Mooie telefoon

Uitstekende service, telefoon in betere staat dan verwacht

3 weken wachttijd zonder enig contact

We bestelden een telefoon en na 2 weken niks te hebben ontvangen was het een hels karwei om toch onze bestelling te krijgen. We moesten tot 2keer contact opnemen om telkens met lose beloftes en excuses toch weer niks te ontvangen. Na 4 weken dan toch telefoon gekregen zonder alle beloofde accesoires. Wij raden andere refurbischers aan

Rephone krijgt een 10 van mij omdat ze alles goed doen!

Tot nu toe twee aankopen gedaan bij Rephone en beide transacties verliepen vlekkeloos.

Blij en tevreden!

Mijn ervaring met Rephone is zeer positief. Ik heb bij hen een nieuwe IPhone besteld (bgrade) welke er zo goed als nieuw uit ziet. Er zijn geen krasjes zichtbaar op de telefoon. Ook batterij werkt naar behoren. De telefoon werd binnen 24 uur geleverd, zelfs tijdens de Covid19 omstandigheden waar we nu in verkeren! Ik vind het super prettig dat het apparaat zo snel geleverd wordt, maar het had zeker ook een, twee of zelfs drie dagen van mij mogen duren. Het beangstigd mijzelf dat we er zo aangewend raken dat alles binnen korte tijdsspanne te ontvangen is. Een tragere maatschappij mag van mij ook! Maar dat ter zijde. Bij ontvangst ontbraken de EarPods & Mini-Jack maar werden na een mailtje, welke ook zeer volt en vriendelijk werd beantwoord, binnen een dag nageleverd. Tot zover is mijn ervaring met Rephone zeer positief. Een prettig bedrijf welke goede producten én service levert. Mijn dank daarvoor!

Goede refurbished iPhone 7

Snelle levering. Het toestel ziet er bijzonder goed uit voor een refurbished iPhone.

Goed Product

ik ben zeer tevreden . en snel verzonden .toestel werk uitstekend..

Uitstekende service en kwaliteit

Super !

Wel oké

Ik had een b klasse gekocht maar de telefoon leek echt op een c klassen mijn scherm lag er vr een deeltje uit eb de glas rand sluit niet bij mijn folie aan het is wel nogsteeds een goede gsm (iphone 8) Op de site stond dat er een aansluitings kabeltje invegrepen zou zijn en dat was kiet het geval wel jammer maar voor de rest wel ok

Heel tevreden

Snelle levering, telefoon zoals beschreven.

Snelle levering.

Goede iPhone 8. Mijn vrouw moet lang wachten op haar iPhone 7.

Heb een zo goed als nieuwe telefoon gekocht en doet het super goed 👍

Klasse

Zeer snelle levering, en tot nu toe zeer tevreden.

Snel en zoals verwacht ook een zeer nette telefoon

Ik ben erg tevreden, de kwaliteit van de telefoon is zoals opgegeven op de site. Er zit geen krasje op. De verpakking is erg goed, al zou ik wel een extra lipje willen hebben om bij de lader te kunnen komen. Maar dat heeft geen negatieve invloed op mijn tevredenheid.

Ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe telefoon, hij zag er gloednieuw uit en was snel bezorgd. Hoewel ik wel had verwacht dat er een oplader bij zou zitten.

prima in alle opzichten

prettige website, op tijd (en mooi verpakt) geleverd, prima iPhone (als nieuw), we zijn er blij mee!

snel, betrouwbaar en uitstekend product

je weet nooit wat je krijgt als je iets tweedehands koopt. maar de iPhone 6s ziet er als nieuw uit, komt in een keurig doosje met alles erin, veel sneller dan verwacht. ik heb het gevoel van een goede koop en ook nog eens bijgedragen aan het recyclen.

Product naar omschrijving, goed gewoon

Goede snelle levering. Goed verpakt. Werkt naar behoren Zeer blij mee

Doen wat ze beloven

Hebben nu van 2 iPhones 8 refurbished Van verschillende leveranciers gekocht. En deze mag zich toch dik bekronen als beste prijs/kwaliteit. 👍🏻 Top levering en zo goed als nieuw. Merci

Top product, en zeer snelle levering 👌🏻..!!

Zeer goed geholpen door een betrouwbaar bedrijf!

Telefonisch contact vooraf was goed. Vriendelijk. Service. Product op tijd ontvangen. Geleverd wat ik had besteld.

prima alternatief voor een nieuwe I phone

duidelijke website, goede service en snelle levering.

Nette telefoon, erg tevreden.

Gisteren besteld vandaag in huis, super snel! De beste optie gekozen voor iphone 7. Nette telefoon, kleine beschadiging maar bijna niet te zien. Inclusief screen protector, erg tevreden.

Een ZAN telefoon prima en zeer snel

Prima telefoon snelle levering

Goed product en goede service

Ik heb eerst bij een concurrent mijn iPhone 7 refurbished besteld. Uiteindelijk ben ik 6 weken met hun bezig geweest en hebben ze me 3 telefoons gestuurd die geen van allen goed functioneerden. Nul excuses, nul service. Toen ben ik bij Rephone terecht gekomen. Eenzelfde telefoon besteld. De volgende dag in huis en deze was wel dik in orde! Alleen ontbraken er wat accessoires. Na 1 e-mailtje kreeg ik die ook meteen nagestuurd, met excuses. Wat een verschil dus. Dit is hoe het wel moet - goed zo Rephone!

Erg goede service

Ik heb een IPhone 7 gekocht en de volgende werd deze netjes geleverd. Geheel volgens bestelling in zgan staat. Helaas waren de oortjes en de Jack adapter niet meegeleverd. Heb hier een mailtje over gestuurd en de volgende dag was de bestelling al verstuurd. Bij het openen van het doosje bleken alleen de oortjes geleverd te zijn. Ook hier weer een mailtje over gestuurd en wederom was de bestelling de volgende dag al weer verstuurd. Jammer dat het in drie stappen is gegaan, maar ze hebben het meteen opgepakt en opgelost 👍 Ik ben erg tevreden over mijn aankoop en de service die Rephone tot nu toe heeft geleverd.

40 Nieuwstraat

Middelharnis 3241CL