perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel en goed

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snel, precies en ze sturen op waarvoor je reserveert. het kwam keurig verpakt en snel binnen.

geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

duidelijk

geen

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Mogelijkheid om een tweedehands iPhone incl. garantie te kopen.

Helaas kan ik maar één ster geven aan dit bedrijf, terwijl ik normaal snel positief ben. Ik heb al drie keer contact moeten zoeken met Rephone, de eerste keer omdat mijn mobiel niet geleverd was zoals gecommuniceerd. Nergens kon ik zien wanneer mijn mobiel dan wel aan zou komen. De tweede keer omdat mijn mobiel alweer kapot was (al na drie maanden). De derde keer omdat ik al meer dan twee weken op mijn mobiel aan het wachten was waarvoor beloofd was dat die binnen een paar dagen gemaakt zou zijn. De eerste keer heb ik heel veel in de wacht gehangen, op Facebook en e-mail werd ik genegeerd. De tweede keer kreeg ik gelukkig een reactie dat ik mijn mobiel kon opsturen. De derde keer heb ik helemaal geen reactie gehad (15 dagen geleden). Mijn mobiel is na meer dan drie weken (!) eindelijk teruggestuurd, maar niet alle klachten zijn opgelost. Ik ben daardoor erg teleurgesteld en heb eerlijk gezegd niet veel zin meer om weer contact op te zoeken omdat het zoveel moeite kost. Ook vraag ik me af hoe lang mijn mobiel het uithoudt, omdat hij zo snel kapot ging de eerste keer (maar dat kan natuurlijk wel toeval zijn).

slechter dan verwacht

Pluspunten

De duur van de garantie Geleverde toestel ziet er prima uit

Voldoen aan leverdata. Ik heb 5 weken moeten wachten op een nieuw toestel na reparatie. Houden aan opmerkingen. Zo is er tegen bij gezegd dat “morgen” mijn toestel geretourneerd zou worden. Niet gebeurd. Na contact vanuit mijn kant zou er “volgende week” een nieuw toestel geleverd worden. Dat is uiteindelijk pas na 3 weken gebeurd. Bij vertraging of problemen klanten informeren. In de 5 weken is er vanuit Rephone geen contact gemaakt om aan te geven dat er vertraging zou zijn. Of überhaupt dat het toestel ontvangen was. Alleen reactie van 1 medewerker met uitleg en excuus na dat ik hier zelf contact over gezocht had. Vervolgens kon ook deze meneer niet aan zijn woorden voldoen. Helaas is mijn ervaring met Rephone dus niet heel positief geweest.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

5 sterren

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super service en Toestel als nieuw aangekregen!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle aflevering, goede communicatie, kon het me niet beter wensen. Ben ook super content met mijn Iphone 8 plus, ziet er nieuw uit. Thanks guys!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Grade A Iphone 7 echt zo goed als nieuw. Om 22.58 besteld, 's anderendaags geleverd Perfect in orde!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Een toestel ontvangen die als nieuw is voor een hele nette prijs. Daarnaast werd ik prima op de hoogte gehouden wanneer deze binnen zou zijn en afgehaald kon worden. Aanrader!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Correcte levering en nazorg. Proficiat !

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het uiteindelijk oplossen van de levering (die was later dan volgens afspraak) Dus dit is wel positief.

De telefonische bereikbaarheid is niet echt een voldoende en vergt veel geduld van de klant . En de follow-up mail van de bestelling (track en trace) heb ik nooit gekregen.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed als nieuw uitziende telefoon geleverd.

Niet op tijd geleverd. Gebeld, kreeg toen te horen dat de iPhone vrijdag geleverd zou worden. Vrijdag werden er twee iPhone's geleverd. Eentje heb ik toen teruggestuurd. Al met al geen goede communicatie binnen het bedrijf.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed product.

Geen duidelijkheid over levertijd in bestelbevestiging. Ook niet op de site.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Alles

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima 2e hands telefoon gekocht. Zeer tevreden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

prima geregeld en goede informatie

het omzetten van iphone 4 naar 6 lijkt simpel maar komt toch veel bij kijken. Komt wellicht door mijn onhandigheid.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Goed principe opgeknapte/gereviceerde telefoons aan te bieden voor een daarbij passende prijs

Die van mij had direct kuren(viel steeds maarzo uit) dus zochten we direct contact en werden persoonlijk te woord gestaan(wat vandaag de dag zeker een enorm pluspunt is). We zouden terug gebeld worden maar dat gebeurde helaas niet,vervolgens hebben later in die week nog 2 maal gebeld en werd ons wederom beloofd terug gebeld te worden maar dat is nog altijd niet gebeurd en de telefoon is inmiddels weer uitgevallen en wil nu helemaal niet meer aan. Er kan altijd iets mis zijn met het product maar had op een snellere oplossing gehoopt en op z'n minst terug gebeld willen worden voor wat meer duidelijkheid.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering. Goede telefoons

Niets

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Klantvriendelijk, goed geholpen

In contact komen vond ik nogal lastig. Ik heb echt vaak moeten bellen en mailen voordat er contact was.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vlot en in goede staat geleverd zoals op site staat. TOP

Ga zo door, vlot en in goede orde leveren.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

iPhone die ik had gekocht deed het na 3 maanden niet meer. Hier gewoon meteen een andere voor gehad! Zeer goede service dus!

40 Nieuwstraat

Middelharnis 3241CL