Filtre

Goede service.

Ik heb hier een telefoon ingeleverd. Werd, ook telefonisch, keurig te woord gestazn en erg plezierig geholpen. Een aanrader.

Vlotte afwerking zoals beloofd.

Prima bedrijf doet wat de klant verwacht! Bedankt zover en tot een volgende gelegenheid .

Zeer snel en correct

Zeer snel afgehandeld, hele goede prijs gekregen vergeleken met andere aanbieders.

Goede service en komen afspraken na.

Reageren snel en correcte afhandeling.

Goede winkel erg attend

Kort na mijn bestelling werd ik gebeld met de vraag of het klopte dat de telefoon in de winkel zou worden opgehaald. Ik had dit idd per ongeluk verkeerd aangekruist. Dit is direct omgezet naar opsturen. De dag erop werd de telefoon al bezorgd.

Eerste keer iets besteld, ze beloven niks te veel

Top, snelle levering, staat van toestel zoals omschreven, zeer goede prijs

Prima service en snel

Keurig afgehandeld en snel. Binnen 1 week vanaf het moment van versturen stond het afgesproken bedrag op mijn rekening.

Vandaag besteld, morgen in huis. Dat komen ze ook na.

Helemaal in orde.

Razend snelle opvolging en afhandeling

Het was makkelijk om de verkoop van mijn oude telefoon te regelen van start tot betaling!

Doen dat wat ze beloven! Heel fijn! Aanrader

Goede en snelle service

Duidelijke voorwaarden en een goede en snelle service voor de verkoop van Apple Telefoons.

Goede ervaring mee op gedaan

snelle levering, netjes verpakt in doosje, Iphone zag er best nog goed uit tov beschrijving. Batterij beetje snel leeg, maar ja...

Snel en eerlijk

Snelle afhandeling na ontvangst telefoon. Eerlijke prijs ontvangen en binnen een dag op mijn bankrekening. Zeer tevreden.

Altijd duidelijk en snel

Ik maak vaak gebruik van rephone. Snelle service. Zeer tevreden.

Uitstekend bedrijf

Snelle en correcte afhandeling van de verkoop van een IPhone. Mijn Iphone bleek niet aangekomen te zijn. Rephone ging er meteen actief achteraan! Daarna een net voorstel en snelle afhandeling, waarbij de vergoeding slechts enkele dagen later al op de rekening stond. Klasse!

Goede communicatie en eerlijke prijs!

Mijn iphone te koop aangeboden i.v.m. een telefoon van de zaak. Na het beantwoorden van een paar vragen is er meteen een goede prijs geboden en deze is ook na de fysieke beoordeling hetzelfde gebleven. Daarnaast duidelijke communicatie over het traject van inleveren tot het moment dat het geld op je rekening staat.

matige prijs

matige prijs en veel lager dan verwacht

matige prijs

matige prijs en veel lager dan verwacht

Nette prijs en snelle en duidelijke communicatie

Mooi toestel, snel geleverd en verwachtingen overtroffen

Mooie website met veel keuzes. Ik had een iPhone 6 waarop geen IOS upgrades meer gedaan konden worden. Dus nu een iPhone 8 waarop ik de HomeWizard app op kon zetten, wat toch in deze tijd uiterst noodzakelijk is vind ik. Al met al een goed ervaring!

Na verzending van mijn iPhone bleek het toestel niet te zijn afgeleverd. Rephone ging er meteen mee aan de slag. Na uiteindelijke aankomst werd meteen controle uitgevoerd en een redelijke vergoeding vastgesteld. Het geld stond heel snel op mijn rekening. Klasse!

40 Nieuwstraat

Middelharnis 3241CL