Super service !

Heel tevreden ! Snelle levering ...

Netjes op tijd geleverd netjes ingepakt

Gewoon goed

Snel en goed

Snel en goed

Snel geleverd maar zonder oplader

binnen 24 uur in huis , prima geregeld. Helaas zonder oplader.... gelukkig krijg ik deze nog nageleverd.

Jammer dat de adapter niet goed functioneert, voor de rest prima telefoon.

Snelle levering en alles werkt naar behoren. Sociale leven heeft maar een halve dag plat gelegen.

een nette prijs voor een uitstekend product. Kocht een iphone 8 in als nieuw staat. en hij ziet er dan ook als nieuw uit. Wat ik niet wist is dat er standaard al een schermprotector op zat, dat was een extra positief punt. 's avonds besteld, de volgende dag binnen. Dat is geweldig, want mijn dochter liet haar telefoon kapot vallen en dan wil je die zo snel mogelijk vervangen.. Nou dat is dus gelukt! Top

Tevreden

Snel afgeleverd

Ik heb voor het eerst bij jullie een telefoon besteld en alles klopt vandaag besteld morgen geleverd. Ik had het nog noot gedaan maar jullie bedrijf komt zo betrouwbaar over. Ga zo door.

Website super, telefoon goed, klantenservice moeilijk te bereiken

De website is heel overzichtelijk. Wel was het handig geweest als je op de home page al kon selecteren op telefoons die werkelijk op voorraad zijn. Ik heb de klantenservice 2 keer geprobeerd te bellen, maar de wacht tijd loopt alleen maar op. Liever zou ik weten hoeveel wachtenden er nog voor mij zijn. Telefoon is goed en ziet er netjes uit.

Als nieuw en goede service

Snel bezorgd, en missende lader werd vlot nageleverd. Top iPhone, als nieuw was ie.

Uitstekende service bij problemen met toestel

Mijn vader heeft tot twee keer toe problemen gehad met zijn mobiele telefoon die hij bij Rephone had gekocht. Het bleek heel eenvoudig om het toestel terug te sturen, inclusief retourlabel. En vervolgens kreeg hij binnen 3 dagen een ander toestel omdat onderzoek en reparatie te lang zouden gaan duren. Perfecte service, bedankt!

super

snelle en correcte levering, Iphone ziet en voelt als nieuw

Alles is vlot en naar tevredenheid afgehandeld.

Alles is vlot en naar tevredenheid afgehandeld.

Niet zo tevreden

Er zat geen tussenkabeltje bij voor de oortjes. Het was een iphone 8 om kado te doen maar zat in een doosje van 6s. Jammer

OK

Goede kwaliteit, vlot geleverd.

Vakkundig, snel en perfect geholpen.

Verdere tekst en uitleg lijken mij overbodig!

Batterij laad bijna niet op. Ligt nu ruim een half uur op te laden en staat nog steeds in het rood

Batterij laad bijna niet op,Tevens geen originele stekker en oplaadbedrading

Super service

Iphone ziet er als nieuw uit. Snelle levering.

Dit is de 2e keer dat ik met Rephone zaken doe, goede telefoons niks mis mee netjes geleverd met alles erop en eraan.

Snel en goed.

Levering ging snel. De prijs was goed en de telefoon voldoet tot nu toe prima.

Late delivery

Very late delivery! Was sent with the cheapest delivery currier a 460€ phone , impossible??!!!! Never again.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Levering geheel conform verwachting

Hopelijk is de geleverde I-phone van dezelfde (hoge) kwaliteit.

Snelle levering en mooi toestel

Goede ervaring

Een half puntje verloren omdat ik de mail voor de review al kreeg vooraf de iPhone er was, nu een paar dagen de iphone gebruikt en werkt top. Ik raad Rephone zeker aan.

40 Nieuwstraat

Middelharnis 3241CL