22 uur besteld 9 uur binnen A+ telefoon

Kwalitatief heel goed

Mooiie iphone gekregen met een enkel beschadigingkje zoals besteld

Erg aangename ervaring met Rephone. Correcte klantenservice.

De iphone snel geleverd en heel goedkoop

Beste prijs in heel nederland Kom zeker terug

Betrouwbaar goede service

Na klein probleempje heel snel opgelost dik tevreden

Keurig bedrijf

Fijne webshop en goede communicatie

Goede iPhone

Ik had eergisteren besteld gisteren in huis en vandaag telefoon werkend. Erg netjes en geen beschadiging!

bestelling snel geleverd en ziet er heel goed uit. kon pakket gewoon volgen bij postnl en binnen 1 dag in huis.

Geleverd zoals gezegd en het ziet er prima uit.

Alles functioneerd prima en als nieuw.

iPhone werd de volgende dag al geleverd en zag er ook nog goed uit, wel enkele gebruikssporen, maar dat is natuurlijk niet zo vreemd. En was ook vermeld.

Alles goed en vlot tot nu toe

Nog geen opmerkingen

Prima telefoon

Goed maar slechte batterij

De batterij is leeg na een halve dag.

Batterijconditie viel heel hard tegen

Ik heb een zo goed als nieuw telefoon gekocht. Alles werkt prima in orde en ik zie ook geen krasjes. Spijtig dat de batterijconditie nog maar 86% is. Dit is zeer teleurstellend aangezien een nieuwe batterij wordt beloofd.

Uitstekende service en levering

Na een telefoontje een op maat gerichte oplossing, zeer te waarderen!

Geen echte iPhone, slechte communicatie

De problemen begonnen al van toen ik de iPhone voor de eerste keer ontvangen had. Ik leg hem aan en er waren direct twee groene strepen zichtbaar op het startscherm. Ik kreeg snel antwoord dat ik de iPhone terug mocht op sturen en dat ze dit zullen herstellen. 2 maand later stuurde ik de iPhone opnieuw terug omwille van batterij die heeel snel plat gaat en de speaker die niet werkte. Nog eens 4 maand later kwam mijn scherm los en kreeg ik geen antwoord meer van Rephone. Ik heb toen op eigen kosten mijn scherm laten herstellen (dit omdat het nog maar een ‘nieuwe’ iPhone is) bij herstel winkel kreeg ik te horen dat er niets echt aan de iPhone is, behalve 1 klein deeltje. Al de rest is Chinees. Dit staat niet zo vermeld op de website. Ik heb 560 euro betaald voor een iPhone waarbij ik alleen maar problemen ondervind en geen antwoorden noch oplossingen mag ontvangen van Rephone zelf.

Betrouwbare goede service

Telefoon ingeruild, binnen 2 weken geld op rekening !

Snelle en goede afhandeling

Voorlopig, heb de telefoon net, zeer tevreden. Snelle afhandeling, Keurig toestel en werkt goed. Kortom uiterst content.

Supersnelle levering!!

De telefoon bezorgd via de website en de volgende dag geleverd(zou eigenlijk een dag later geleverd worden!!!). De telefoon is voor m’n zoontje z’n verjaardag...aangezien de verjaardag pas over n paar dagen is heb ik toch even stiekem gekeken in het bijgeleverde doosje...telefoon ziet er keurig uit en de bijgeleverde oplader zit er zoals afgesproken ook bij!!!

Geen support

Na ontvangst factuur onmiddellijk reactie gedaan dat ik een factuur zonder BTW heb ontvangen. geen reactie terug gekregen, we zijn inmiddels een week verder!

prima service

Snel geleverd en puntgave telefoon.

Prima en probleemloos

Snel Gevonden aangeklikt en besteld, en zeer snel geleverd.

supersnelle levering en mooie telefoon

Op dinsdagavond de telefoon besteld en op woensdag al geleverd. Telefoon voldoet zeker aan onze verwachtingen. Tot nu toe erg tevreden dus.... aan te bevelen!

40 Nieuwstraat

Middelharnis 3241CL