Altijd tevreden

Regelmatig nieuwe spullen gehaald hier en tot nu toe altijd tevreden erover!

Keurige service

Fijn personeel en daarom ook een goede service, helemaal top!

Fijne service in de winkel

Laatst voor het eerst de winkel bezocht. Ben echt heel blij met de service. Op alle vragen wisten de medewerkers wel een antwoord en daardoor ben ik met goede spullen en een tevreden gevoel naar huis gegaan!

De service is top

Laatst iets besteld wat niet optijd binnen was gekomen. Toen naar de klantenservice gebeld en ze vertelden me meteen wat het probleem was. Doordat het langer duurde kreeg ik iets extra's erbij, alhoewel de fout nieteens bij de winkel lag.

Hele nieuwe badkamer

Laatst de badkamer verbouwd en veel producten komen van Sanitairsupershop. WE zijn er tot nu toe echt heel blij mee, omdat het super goede producten zijn en alles werkt heel erg fijn

Nieuwe wc besteld

Laatst een nieuwe wc besteld waar ik echt heel tevreden over ben. Makkelijk te installeren

Top kraan

Onlangs snel een nieuwe kraan voor de badkamer besteld en we zijn er enorm blij mee!

Topservice!

Op de valreep per app contact gezocht omdat we onderdelen nodig hadden voor de douchekraan Omdat we te laat zouden aankomen bij de winkel kwam er een top voorstel! Helemaal mee gedacht met ons en aangeboden als we het via internet zouden bestellen zou hij het voor ons buiten leggen! Top! Heel fijn! Netjes foto’s gehad van waar het lag Bij aankomst waren ze toch nog aanwezig ( na sluitingstijd! ) en hebben ons geholpen Super! Echt top meegedacht en geholpen Hele goede service

Goede producten

Veel dingen voor mn nieuwe douche gehaald hier en alles werkt prima

Supergoed

Makkelijk aan te sluiten de kraan en werkt echt superhandig

top spulen

alles is gewoon goed

Zeker aan te bevelen

Altijd fijn e service en goede producten. Zeker aan te bevelen dus!

Fijne aan deze webshop is de snelle levering waardoor je lekker snel kan gaan genieten van je nieuw gekochte dingen

Fijne winkel

Fijne winkel om online én offline iets te kopen. Top service en werkt altijd vrij gemakkelijk

Tot nu toe altijd tevreden geweest

Nog nooit problemen meegemaakt, dus echt super tevreden

Prima producten

Tot nu toe al een aantal producten besteld hier, zoals o.a. een kraan en een douchewand en over alles super tevreden!

Erg fijne service

Dit in combinatie met de goede kwaliteit producten maakt het een top webshop.

Eerste keer

Vorige week voor het eerst hier iets gekocht en ben er superblij mee. Supergoede en vriendelijke service en de kraan werd snel thuisbezorgd en kon makkelijk aangesloten worden. Al met al top!

Toppertjes

Superblij met de goede service van de enorm vriendelijke medewerkers!

Nieuwe kraan besteld

en ben er superblij mee. Werkt echt superhandig!

Altijd tevreden

Ben tot nu toe altijd tevreden naar huis gegaan toen ik hier kwam

Top Service

Altijd goed hier

Blij met mijn wasbak

Nieuwe wasbak online besteld en zeker geen spijt van. Werd netjes optijd geleverd en was vrij eenvoudig te bevestigen. Nu veel plezier van de wasbak!

Ruim assortiment

Het fijne aan deze winkel is het superuitgebreide assortiment en de kwaliteit van de producten. Een aanrader dus!

Regelmatig wat besteld hier

En serieus nog nooit iets vervelends meegemaakt. Altijd op tijd geleverd en mooie prijzen en producten

Markerkant 10132

1316AL Almere