Gsm lijkt nieuw, niets van schade

De gsm werd de volgende dag al geleverd wat dus erg snel en top is. De gsm is helemaal in orde en de batterij zijn staat is nog 100%, perfect dus. Goede prijs voor zeer goede kwaliteit! Ik ben heel erg tevreden!

Telefoon ging na 5 maanden al kapot

Ik heb mijn iPhone 7 5 maanden gehad en toen ontving hij geen mobiel netwerk meer. Opgestuurd voor reparatie mét simkaart (gezien de aard van het probleem) maar omdat er een kleine barst in het scherm zat viel hij niet meer binnen de garantie. Op zich al raar, aangezien een kleine barst duidelijk geen effect kan hebben op de ontvangst van de telefoon. Maar heb de kapotte telefoon uiteindelijk teruggestuurd gekregen zonder mijn simkaart, deze zijn ze kwijtgeraakt tijdens de hun inspectie.

Super geholpen

Ze zijn serieus bezig en correcte behandeling. Prima service en staan altijd voor je klaar!

Alles wat is beloofd

Snel, Levering volgens afspraak, Nette iPhone, na week gebruik: werkt prima

Goede prijs, maar slechte bereikbaarheid

Bij bestelling werd aangekondigd "de volgende dag in huis". Volgende dag helaas niets, geen track-and-trace code telefoon werd hele dag niet opgenomen. Volgende dag hetzelfde: op mail werd uiteindelijk, maar traag, gereageerd. Dag daarna: weer geen track-and-trace code, pas na opnieuw rappel. Dus 3 dagen twijfel of dit bedrijf wel bestond en on of het zou gaan leveren.

Kwaliteit toestellen is zeer goed, Services kan sterk verbeteren

Ik heb al 1 toestel gekocht in april en nu een 2'de Beide toestellen worden niet tijdig geleverd. Nu bij het laatste toestel was de gekozen kleur niet voorradig en moet je zelf contact nemen terwijl betaling al is gebeurd. Zelfs indien we akkoord gaan met nieuwe kleur, wordt er nog 2 dagen gewacht + na contact van ons, om toestel te versturen. Toestel op zich is prima, als de service nu ook zou volgen is het helemaal top.

Mobiel batterij

De batterij van de mobiele gaat te snel leeg dus dat betekent batterijduur is niet goed meer

Snelle levering.

Het bestelde apparaat werkt naar behoren en de levering was zeer snel.

top,,,,,

Vandaag besteld,morgen geleverd,waren lader vergeten in de doos te steken na een email de dag nadien in de bus.

Zeer snelle levering, product in goede staat

Alles helemaal in orde!

Slechte mobiel gekregen,terug gestuurd voor garantie,hebhem daarnanooit meer terug gezienGeld wolven

...

Doen wat ze beloven

Hele snelle levering (donderdagmiddag besteld, vrijdagmiddag ontvangen). Zo goed als nieuwe iPhone 8 besteld en telefoon was ook zo goed als nieuw. Top!

Redelijk

Klein krasje op het scherm en batterij snel opladen

Slecht

Na dat ik een toestel had besteld kreeg ik netjes een bevestiging mail. Vervolgens na 1 week nog geen toestel binnen. Hele tijd met medewerkers gebeld en geen antwoord gekregen alleen dat ze ‘erachteraan’ gingen en dat ik zou worden terug gebeld. Tot op heden nog steeds geen toestel

correcte en zeer snelle levering

zeer snelle levering

Ben heel content

Ben heel content !

iPhone zo goed als nieuw. Alleen de software is iets trager

De iPhone ziet er zo goed als nieuw uit. Allee. Bij het updaten en installeren van app’s is de telefoon traag.

Interessante prijzen en topservice!

Zeer goede ervaring, correcte en snelle service!

alles conform afspraak geleverd en nog steeds tevreden

perfect.

Volgende iPhone bestel ik hier weer

Tweede iPhone hier weer gekocht. In één woord! Top! Advies: Niet verder zoeken! Bestel hem hier. Scherpe prijs! Uitstekende service. Zeer tevreden klant.

Steeds in orde! What you see online is what you get

Vlotte service, snel geleverd, perfect in orde! 2de keer dat ik gebruik maakte vd website, steeds tevreden.

bliksemsnel geleverd

Staat van de IPhone 8 klasse A was zoals verwacht zgan. Geen gebruiksspoor te vinden. Maandagochtend om 11:00 besteld en dezelfde dag om 17:00 zaten we de IPhone te installeren. Tot nu toe heel tevreden.

Tevreden

Ondertussen al twee telefoons besteld bij Rephone. Allebei in zeer mooie en goede staat. Er zat een week vertraging op de levering, maar het probleem zat bij PostNL. We hadden ondertussen een goed contact met Rephone.

Heel ontevreden!

Een zo goed als nieuw IPhone 7 besteld en eentje ontvangen waar de Home Button een barst had. De IPhone was heel vol vingerafdrukken, werd niet eens een beetje schoon gemaakt. Ook de doos was vol met zwarte vingerafdrukken. Dat ben ik van andere heel anders gewend. Daar krijg je zelf de originele verpakking en alles heel netjes. Het zou een cadeau zijn, maar zon vies ding kan je niemand geven. Retour was zonder te bellen überhaupt niet mogelijk. Moest via de klantenservice geregeld worden. Kon via mijn account niet zelfstandig geregeld worden.

Prima toestel & service

Wij zijn keurig geholpen. De iPhone was zoals beschreven.

40 Nieuwstraat

Middelharnis 3241CL