Snelle levering en product voldoet aan alle verwachtingen. Tevreden klant hier.

Praktische website , goeie service , prijs kwaliteit perfect

Praktische website , goeie service , prijs kwaliteit perfect ! Tevreden klant!

Super en snelle levering

Ik had voor mijn zoon een nieuwe telefoon nodig, het liefst wel snel, pubers kunnen niet wachten. Snelle levering en product voldoet aan verwachting. Ik denk wel iets te snel de screenprotector er opgeplakt, hier zit wat lucht onder, maar niet piepen, zat bij de prijs inbegrepen

Heel snel en goed geleverd

Mooi toestel werkt uitstekend.

prachtig

goede service! goed verpakt!

Prima levering, telefoon als nieuw. Daarover tevreden.

Helaas heb ik de telefoon retour gestuurd. Herhaalde malen kwam er geen reactie van het scherm. Dan weer wachten tot het even werkte,nagekeken wat het kon zijn. Gedaan wat er in stond, Maar ik wil hem niet meer,ook geen andere die gereviseerd is. Gr, Jeanne Steegh..

Zelfs in Corona tijden snelle correcte levering

Duidelijke info online, artikel zoals omschreven. Degelijk verpakte en ontvangen binnen de week in België, ondanks Corona!

Snelle en correcte service

Een iPhone 5S besteld. Keurig product voor een B klasse, alles compleet in een mooi nieuw doosje. Alles werkt ook naar behoren

Prima toestel

Mijn gekochte toestel zag er mooier uit dan ik had verwacht. Ik heb een C grade besteld, maar ik vind het meer een B grade. Ben zeer tevreden met het toestel.

Mooi product

Duidelijke en correcte beschrijving op de site. Vlotte en snelle levering. Mooi product, beantwoord volledig aan de verwachtingen. Maar er zouden, zoals aangegeven, ook oortjes moeten bijgezeten hebben en die waren er niet bij. Heb dit in een mailtje laten weten, want wellicht een vergissing, wacht nog op antwoord. Maar -hoedanook- voor de rest wel tevreden.

top

telefoon doet het goed mankeert niks geen krasje of barstje te zien met blote oog de a grade is echt topp

Prima contact

Een webshop zoals een webshop moet zijn

Geweldig mooi product

Ik heb de iphone 8 besteld als nieuw en dat is ie ook. Er is geen beschadiging te ontdekken. Ik koop nooit meer nieuw want dit is zo goed a;s nieuw in de meest letterlijke zin van het woord. Hulde aan dit bedrijf dat ook nog eens zeer snel levert. Ik heb geen enkel wantrouwen. Ik heb de servicemedewerkster gesproken en ook dat verliep uitstekend. Kortom Rephone staat bij mij op de shortlist.

Een hele fijne webwinkel.

Snelle en goede service.

super

volgens afspraak geleverd en iphone in perfecte staat

Snelle levering en retourneren is probleemloos

Snelle levering en retourneren is probleemloos. Wachten op bevestiging van retour duurt iets langer.

Jammerlijk gefaald

De doos was mooi, de inhoud miste nogal wat onderdelen. En daarnaast werkte de mobiel ook niet. Good try, bad luck

Goede service, snel geleverd

Bij de levering waren ze vergeten de oortjes mee te leveren. Na een belletje lag de dag erna een pakketje in de brievenbus met oortjes. Vriendelijk en snel geregeld.

Snelle levering, mooie iPhone 8!!

De oortjes ontbraken bij de levering, maar na een mailtje werden ze snel kosteloos nagestuurd. Ik raad rephone aan!!

Snelle levering met een uitstekend toestel.

Eenvoudige en gebruikersvriendelijke site. Bestellen en leveren ging snel.

helemaal goed

voor mijn dochter fijne telefoon gekocht, ze is erg tevreden.

Slecht

Ik heb een iPad besteld en na 10dagen nog steeds geen enkel antwoord van hun waar mijn aankoopt blijft! Telefoon neemt niemand op. Ik heb al reeds betaald maar heb nog niets ontvangen of van hun gehoord. Geen enkel mail wordt beantwoorde!!!

Uitstekende levering

De i-phone 7 besteld voor mijn zoontje.Werd de volgende dag geleverd alleen ontbraken de oordopjes en een ander kabeltje.Gelijk gebeld en alles werd correct nageleverd.Kortom TOP service.

Alles top

Besteld om 9 uur savonds volgende dag 12 uur smiddags al binnen telefoon ziet er ook helemaal top uit

Besteld, snel geleverd, telefoon ziet er goed uit en doet het

Prima prijs kwaliteit verhouding en snelle levering.

40 Nieuwstraat

Middelharnis 3241CL