Zeer goed geholpen

Je hebt echt het gevoel dat de tijd voor je genomen wordt en dat ze voor je klaar staan. Supergoede service dus

Super mooie shop en goed personeel!

Vandaag naar de shop gegaan voor onze nieuwe toilet! Super fijn geholpen met eerlijk en goed advies door Daniël Cuijpers! Bedankt voor alle hulp mannen!

Altijd goed

Ik koop hier vaker spullen voor in de badkamer en het is altijd goede kwaliteit. Ook de service is goed dus ik blijf hier zeker nog wel vaker komen.

Gloednieuw bad

We hebben een gloednieuw bad gekocht bij Sanitairsupershop en zijn er enorm blij mee. Het ziet er goed uit en we werden goed geholpen met de belangrijke vragen die we hadden

Goede kwaliteit

De douche die we gekocht hebben bij jullie werkt heel fijn en was makkelijk te bevestigen

Een aanrader

Ik zou deze winkel heel erg aanraden. De service is top en de producten zijn ook erg goed. De regendouche die we aangeschaft hebben werkt enorm goed

Geweldige service

Wij hebben onze badkamer gekocht bij Sanitairsupershop en zijn super tevreden! Goede service, behulpzaam personeel, denkt mee in het ontwerp, als je materiaal te kort hebt kan je altijd langs de winkel rijden en het ophalen. Wij hadden tegels te weinig door snij verlies en we konden het dezelfde dag nog ophalen bij de leverancier echt top! Kortom echt een aanrader.

Mooie nieuwe badkamer

Dankzij Sanitairsupershop heb ik nu weer een gloednieuwe badkamer waar ik enorm blij mee ben. Bedankt!

Vaker besteld

Meerdere keren besteld in de webshop. Altijd op tijd geleverd en compleet. Niks op aan te merken dus!

Kennis van producten

Bij vragen hebben de medewerkers echt kennis van de producten. Hierdoor word ik altijd goed geholpen. Ik ga hier zeker vaker spullen kopen!

Producten zijn goed

Onlangs de bestelde producten binnengekregen, echt niks op aan te merken. Werkt allemaal goed en alles is compleet enzo

Ruim assortiment

Het mooiste van Sanitairsupershop is het ruime assortiment dat ze aanbieden. Er is altijd wel iets te vinden wat bij je past. Echt top!

Nette producten

Naast de service vind ik de kwaliteit en de netheid van de producten natuurlijk ook belangrijk. Daarom kies ik voor sanitairsupershop!

Er wordt goed geholpen

Wanneer je een vraag hebt wordt er duidelijk goed geholpen. Dit vind ik dan ook erg belangrijk en vandaar dat ik deze webshop zeker zou aanraden.

uitermate tevreden

Prima kwaliteit en hele fijne en vriendelijke service ontvangen.

Goede producten

Na eerst de winkel te hebben bezocht, hebben we ervoor gekozen om onze douche online te bestellen. In de winkel werden we goed geholpen en online was er niks op aan te merken

Uitstekende service

Het product wat ik ontvangen heb is van uitstekende kwaliteit en de service eromheen is ook enorm goed! Al met al niks op aan te merken dus

Veel keus

Ik vond het heel veel keus op de website, maar ik heb contact met ze gehad en ze hebben me kunnen adviseren. Dat scheelde veel. Blij met mijn nieuwe badmeubel.

Gewoon goed

Mooie producten besteld. Op tijd binnen.

Meer dan tevreden

Echt een heeel mooi bad besteld voor een heeel mooie prijs!! Levering was goed.

Ik ben zeer goed geholpen

Ik vind het altijd fijn als een bedrijf echt zichtbaar tijd aan mij besteed. Ik heb gebeld met sanitairsupershop en ze hebben de tijd genomen om mij te adviseren. Erg tevreden

Fijne service

Erg tevreden, ze hebben mij super goed geholpen met een complete badkamer. Ik ben er heel erg blij mee. Aanrader!

Uitstekende service

Enorm goed service. Niks op aan te merken en producten zijn ook fijn in gebruik

Enorm vriendelijk personeel

Het personeel is erg vriendelijk en willen je echt helpen. Wanneer je belt wordt je netjes te woord gestaan, erg fijn.

Heel erg goed personeel

Het personeel dat er werkt helpt je echt goed. De kwaliteit van de producten is ook niks op aan te merken

Markerkant 10132

1316AL Almere