Een aanrader

Goede ervaring.

Snel bezorgd en een prima product

prima, snelle nette levering

Ik ben tevreden over het toestel en de bezorging ervan

Ik heb alleen het idee dat de batterij erg snel leegloopt. Kan het zijn dat dit een oude batterij is? En is daar nog wat aan te doen?

Tot nu toe mooi product en snelle service

Snelle service en goed product. Tevreden!

Precies zoals beschreven als nieuw en snel geleverd en keurig verpakt

Super snel geleverd en de telefoon ziet er als nieuw uit.

Snel en goed geholpen zonder discussie

Mijn iPhone6 bleek niet zo goed te werken als verwacht en ik wilde upgraden naar een iPhone8. In overleg met Rephone kreeg ik een verzendlabel thuisgestuurd, bestelde de 8 en kon de volgende dag al alles overzetten op de nieuwe telefoon. De 6 stuurde ik dezelfde dag terug en binnen twee dagen stond het aankoopbedrag al weer op mijn rekening! Geweldige service, dat zouden meer bedrijven moeten doen...

Super tevreden!!

Refurbished iphone 8plus gekocht (zgn). Ziet er supergaaf uit, heel erg blij met de reeds opgebrachte screen protector. De volgende dag al in huis! Al met al..super tevreden!!

Topservice!

Heel snel, duidelijk, efficiënt. Bv mijn oortjes waren niet aan het werken (een oortje deed het niet) ze hebben de dag erna direct een nieuwe gestuurd. GSM was uiteraard ook prima! Aanrader!

Snel en simpel

Op zaterdag besteld, dinsdag in huis (website gaf aan maandag). Verder ging het bestelproces vrij snel en product past de beschrijving. Telefoon doet het super, geleverd met oplader en oordopjes. Screen protector al op het scherm geplaatst, de ''gebruikerssporen'' alleen een paar kleine krasjes op de achterkant. Volledig functioneel. Verder niks aan op te merken! :)

supersnel

's-avonds besteld en de volgende morgen vroeg al in huis. dat in deze drukke tijden, super !

goed werkende telefoon, ziet er uit als nieuw, super snel geleverd!

Duidelijke en overzichtelijke website. Ruime keus. Snelle levering. Telefoon voelt en ziet eruit als nieuw. En werkt prima. Kan me niet voorstellen dat ik ooit voor mezelf of mijn kinderen nog een nieuwe ga kopen!

Uitstekende producten

Voor het eerst via deze site een mobiel gekocht en enorm verbaast hoe mooi dit product er uit ziet. Als nieuw

Prima telefoon, en geleverd volgens afspraak.

Refurbished inderdaad z.g.a. Nieuw

Snelle bezorging en niet van nieuw te onderscheiden!

Snelle service.

Prima.

Super fijne ervaring, snel besteld snel in huis en super goed toestel!

Ik zocht een telefoon voor mn broertje en het was super makkelijk om een goede iphone te vinden. Besteld op zondag, dinsdag in huis! Goed werkend toestel met accecoires erbij. Mij zien ze zeker terug!

Snel, helder en goed product

Snel en heldere communicatie. Telefoon netjes geleverd met toebehoren (oplader en oordopjes). Werkt perfect en ziet er zo goed als nieuw uit.

Batterij snel leg

De levering is prima. Na een paar maanden gebruik merk ik dat batterij van de refurbished phone snel, binnen 1 dag bij beperkt gebruik, leeg loopt. Per mail een vraag gesteld met printscreen, geen antwoord op ontvangen.

Uitstekend verzorgt

Bestelling uitstekend verzorgt. De iPhone ziet er inderdaad als nieuw uit en komt netjes geleverd met een screenprotector. Helaas kwam 'vandaag besteld, morgen in huis' niet helemaal uit. Geen probleem natuurlijk, behalve dat de pakketbezorger een dag erna voor gesloten deur stond. Na bellen met de lokale vervoerder nogmaals langs gekomen en de telefoon alsnog dezelfde dag in ontvangst genomen. Voor anderen misschien handig te weten dat deze bestelling verzonden was met Packs i.p.v. PostNL zoals op de site vermeld, deze werkt met lokale pakketbezorgers waardoor de tracking informatie niet altijd betrouwbaar is. Verder netjes geleverd met enkele accessoires. Zeker een adresje om te onthouden!

Onvolledige levering

iPhone 7 en een bijpassende hoesje besteld. Telefoon wordt geleverd, dag later dan beloofd, maar het hoesje is niet aanwezig. Vier keer moeten bellen met jullie voordat het hoesje opgestuurd werd. Erg slechte service aan de telefoon. Terwijl ik juist bij Rephone had besteld omdat de klantenservice goed zou zijn.

Teleurstellend

Had de refurbished iPhone 8 besteld op zondag. Maandag niet in huis, zoals wel op de site was beloofd. Dinsdagavond werd ik door Rephone gebeld: iPhone was ergens anders in de straat bezorgd, en daar was ook voor ontvangst getekend. Dit terwijl ik gewoon thuis was. iPhone bij onbekende opgehaald, en daar bleek dat op het label een foutief huisnummer stond vermeld. Gauw naar huis met de nieuwe aanwinst: iPhone had nog 1% batterij over. Volgende ochtend nog steeds 1% batterij, kon dus niet laden, ook niet met ander snoer. iPhone zag er trouwens wel erg mooi uit, maar ja, als de batterij niet goed is heb je daar niet zoveel aan. Slordig om een iPhone met defecte batterij of batterij-ingang te versturen. Dat check je toch voor verzending? Net als het adres waar je het heen stuurt... Klantenservice gebeld voor retourlabel. Dag erna weer bellen, want er werd niets verstuurd. Om moe van te worden; weer 10 minuten wachten voor ik te woord word gestaan, en weer de mededeling dat er 'waarschijnlijk iets mis is gegaan'. Eindelijk een retourlabel ontvangen, en het pakket gratis teruggestuurd naar Rephone. Na een paar dagen was ook het bedrag terug op mijn creditcard gestort. Dacht op grond van de vele positieve reviews bij een goed bedrijf uit te zijn gekomen, maar mijn ervaringen waren ronduit negatief. Hier kom ik nooit meer terug.

Prima!!

Keurig afgeleverd

Hele mooie nette telefoon ontvangen

Ik heb een mooie Iphone ontvangen (a-grade), ik hoop alleen dat de batterij lang meegaat. Men pretendeert de batterij te vervangen, maar de batterij in mijn telefoon heeft een waarde van 86%. Of ze gebruiken geen origineel, of de batterij is niet vervangen. gelukkig 2 jaar garantie ook op de batterij neem ik aan.

Hoesje niet verzonden

Telefoon aangekomen hoesje na 3 maanden nog niet verzonden. Heel jammer.

40 Nieuwstraat

Middelharnis 3241CL