snelle levering en goede kwaliteit

ik had de telefoon 's avonds besteld en had hem de volgende dag al in huis. de kwaliteit is ook goed.

Top ervaring

Ik heb een refurbished Iphone besteld bij Rephone met twee jaar garantie. Hij ziet er prima uit (toch klasse 3). Snel geleverd en voor een hele mooie prijs. Ik ben er heel blij mee!

Prachtige telefoon en snelle levering!

‘S morgens telefoon uitgezocht en s avonds al in huis! Telefoon ziet er als nieuw uit! Topservice.

alles perfect volgens afspraak afgehandeld

De telefoon in goede orde ontvangen. De verpakking was wat knullig gedaan.

mijn ervaring is erg slecht omdat ik mijn bestelling niet heb ontvangen

Ik weet niet hoe uw bedrijf is, omdat ik het niet weet, maar ik heb een slechte ervaring omdat ik een iPhone 7 128 GB heb besteld en natuurlijk heb ik ervoor betaald, maar ik heb niet om uitleg gevraagd en natuurlijk om terugbetaling

• Bi nas priporočili? No

Doen wat ze beloven

Winkel is niet ver van magazijn dus een ander model is snel ter plekke

Snel en geleverd als besteld

Telefoon de dag na de bestelling ontvangen. Helaas geen oplader erbij, gebeld en direct na verzonden. Goeie service!

Zeer slecht

Zaterdag 30 mei een telefoon besteld. Nu vrijdag 5 juni nog niets ontvangen. Wel betaald heel fijn.

na 4 dagen nog steeds niet ontvangen

Bestelling geplaatst voor toestel dat in stock was en binnen 24u zou geleverd worden, na 4 dagen nog steeds niets ontvangen, nog verklarende uitleg wanneer ik zou ontvangen

Geen levering en telefonisch niet bereikbaar

Ik heb op 1 juni een toestel besteld. Volgens de website zou het toestel de volgende dag geleverd worden. Nu is het toestel nog niet eens bij PostNL aangemeld. Het was een verjaarskado dus dat gaat niet lukken. Telefonisch contact krijgen is nauwelijks te doen, de wachttijd loopt alleen maar op en ik word niet teruggebeld zoals afgesproken.

Maandag besteld nog geen product ontvangen

Mijn zoon heeft een refurbised IPhone 8 besteld t.w.v €338,- maar tot op heden nog niks ontvangen.

Hij is zo goed als nieuw

Toen ik hem uitpakte was ik verbaasd hoe keurig hij was verpakt!! Alle waardering daarvoor. En de iPhone zelf zag er mooi uit!! Ik dacht dat hij nieuw was totdat mijn dochter zei dat het een tweedehandse is !! Ik wilde het niet geloven. Ik ben er erg blij mee! Een dingetje:: E zaten geen oortjes bij! Terwijl dat wel op internet staat dat dat erbij zit. Maar: Dat neemt niet weg dat ik zeer tevreden ben! Ik kan weer een tijdje vooruit!

Je wordt goed op de hoogte gehouden

levering veel te laat

Beste, Aangezien de levering veel te laat is, kan ik verder geen beoordeling geven. Mijn excuses... Mvg

Voor de tweede keer een iphone bij Redphone gekocht. Ik ben uiterst tevreden met het toestel. De clasificering gegeven door dit bedrijf klopt.

De bestelde iPhone overtreft mijn verwachting

Zeer tevreden over het geleverde product ziet er als nieuw uit. Alleen de levering gaaf problemen dat zou bij PostNL. liggen na 2 x contact werd de iPhone de andere dag geleverd. Wacht op dit moment nog op het hoesje dat tegelijk besteld werd. Wat betreft de iPhone ben ik zeer tevreden.

Mooie telefoon, maar geen (zichtbare) screenprotector

Mooie telefoon en een snelle levering. Volgens de website van Rephone zou er echter al een screenprotector gemonteerd zijn op de iPhone. Volgens mij zit deze er echter niet op (of in elk geval zie, noch voel ik dat er een op zit).

Snel geleverd en mooie telefoon. Dik tevreden!

Goede communicatie rondom versturen en track en trace.

Voor een dubbeltje op de eerste rij

Mijn iPhone SE ter beoordeling opgestuurd. De reactie was een mankement aan het toestel en opbrengst zou dan 10€ zijn. Daar ging ik niet mee akkoord. Toestel netjes teruggestuurd. Zelf het genoemde mankement niet kunnen constateren. Bovendien zat het oplaadsnoertje er niet bij. En dat heb ik na herhaald mailen nog steeds niet. Slechte service

Vlot de bestelling afgewerkt en snel geleverd, top!!

Een iPhone 8 besteld en voldoet volledig aan mijn verwachtingen, een bijna nieuwe besteld en zo zag hij ook uit! Prima!

Sim kaart werkte niet en kreeg direct antwoord stuur terug prima als mijn gsm ook zo snel terug is e

!!

Zowel het aanbod, de ongelooflijk snelle levering als telefonische support zijn van uitmuntende kwaliteit

goed gedaan

We kregen wat we besteld hadden. Mobiel viel eerst tegen, bleef hangen. Toen kregen we hele heldere uitleg over de mogelijkheden. We hebben de retour-sticker al klaar liggen. En snel erna ging het goed met de mobiel. Doet het prima.

Snel, eenvoudig en prima prijs!

De website is overzichtelijk en de bestelprocedure verliep vlot. Toestel is in topconditie. Zeer snelle levering!

iPhone voldoet volledig aan de verwachting. Zeer positief dat aflevering ook op zaterdag kan plaats vinden.

40 Nieuwstraat

Middelharnis 3241CL