Duidelijk, eerlijk en betrouwbaar

Je krijgt een Emile prijs voor je inruil telefoon. Alle informatie is duidelijk. Het is toch spannend om je telefoon zomaar op te sturen maar bij hun vorige het goed.

Eerlijk een super snel

iPhone zaterdag op de post gedaan, woensdag geld op de rekening

Snelle verzending

Snelle en goede reactie

Super! Heel snel een mail dat ze mijn telefoon hadden ontvangen, de volgende dag een mail met een bod wat ik niet kon weigeren!

Snel en betrouwbaar

Binnen een week was opsturen beoordelen en het geld op rekening geregeld

Vlotte levering en goed geholpen door helpdesk

Vlotte levering en goed geholpen door helpdesk

het is gewoon goed en de batterij is op 89%

ik zou zo een halen in de toekomst.

Snelle levering en ziet er echt als nieuw uit

Mijn dochter is helemaal blij met de telefoon. Hij werkt goed. Zitten geen krasjes op.

Snelle afhandeling en goede service!

Goede en snelle service

iPhone en iPad verkocht. Snelle reactie, komen afspreken na

super

Goed bod en snelle afhandeling , binnen 5 dagen het geld op de rekening.

Net toestel.

Snelle levering en goed verzorgd….!

Snelle beoordeling ingeleverde I-Pad en vlotte uitbetaling conform de offerte.

De beloofde service is volledig waargemaakt door Rephone.

Eerlijke prijs voor de telefoon en binnen een week uitbetaald

Eerlijke prijs voor m’n iPhone, makkelijk te versturen en binnen een week het geld op m’n rekening

Snelle afhandeling

Ik had mijn iPhone opgestuurd, en de reactie was snel en had ook binnen een paar dagen Ipv 100, 80 euro op mijn rekening. U schreef mij dat er beschadigingen waren gevonden, nu weet ik zeker dat deze telefoon geen beschadigingen had, maar ben toch akkoord gegaan met uw aanbod, omdat ik er niet mee wilde gaan leuren. Goede en snelle service verder.

Niet goed

De telefoon wordt warm bij het opladen. Ik heb het met glas beschermer besteld maar dat zit helaas het niet bij.

Duidelijk en snel

Makkelijke site Simpel geen poespas Gewoon wat je wilt Je telefoon verkopen voor een goede prijs

Niet naar verwachting

Opgestuurde toestellen bleken minder waard omdat deze niet meer geüpdate worden. Dit kunnen ze natuurlijk zelf ook weten. 1 toestel was in bijna nieuwstaat maar werd 10 euro minder waard ivm beschadigingen.

Duidelijk en super snel

Alles ging perfect. Duidelijk aangegeven hoe alles werkt. Dinsdag opgestuurd en woensdag al bericht dat het vooraf aangegeven bedrag overgemaakt zou worden. Vrijdag had ik het al op de rekening staan. Zeker een aanrader en bij mijn volgende telefoon kom ik niet zeker weer terug.

Nice Quality and super fast!! Thank you!!

Makkelijk eerlijk en snel

Ondanks wat meerdere kleine butsjes in de behuizing en een batterij die nog 80% van zijn maximum capaciteit had, nog een hele goede prijs ontvangen. Top

Snelle verkoop, goede bereikbaarheid, vlotte communicatie, eerlijke prijs

Iphone XR verkocht. Proces verliep soepel. Klantenservice was goed bereikbaar. Iets minder inruilwaarde door defecte mute-switch wat ik zelf niet eens door had, maar terugdenkend was dit zeer waarschijnlijk. Ze gaan dus in ieder geval grondig te werk. Uiteindelijke inruilprijs lag alsnog 1,5 hoger dan bij Coolblue of Amac.

Simpel en goede inschatting

Snel afgehandeld en retour gestuurd. Ook snellle betaling terug.

Heel fijne ervaring

Goede, snelle service. Betrouwbaar!

Eerlijke prijs

Snel afgehandeld en het geld snel op mijn rekening!

40 Nieuwstraat

Middelharnis 3241CL