Fijn geholpen en transparante communicatie

Makkelijk te regelen en betrouwbare informatie.

Delivery was delayed by a day, but phone is good and set up was easy.

Generally a good experience, phone well packed and in original box, but phone has a couple a very small chips / scratches on the screen - not a big problem and now covered with a screen protector.

Snelle en correcte afhandeling.

Ze reageren op tijd en de afhandeling is correct

Super snel

Super snel gemakkelijk en geld de volgende werkdag op de rekening. Een aanrader.

Good phone, exactly as ordered

Packaged arrived compressed, somehow nothing got damaged.

No nonsense, helder, snel behandeld, prima!

Er werd snel contact opgenomen met een schatting van de restwaarde. Verzending verliep goed en vlot. Prima afhandeling! Aanrader.

Boven verwachting en snel geholpen

De iPad is het eerste ge refurbished product wat ik ooit heb gekocht en ziet er netjes uit met wat kleine beschadigingen.

Mooi product. Klantenservice niet bereikbaar

iPad is prachtig, batterij duur is prima en geen krassen of gebruik sporen. Echter geen stekker en laadkabel meegeleverd. Na een uur lang proberen de klantenservice te bereiken heb ik besloten stekker en kabel zelf te kopen.

Eerlijke prijs en snelle afhandeling

De prijs die voraf berekend was heb ik ook gekregen en na een paar dagen stond het geld bijgescheven.

Snel geleverd zoals verwacht.

Een aanrader

Snel, eerlijk en makkelijk. Meer vraag je eigenlijk niet van een webshop.

Bestelling correct en snel uitgevoerd.

Goede ervaring met levering van het bestelde.

Snelle beoordeling van de telefoon en geld snel gestort

Mijn iPhone zelf beoordeeld conform de voorwaarden zoals op de website van Rephone te vinden zijn. Vanwege drukte bij PostNL duurde het opsturen een dag langer maar na ontvangst werd de telefoon dezelfde dag beoordeeld en kreeg ik een mail dat ik het bedrag binnen 14 dagen kon verwachten. Uiteindelijk binnen twee werkdagen op mijn rekening gekregen. Zeer tevreden over de afhandeling en wanneer ik weer een iPhone zou willen verkopen dan zou ik Rephone zeker weer overwegen.

Snelle afhandeling en communicatie

De afgesproken prijs gekregen voor mijn iPhone 12 mini. Donderdag toestel opgestuurd, vrijdag bericht en akkoord. Maandag stond het bedrag op mij rekening. Uitstekende en snelle service.

Doen wat ze beloven

de hele ervaring was zeer gebruikersvriendelijk. Ze mailden me precies waar mijn telefoon was in het proces, binnen een week stond het geld op de rekening.

Snel duidelijk en goed

Makkelijke en duidelijke website Snelle afhandeling

Alles volgens afspraak.

Niks op aan te merken. Goede prijs. Goed beoordeeld. Op tijd overgemaakt.

Lekker snel

Prima ervaring

Snelle reactiesnelheid, prettig geholpen.

Goede communicatie, alles volgens afspraak

Goede communicatie, alles volgens afspraak

perfect

Snelle afhandeling. Mijn iPhone werd eerst geschat op € 300,-, ik kreeg uiteindelijk € 260,- uitbetaald. Dat laatste duurde een paar dagen, maar alles werd keurig geregeld.

Top bedrijf

Vanaf de aanmelding, daarna de reële beoordeling als de afronding en de uitbetaling in een woord : SUPER

Wel een beetje teleurgesteld

Ik ben een beetje teleurgesteld omdat het geïndiceerde bedrag met 80 euro is verlaagd Kon het toestel terug laten sturen maar ook weer zo’n gedoe Weet niet of ik een volgende keer opnieuw zou kiezen voor rephone

Snel en goed

Snelle levering, en een goed toestel. Geen foutje te bespeuren.

Zeer tevreden, exact zoals op de beschrijving!

Zeer tevreden, exact zoals op de beschrijving!

40 Nieuwstraat

Middelharnis 3241CL