Levering kwaliteit volgens verwachting

Levering van kwaliteit product is volgens verwachting. Levertijd duurde iets langer (aantal dagen) dan verwacht.

Vriendelijk en goede kwaliteit

De telefoons zijn mooi en zo goed als nieuw. Levering duurde een paar dagen langer doordat het model niet op voorraad bleek. Uiteindelijk met een belletje was de telefoon er de volgende dag. Zeer vriendelijk en goede kwaliteit.

Niet zo best

Heb mijn telefoon op dinsdag besteld en was er pas vrijdag, hij was binnen en niet kompleet. Heb 4 keer gebeld en ze zouden 4 keer terug informeren maar dat is niet een keer gebeurt

Telefoon conform verwachting alleen erg lang bezorgproces

Eerlijkheid gebiedt te zeggen dat de refurbished telefoon geheel naar verwachting is echter 10 dagen bezorgtijd is zeker niet handig als je er met smart op zit te wachten. Beetje verwachtingsmanagement in voorfase - bestelfase in deze zou ik zeker doen. Risico van geannuleerde sale is daar, maar een gematigd tevreden klant die deze review schrijft ook :-) Succes !

Andere telefoon dan besteld, te laat geleverd

Website geef aan: vandaag besteld, morgen in huis. Mijn telefoon is nog niet in huis anderhalf week na bestelling. De telefoon die ik had besteld bleek niet leverbaar, maar dat werd pas duidelijk na een week

Snelle levering, goed product

Deze week een grade C iPhone 7 besteld, ziet er prima uit. Binnen een dag geleverd, kreeg keurige reacties op mijn mailtjes. Vooralsnog een aanrader!

Niet geleverd wat beloofd is

I Phone 6 gekocht, gekozen voor zo goed als nieuw. Bij de telefoonwinkel een simkaart laten plaatsen, bleek de telefoon krom te zijn en de achterkant veel krassen te hebben. Gemaild maar tot op heden geen reactie. Als ze hier niks mee doen was de laatste keer dat ik hier iets besteld heb

Niet te onderscheiden van nieuw. Dochter is in 7e hemel Bedankt

Mooie telefoon

De levering van de telefoon was niet volgens afspraak!!! MAAR ben tot op heden wel heel tevreden met de Iphone 7. Ziet er uit als nieuw en werkt perfect!

Top telefoon jammer dat he niet op tijd geleverd is

Telefoon (iPhone 7, licht gebruikssporen) is prima en ben heel blij mee...ik was blij te zien dat er een lightning naar mini-jack adaptor was maar he is waardeloos (ook bij Apple) - je kan alleen muziek slecht horen, geen bellen. Ik had de telefoon om 21:30 woensdagavond besteld en specifiek een model/kleur die op voorraad was zodat hij de volgende dag geleverd kon worden...is uiteindelijk dinsdag geleverd (de vrijdag was ik niet thuis). Ik heb klantenservice gebeld om te vragen waarom hij niet de volgende dag in huis was en ben verteld dat "dat kan soms" :-\ Mar ja, blij met telefoon.

Top service, telefoon en snelle levering

Huiverig om online telefoon I Phone 6S te kopen, gebeld en vriendelijk te woord gestaan met duidelijk uitleg hoe het werkt. Besteld, kon kiezen uit kleur en nieuwheid en snelheid. Volgende dag geleverd met alles origineel erbij in een mooi doosje van Rephone. Zijn nu twee weken verder en telefoon werkt goed en is snel en laadt goed op. Kortom: erg tevreden.

Goede service, snelle reactie. Enige puntje is dat mail-bevestiging ontbrak bij inruilen, kreeg enkel label voor verzending. waardoor er wat twijfel ontstond bij mij. Na mailtje snelle reactie en prima afgehandeld. Geld was snel Gestort

de communicatie en garantie is zeer slecht

Mijn dochter heeft een iPhone via hun gekocht na een poosje was deze defect. Opgestuurd op 26-07-2019 voor garantie Maar tot op heden heeft ze deze niet terug. Na wat mailcontact en telefoontjes zou dit opgelost worden en zouden we terug gebeld worden maar tot op heden is dit niet gebeurd en heeft ze dus na maanden nog geen telefoon. Dagelijks word beloofd dat we terug gebeld worden maar helaas !

snel geleverd

ik heb een telefoon besteld met lichte gebruikssporen en op de achterkant van de iPhone zie je inderdaad, als je goed kijkt, dat het geen nieuwe is. Verder een keurige telefoon die het goed lijkt te doen. De levering was zoals afgesproken.

Goede telefoon, jammer dat de levering niet volgens website was.

Op de website staat voor 23:00 uur besteld, volgende dag geleverd. Alleen niet op vrijdagavond, had hem om 20:30 uur besteld en werd pas op dinsdag geleverd. Geen probleem met de telefoon IPhone 7.

UItstekend

Het was gemakkelijk op internet de bestelling te plaatsen en de volgende dag had ik de iPhone6S als thuis bezorgd.

iets vertraagde levering en geen originele apple stekker

iphone laadt met meegeleverde stekker niet goed op. Bleek geen originele apple stekker. Verder wel tevreden over levering, ook al was deze iets vertraagd. Contact hierover verliep goed.

Telefoon kwam te laat

Had op tijd een telefoon besteld maar kwam te laat voor zijn verjaardag. Niet netjes dat er geen mail kwam dat het model niet leverbaar was. Stond op de site wel leverbaar. Na gebeld te hebben twee keer zo het op de post gaan maar kwam nog een dag later aan..

Heb een iPhone voor me zoon op vrijdag besteld en de dag erna had ik hem al gekregen echte top service en zeker aan te bevelen

waardeloos bedrijf

nog steeds een produkt niet geleverd wat 2 weken geleden besteld is. ze bellen ook niet terug, terwijl ze dat wel beloven. ook de mails van de klantenservice antwoorden ze niet.

Supersnel en goed!

Hele snelle levering en een goede telefoon geleverd, top!!

Doen wat ze beloven!

Ik ben tot nu toe zeer tevreden met de aankoop. Het is jammer dat ze geen iPads hebben, want daar ben ik ook aan toe.

Slechte communicatie

Ik heb nog wel vertrouwen maar de ontzettend slechte communicatie maakt dat vertrouwen vasthouden wel echt heel lastig. 6 weken gewacht op een telefoon, meerdere malen gebeld, elke keer zouden we worden terug gebeld, dat is nooit gebeurd. Eindelijk de telefoon binnen, is deze niet simlock vrij, dochter verdrietig, met dr eigen centjes betaald.. Weer gebeld, moesten deze terug sturen. Maandag terug gestuurd, nog niets over gehoord. Weer gebeld. We wachten af hoe dit gaat aflopen..

De levering duurde langer dan op de site staat.

Maandag om negen uur besteld, donderdag gebeld, ze worden nu verstuurd u krijgt zo de track and trace. Vrijdag komt het zeker binnen. Niet dus!!! Maandag gebeld, een van de twee kunnen we leveren, de andere hebben we niet meer.... Na overleg sturen ze een andere, beide telefoons woensdag in huis, na ruim een week! Verder een prima product, het ziet er netjes en verzorgd uit.

Goed alleen wat profesioneler met uitbetaal bewijzen omgaan

Hoi ik heb mij improve x aan heb verkocht netjes goed geld ontvangen alleen de betaal bewijs moet wat profesioneler en geef mensen papier met unie nummer telefoon dit krijgt u van ons door u te ontvangen binnen 1 of 3 dagen als weekeinde op uw rekening !!! Is wat slimmer tegenwoordig zijn mensen al nerveus met fake acounts etc veel succes verder ga zo door we zien elkaar wel weer :)

40 Nieuwstraat

Middelharnis 3241CL