelijk en zeer behulpzaam met mijn problemen van de wc verhelpen nu had ik een mega klus omdat mijn toilet niet echt het standaard is wat je tegen komt maar alles is verholpen en super goed opgelost

Snelle levering en mooie shop

Goed geholpen en goede levering

Goed advies

Zojuist in de showroom geweest om te informeren naar een nieuwe badkamer. Er werd veel tijd en aandacht aan ons gegeven. Vervolgafspraak gemaakt om alles rond te maken. Zeer tevreden over de algemene gang van zaken.

Top bedrijf zelfs na de installatie van mijn badkamer

Vakkundig personeel, dank voor alles

Uitstekende service!

Mijn geberit product was gewijzigd tov wat er op de website stond en Jeffrey heeft het super opgelost. Deed niet moeilijk en stuurde binnen 2 weken de missende onderdelen na. Klasse winkel

Super mooi assortiment

Voor mijn eerste badkamer ben ik bij Sanisupershop gekomen. Ze hebben een gigantische aanbod op de webshop en ik ben echt 20% goedkoper uit voor al mijn badkamer producten t.o.v. andere offertes die ik heb aangevraagd. Top aanbod en mooie deals!

Zeer behulpzaam en vriendelijk

Heb een toilet laten plaatsen en zeer tevreden. Denken graag mee met oplossingen en zeer klantvriendelijk

Markerkant 10132

1316AL Almere