Alleen maar uit op je geld.
Helaas is deze winkel alleen maar uit op geld! Wij kwamen met een Idee waar we een tekening van wilde laten maken waar gelijk op werd gezegd door de eigenaar Daniel “als jullie hier niets gaan kopen ga ik er niet aan beginnen!”. Helaas toch door hun laten maken! Toen de monteur de badkamer kwam plaatsen bleek er heel veel niet te kunnen en liep ook alles met de levering van spullen niet zoals afgesproken! En denk je dat wij gebeld zijn met excuses of iets, …..NEE!
Ik zal er niets meer kopen en ook iedereen die het vraagt afraden om hier je badkamerspullen te kopen. Alles kan totdat je betaald hebt, dan zijn alle afspraken vergeten en doet hij gewoon wat hem uitkomt. Dat is ronduit Slecht!
Het begon eigenlijk al bij binnenkomst, we gaven aan dat de basis een bepaald badkamermeubel moest worden wat ze niet konden leveren voor een goede prijs. Toen werd er gezegd door Daniel “ik ga geen tekening maken als jullie alles ergens anders gaan kopen” terwijl we gezegd hebben dat alleen het meubel ergens anders zou worden gekocht. Ik wilde al weggaan maar we waren op advies van de monteur die de badkamer ging zetten hierheen gegaan dus toch maar gaan zitten en uitzoeken, vooral omdat de samenwerking zo goed zou zijn. De artikelen zouden geleverd worden als de monteur dit aan gaf. Daniel heeft niet veel hoeven doen omdat wij precies wisten wat we wilde. Toen de tekening klaar was en alles opgeteld was werd er gezegd door Daniel dat hij nooit korting gaf maar voor ons wel wilde afronden naar beneden, daar had die gelijk spijt van. Al snel bleek dat een aantal artikelen in de aanbieding waren die hij even vergeten was. De korting hebben we dus zelf betaald.
Op 4 november is de monteur gestart en de 2e dag kwam hij naar ons toe dat het badkamermeubel te groot was voor de badkamer en bleek dat ook het douchedeel te klein zou worden voor o.a. de afvoergoot. Konden we hals over kop opzoek naar een ander badkamermeubel! Gelijk gebeld en gevraagd hoe dat kon dat hij als badkamerspecia