probleemloze transactie

Simpele zaak, quotatie snel online ontvangen. iPhone opgestuurd met hun label. Iphone op zaterdag bij hen ontvangen. Geld op dinsdag op mijn rekening.

Snelle reactie en betaling

De site is heel toegankelijk en duidelijk. Het invullen gaat snel. Opmerkingen om mij heen dat je 'ergens anders' veel meer zou kunnen krijgen voor mijn telefoon heb ik naast mij neergelegd. Ik kies voor een goede service en snelle betaling en dat heb ik bij Rephone ervaren!

Makkelijk bestellen, snelle levering

Goede ervaring, ik bestelde zondag en maandag al in huis, het product is als omschreven

Rare ontvangst

Ik koop een Iphone bij Refurbished, betaal daar ook aan, maar ontvang een pakketje van een ander. In een vieze krant gewikkeld die heeft afgegeven op het witte doosje van de Iphone, wat dus een cadeau was! Verzending althans verpakking van verzending valt me dus tegen. Voor de rest heb ik nog geen idee over de Iphone zelf, hoeveel batterij capaciteit hij heeft, hoe het scherm e.d. eruit ziet. want het is een cadeau en nog niet gegeven. Ik heb een zo goed als nieuwe gekocht dus ik verwacht wel wat! Ben benieuwd.

Totaal geen problemen gehad

Site was duidelijk en afspraken zijn na gekomen

Prima bedrijf

Mijn Iphone 11 heb ik geretourneerd middels de instructies. De communicatie is erg prettig. Iphone werd ontvangen door Rephone en gelijk beoordeeld. Na een dag kreeg ik al een mail dat deze was beoordeeld zoals ik zelf ook had ingeschat. Het bedrag zou binnen 14 dagen worden gestort, dit was echter al binnen twee dagen. Altijd fijn!

Zeer snelle beoordeling en betaling

Het opsturen van mijn iPhone 11 ging heel soepel: verzendlabel printen, oude schoenendoos gepakt en opgevuld met krantenpapier. Afgeleverd bij de servicebalie van de supermarkt en daarna bevestiging gekregen via de e-mail. Na een paar dagen bevestiging gekregen van ontvangst door rephone. Na één dag werd het oorspronkelijke bedrag bevestigd en nog een dag later stond het geld al op de rekening. Super.

Niets op aan te merken

Bezorging zoals beloofd Mobiel ziet eruit als nieuw, en werkt als nieuw!

Vierde keer top!

Vierde keer dat ik iPhone inlever uit de familie. Elke keer een eerlijk bod. Ik had zelf gekeken naar batterij-status en Rephone koppelde exact hetzelfde aan batterij capaciteit terug. Eerlijk bedrijf dus. Zelfde dag van ontvangst een prima bod en stond binnen termijn op mijn rekening. Volgende iPhone gaat weer naar Rephone. Zo heb ik zelf nog een zakcentje en geen gedoe met zelf proberen te verkopen.

supersnel

Supersnelle service, binnen 1 dag mijn telefoon nagekeken en 2 dagen later had ik het geld binnen. Heel fijn.

Niet betrouwbaar

Oude iPhone 7 aangeboden en hiervoor €15 afgesproken. Bleek na ontvangst dat er krassen op zaten (niet dat ik weet) en dat de batterij niet meer nieuw was (niet gek), en zo werd het bedrag verlaagd naar €5, waar ik nog steeds op wacht…

Mijn oude iPhone verkocht goede prijs en snel betaald verzending gratis Van opsturen tot geld op mijn rekening in 3 dagen =top

Perfect alles ging snel!

Volgende dag had ik het geld al op mijn rekening!

Uitstekend!

Geleverd zoals omschreven en snel bezorgd. Top!

Kreeg een schappelijke prijs voor gsm,

Communicatie mbt alles goed, werd goed op de hoogte gehouden van de (te nemen) stappen.

Uitstekende service

Duidelijk uitleg van het proces, dat uiteindelijk van aanmelden tot uitbetaling slechts enkele dagen duurde. Tussentijds word je op de hoogte gehouden.

Defecte iphone geleverd

Bestelling werd binnen 2 dagen bezorgd. iPhone bleek defect te zijn. (Kapotte batterij). Na telefonisch contact werd mede gedeeld dat ik de telefoon kon retourneren en dat instructies met retourlabel een dag later zouden worden gestuurd. Het betaalde bedrag zou binnen twee weken worden terug betaald. 5 dagen na telefonisch gesprek heb ik nog steeds geen retourlabel of instructies noch geld ontvangen.

Lijkt op oplichting

De prijs was € 100, wat ik al laag vond (op Marktplaats veel hogere prijzen). Voor het gemak toch Rephone genomen. Kreeg € 40,- (Er waren toch krasjes of zoiets; bullshit). Dat lijkt volgens mij op oplichting. Maar omdat ik ook had kunnen kiezen voor het toestel terug. Heb ik het maar zo gelaten. Maar ik baal wel.

Heb mijn telefoon verkocht via Rephone. Transparante en duidelijke communicatie van begin tot eind. Uitbetaling ook supersnel.

Snelle en goede afwikkeling

Doen wat ze zeggen, en alles is zeer snel geregeld !

Beste prijs voor mijn telefoon, binnen dag stond het geld op rekening

Betrouwbaar en snel

Betrouwbaar en snel

Top product en snel

Mooie producten en wat je ziet krijg je ook voor een goede prijs. Snelle levering en ook nog goede garantie regeling.

Bestelling snel uitgevoerd

Mijn ‘als nieuwe ‘ bleek toch al 5% in accucapaciteit achteruit te zijn gegaan! Beetje balen .

Gedaan wat beloofd is!

Snelle levering! Prima! Maar…. Toestel geeft zelf aan dat hij de batterij niet herkent als zijnde een appleonderdeel! Dat geeft een onzekerheid: kan ik problemen verwachten?

40 Nieuwstraat

Middelharnis 3241CL