Wij hebben een refurbished Iphone 8 besteld via rephone. De telefoon kwam netjes de volgende dag en de telefoon ziet er zeer goed uit zelfs uitstekend zonder gebruikers sporen. Wij zullen rephone dan ook aanbevelen aan onze vrienden mochten zij een refurbished iphone willen aanschaffen.

heel goed

Prima bedrijf!

Vies product!

Als ik niet per direct de telefoon nodig had gehad, had ik de telefoon direct teruggestuurd. Het product zat onder het menselijk vuil!

Helaas niet compleet en defecte adapter

Bij de levering van de iPhone ontbraken de EarPods met mini-jack aansluiting. Pas na 1 week de EarPods ontvangen echter de adapter is defect waardoor ik de EarPods niet kan gebruiken.

Tot hiertoe tevreden (na pas 2 dagen aankoop

Heel snelle levering na aankoop!

Heel snelle levering

Fijn toestel de Iphone SE. Lijkt oud maar wel de 6S processor

Prima service, goed bereikbaar, bestelling goed verpakt!

Snel en een goede telefoon

Eerste keer dat ik een refurbished iPhone koop, maar echt top! Ben gegaan voor de middelste prijsklasse en ben zeer tevreden over de qualiteit van de telefoon! Geen gebruikers sporen te zien en de batterij is in top conditie 10/10 would do it again

Super, zeer snelle levering!

Perfecte service

Uitstekende service en snelle levering.

Snelle Klantenservice

De klantenservice was snel en goed. Nick (een van de medewerkers) reageerde snel op mijn mailtjes en kwam aardig over. voor de rest was mijn pakket snel geleverd door de logistieke sector. Top service. en een prima toestel voor een B-Grade!

Snelle levering, duidelijke website, transparante contactgegevens

Matig

Zit nog steeds op een bestelling te wachten van een hoesje. 2 keer gebeld en was de eerst wachtende,alleen bleef ik dat. Er werd dus niet opgenomen.

Geweldige snelle levering

Super service

Maandag besteld, zou naar verwachting donderdag komen maar woensdag een berichtje gekregen dat die de avonds kwam. Dus ook nog een dag eerder! En een zgan iphone 8 gekregen! Al met al een hele goede ervaring!

uitstekend

heel snelle levering, de toestellen zien er prima uit nu maar hopen dat we er lang kunnen van genieten zonder problemen.

Tevreden

Tevreden

snelle maar onvolledige levering

wij hadden een een gsm besteld, die de volgende dag reeds geleverd werd. het toestel zag er inderdaad als nieuw uit, maar de bijhorende oortjes zaten er niet bij. Deze werden correct nagezonden. Heel goede kwaliteit-prijsverhouding. Aanrader. Mvg

Snel geleverd. Keurig verpakt

Heel mooie iPhone 8 in top conditie

Niks te klagen, duidelijk, snel, goede prijs

Zie opmerking hierboven.

Super service - snel geleverd - top concept

Reeds 2 maal een bestelling geplaatst via deze winkel : iPhone 7 en iPad air. Super service met levering de dag nadien. Super concept. Telkens zeer tevreden.

Gewoon doen wat ze beloven

Besteld in de namiddag, dag nadien reeds geleverd en alles tip top in orde. De beschermcover was zelfs al op de iPhone gemonteerd bij levering!

Snelle en goede service

Ik ben bijzonder tevreden snelle levering en alles ziet er keurig verzorgd uit

40 Nieuwstraat

Middelharnis 3241CL