Uitstekende service

Super goed geholpen en met een prima product naar huis!

Altijd goed

Zowel online als in de winkel nog nooit vervelende dingen meegemaakt. Altijd goede service en snelle verzending en goede producten!

Ruim aanbod

Door het fijne ruime aanbod zitten er altijd wel meerdere keuzes tussen de producten. Daardoor kan je altijd een goede kiezen

Kom hier regelmatig

Kom regelmatig hier en bestel ook weleens wat online. Altijd prima producten en service, gewoon niks op aan te merken

Lekker ruim assortiment

Het fijne aan Sanitairsupershop is het ruime assortiment. Alles wat je zoekt kan je hier wel vinden

Niet leveren volgens omschrijving

Wanddoorvoer van de douchecabine was defect geraakt en een nieuwe besteld bij Sanitairsupershop. Volgens de omschrijving was dit van het materiaal messing-verchroomd echter ik kreeg een geleverd van plastic. Reactie van Sanitairsupershop was dat het dan wel plastic was maar van A-kwaliteit. incl. verzenden was dit ruim 28 € voor een product waar je de tang niet op durft te zetten om de waterslang erop aan te sluiten. Voor mij de slechtste ervaring ooit !

Goede producten

De producten die ik tot nu toe bij Sanitairsupershop heb aangeschaft zijn altijd van goede kwaliteit geweest, erg belangrijk natuurlijk, maar daarom ook juist heel goed!

Super personeel

In de winkel ben ik echt heel fijn geholpen door de medewerkers. Ze wisten antwoord op bijna al mijn vragen en wanneer ze het niet wisten, zochten ze het voor me op en wist ik het daarna alsnog, top service!

Supersnelle levering

Het fijne aan deze webshop is dat je spullen die je gekocht hebt echt supersnel geleverd worden en ook nog eens goed zijn. Samen maakt dit een supergoede service

Fijne website

De fijne website in combinatie met de snelle levering maakt het een top webshop!

Super goede service

Het is niet super dichtbij, maar door de handige bezorgservice is het alsnog heel makkelijk om nieuwe spullen te kopen bij Sanitairsupershop

Net eerste keer hier iets gekocht

Ben echt heel erg tevreden over de service en de badkamer producten, dankjewel Sanitairsupershop!

Top producten

Ondanks dat het bedrijf ver weg zit kan ik de producten toch online bestellen, waardoor ik alsnog van de fijne en goede producten kan genieten!

Mooi assortiment

Het assortiment dat Sanitairsupershop heeft is echt super ruim en heeft goede producten, echt top dus!

Fijne medewerkers

Na eerst online gezocht te hebben en daarna naar de winkel te gaan ben ik echt heel tevreden. De medewerkers aan de telefoon en in de winkel hebben mij echt goed en vriendelijk geholpen!

Echt een uitstekende service, heb er eigenlijk niks op aan te merken!

Heerlijke regendouche

De regendouche die wij vorige week aangeschaft hebben is echt super. Werkt heel handig en hij is heerlijk om onder te staan!

Nieuwe wasbak gekocht

Mooie nieuwe wasbak voor in onze badkamer gekocht. Makkelijk te bevestigen en ziet er echt heel mooi uit, super!

Nieuwe toilet gekocht

Gisteren een nieuw toilet gekocht via de webshop. Niks op de levering aan te merken en ook het product zelf is echt helemaal prima!

Fijne service

Bij een nieuwe badkamer heb je natuurlijk veel vragen en met al van deze vragen zijn wij keurig geholpen. Al met al een hele fijne service van een topwinkel!

Prima douche

Nieuwe doucheset gekocht en we zijn er meer dan tevreden over. Werkt echt goed en voelt heel stevig aan

Producten zijn goed

We hebben meerdere producten voor onze badkamer online besteld en alles kwam optijd binnen en was makkelijk en snel te installeren.

Heel mooi bad

We hebben een nieuwe vrijstaand bad besteld welke echt supermooi is en van goede kwaliteit is. Ook op alle vragen kregen we duidelijke antwoorden, echt goed gewoon!

Goede kwaliteit producten

Over de producten heb ik echt niks op aan te merken, het zijn gewoon goede producten voor een hele mooie prijs. Top dus!

Duidelijke service

Duidelijke antwoorden op mijn vragen gekregen en de producten zijn van top kwaliteit

Markerkant 10132

1316AL Almere