Uitstekent

Mooi foontje ontvangen echt super blij mee binnen 1 dag gewoon binnen en werk ech super goed ik kan nu heel de dag lekker faceboeken en filmpies kijke echt geen geld wat ik betaal bedankt hoor heren en dames ik ben zoo blij met jullie echt

Wat is er aan de hand met mijn retour onder garantie?

Het is niet van mijn gewoonte om meteen slechte beoordelingen te sturen, maar ik heb het gevoel dat ik in dit geval niet anders kan. Ik bestelde een iphone in juli, iets voordien had ik er ook al eentje voor mijn zoon besteld, allemaal probleemloos. Ik had er dan ook alle vertrouwen in wanneer mijn telefoon in oktober niet goed meer bleek te werken, dat de service na verkoop ook prima zou zijn... in eerste instantie was dat ook zo, ik kreeg reactie op mijn mail, kon een retour aanvragen en retrouneerde mijn iphone. De telefoon werd op 21/10 door dpd opgehaald en pas op 6/11 geleverd, daar kan rephone uiteraard niets aan doen. Ik kreeg van hen toen de bevestiging van ontvangst en ze zouden er die avond mee aan de slag proberen te gaan. Sindsdien is alle communicatie stilgevallen. Ik mail... geen reactie... De chatfunctie is een klucht... Telefoneren lukt, je krijgt iemand aan de lijn, maar die kan je niet verder helpen... je gaat dan terug gebeld worden... helaas pindakaas... Ik verwacht niet veel, gewoon een update!!! Kan mijn iphone gemaakt worden??? Wanneer??? Wordt het toestel vervangen??? Ondertussen ben ik al meer dan een maand mijn iphone kwijt en mijn geduld is OP!

Zeer vlugge levering aan mooie prijs.gsm als nieuw en werkt perfect.topservice.

Prettige ervaring

Snelle levering en toestel voldoet als omschreven.

Bestelling nog niet ontvangen

Ik kan nog geen beoordeling geven, op 5 november besteld en nog niets mogen ontvangen.

goed en de levering de andere dag prima dus

mijn ervaring met dit bedrijf is goed

PRIMA DE LUXE

PRIMA SERVICE

Zeer leuke verrassing telkens.

Goedemorgen, nadat ik in het verleden ook al één gekocht had heb ik er nu nog één gekocht voor mijn verloofde. Wij zijn er super blij mee. Hartelijk dank Mvg.

Dinsdag avond besteld, woensdag (11 november wapenstilstand) s'morgen 10u15 word IPhone afgeleverd dit ondanks er in België niet word gewerkt . Denk niet dat er beter kan. Ook heel tevreden over de aankoop van mijn toestel. Marc Ogez

Besteld en snelgeleverd , product zoals beschreven , top

Tevreden

Ik ben zeer tevreden

Heel blij met mijn aankoop

Een iPhone XR hier besteld en binnen 2 dagen in huis. Mooi toestel waar je niets aan ziet. Top bedrijf!

Prima, snel en netjes verzorgd!

Prima, snel en netjes verzorgd!

Loudspeaker works poorly

I got a Iphone SE a week ago from you. Now while using it, I notice that the loudspeaker on the front is poorly working. I can barely understand people I am having a phone call with.

Op tijd bezorgd, wel een vies vet scherm.

Kleine moeite om het scherm even schoon te maken van te voren. Wel op tijd geleverd. Wel vervelende ervaring met PostNL: het pakket waarvoor identificatie nodig was en een handtekening, is door de bezorger achtergelaten bij de ingang van onze flat, toegankelijk voor iedere voorbijganger op straat. Gelukkig lag de telefoon er nog toen ik het pakket tegenkwam.

Beter even verder kijken...

in 2020 2x een refurbisched Iphone X bij Rephone gekocht. Ze schrijven dat er een nieuwe batterij in zit echter bij beide telefoons was de batterijconditie bij ontvangst al ruim onder de 90%. Scherm stuk. Wederom teruggestuurd en gerepareerd. Wat denk je? In no time weer het scherm stuk. Ze repareren waarschijnlijk met goedkope B-keus materialen. Ik zou even verder kijken als ik jullie was. Wij hoeven er in ieder geval niets meer van. Kreeg zojuist nog deze reactie van hen: Wij vervangen niet standaard de accu's van de toestellen, omdat ook niet nodig is. Als het percentage van de batterijconditie boven de 85% is, vervangen wij de accu niet omdat er dan als het goed is ook geen problemen moeten voor komen. Dus.... Doe er je voordeel mee!

Goede site

Ik had een iPhone XR gekocht in de A grade (als nieuw) en het lijkt gewoon als nieuw, geen kras helemaal niks. Het doet het prima!

Overzichtelijke website, snelle levering!

Goed advies en uitstekende service!

Mobiel top! Levering niet compleet, reactie blijft uit

Mobiel nu bijna een week in huis en erg tevreden over tot nu toe. Helaas was de levering niet compleet zoals aangegeven op hun website en ontbreekt de EarPods met lightning aansluiting in de overigens keurige doos, heb daar direct een mail over gestuurd maar tot op heden geen reactie mogen ontvangen dus ben benieuwd of die nog gaat komen. Kortom toestel gewoon goed maar after sales kan beter.

Goed product en snelle levering

Fast service, good product - exactly as described.

Fast service, good product - exactly as described.

Zo goed als nieuw

Correcte levering . Goede prijs kwaliteit verhouding

Goede aftersales

Mijn telefoon twee keer storing binnen de garantie, eerste keer gerepareerd binnen 3 dagen. Tweede keer een nieuw toestel gekregen.

Top bedrijf !

Goede levering en mooi toestel, zeker voor herhaling vatbaar.

40 Nieuwstraat

Middelharnis 3241CL