Altijd top service hier

Bij vragen wordt je altijd supergoed geholpen, dus ik ben hier zeker tevreden over!

Uitstekende service

Ik zou deze winkel aan iedereen aanraden. Je wordt hier zo goed en fijn geholpen en alles wat je koopt is van een goede kwaliteit!

Ruim assortiment

Alles wat je nodig hebt kan je hier wel vinden dankzij het fijne, ruime assortiment

Nieuw bad

Laatst een nieuw bad besteld, kwam netjes op de afgesproken dag geleverd. Daarnaast ook heel erg tevreden over het bad en de bijkomende service!

Top spullen

Regelmatig iets besteld hier en ben er altijd tevreden over geweest.

Toppers

Het personeel zijn echt toppers. Bij elke vraag goed antwoord waardoor je altijd weet wat je nodig hebt, super fijn dus!

Zeker een aanrader

De service is heel goed en de producten ook dus deze winkel zou ik zeker wel aanraden aan iedereen

Top kwaliteit

Alles wat ik hier tot nu toe heb gekocht is van top kwaliteit

Online service is top

Ik ben blij met deze winkel omdat ik alles online kan bestellen, wat enorm handig is als je niet heel dichtbij woont

Omdat mijn product niet goed geleverd was heb ik contact op moeten nemen met de klantenservice. Dit was echt super snel opgelost en een foutje kan iedereen maken, zolang je het maar oplost. Super tevreden dus!

Kraan en wc

Laatst een kraan en wc besteld en ze werken beide helemaal prima. Super tevreden dus!

Toppers

Prima kwaliteit producten en een hele vriendelijke service!

Nieuw toilet gekocht

Laatst online een nieuw toilet gekocht, was makkelijk aan te sluiten en van goede kwaliteit. Aan te raden dus!

Mooie winkel

Ben echt verrast door hoe mooi de winkel was. Alles wat ik nodig had was er en het was heel netjes

Fijn personeel

Laatst in de winkel geweest en bij binnenkomst netjes welkom geheten. Vervolgens supergoed geholpen en tevreden naar huis gegaan!

Hoor van meerdere mensen positieve verhalen over deze winkel en kan het zelf ook vertellen, de service is echt top!

super service

Bestelde een waskom incl montage delen, bleek niet helemaal de juiste te zijn en kreeg een belletje dat het anders moest. Dit vervolgend doorgesproken waardoor ik de juiste artikelen kreeg!

Alleen maar uit op je geld.

Helaas is deze winkel alleen maar uit op geld! Wij kwamen met een Idee waar we een tekening van wilde laten maken waar gelijk op werd gezegd door de eigenaar Daniel “als jullie hier niets gaan kopen ga ik er niet aan beginnen!”. Helaas toch door hun laten maken! Toen de monteur de badkamer kwam plaatsen bleek er heel veel niet te kunnen en liep ook alles met de levering van spullen niet zoals afgesproken! En denk je dat wij gebeld zijn met excuses of iets, …..NEE! Ik zal er niets meer kopen en ook iedereen die het vraagt afraden om hier je badkamerspullen te kopen. Alles kan totdat je betaald hebt, dan zijn alle afspraken vergeten en doet hij gewoon wat hem uitkomt. Dat is ronduit Slecht! Het begon eigenlijk al bij binnenkomst, we gaven aan dat de basis een bepaald badkamermeubel moest worden wat ze niet konden leveren voor een goede prijs. Toen werd er gezegd door Daniel “ik ga geen tekening maken als jullie alles ergens anders gaan kopen” terwijl we gezegd hebben dat alleen het meubel ergens anders zou worden gekocht. Ik wilde al weggaan maar we waren op advies van de monteur die de badkamer ging zetten hierheen gegaan dus toch maar gaan zitten en uitzoeken, vooral omdat de samenwerking zo goed zou zijn. De artikelen zouden geleverd worden als de monteur dit aan gaf. Daniel heeft niet veel hoeven doen omdat wij precies wisten wat we wilde. Toen de tekening klaar was en alles opgeteld was werd er gezegd door Daniel dat hij nooit korting gaf maar voor ons wel wilde afronden naar beneden, daar had die gelijk spijt van. Al snel bleek dat een aantal artikelen in de aanbieding waren die hij even vergeten was. De korting hebben we dus zelf betaald. Op 4 november is de monteur gestart en de 2e dag kwam hij naar ons toe dat het badkamermeubel te groot was voor de badkamer en bleek dat ook het douchedeel te klein zou worden voor o.a. de afvoergoot. Konden we hals over kop opzoek naar een ander badkamermeubel! Gelijk gebeld en gevraagd hoe dat kon dat hij als badkamerspecia

Supertevreden

Ik zou deze webshop zeker wel aanraden!

Altijd goede service

Ben al een aantal keer in de winkel geweest en ben blij dat ik hier soms wat koop. Altijd goede service en prima kwaliteit!

Hele mooie winkel

Laatst voor het eerst in de winkel geweest om even te orienteren op een nieuwe badkamer. Echt een super fijne winkel om naartoe te gaan en het personeel behandelt je echt vriendelijk, service zoals het hoort!

Blij met de kraan

Onze kraan was kapot gegaan dus we meosten snel een nieuwe bestellen. Dit hebben we hier online gedaan en de levering was lekker snel. Makkelijk te installeren dus het probleem was zo weer opgelost. Top dus!

Uitstekende service

Supervriendelijk personeel, aan de telefoon en in de winkel. Fijne winkel om te komen!

Nieuwe douchewand besteld

Laatst online een nieuwe douchewand besteld. Optijd geleverd en snel in elkaar gezet en we zijn er heel erg blij mee

Toppers

De mensen in de winkel zijn echt toppers. Ze hebben me met alle vragen geholpen en ben supertevreden naar huis gegaan!

Markerkant 10132

1316AL Almere