zeer slecht, onaanvaardbaar
Pluspunten
Mensen blijven netjes en vriendelijk aan de telefoon.
Verbeterpunten-extreem slechte communicatie
-onprofessioneel
-Levertijd klopt niet zoals gemeld op de website.
-Ik heb mijn zwarte iphone se terug gestuurd voor garantie omdat het toestel het niet meer deed.
Nu ben ik 4 weken verder en heb nogsteeds geen telefoon!
Ik ben zwaar geirriteerd over de communicatie van dit bedrijf. Ze beloven terug te bellen en dingen zsm te regelen maar vervolgens gebeurt er niks.
Ze vertelden dat het toestel vervangen moet worden en dat ze wachten op de levering van dat toestel. Nu word van hun probleem mijn probleem gemaakt. Ze konden mij wel een witte iphone se sturen maar dat wil ik zelf niet. Ik heb gevraagd dat hun maar het verlies moeten nemen en mij een zwarte iphone 7 moeten sturen maar dat doen ze ook niet.
Vervolgens ben ik na heel veel telefoontjes verder en na 6 keer niet terug gebeld te worden nog steeds niet geholpen. Ik wil gewoon een fatsoenlijke telefoon, en geholpen worden zoals ze beloven op de site. Meer niet.
Ik beveel dit bedrijf ABSOLUUT NIET aan.
Alles loopt een beetje vaag en raar bij dit bedrijf. Het is gewoon niet zoals je gewend bent van de meeste bedrijfen. Dus als je voor zekerheid wil gaan, dan moet je bij dit bedrijf uit de weg blijven.
Excuus voor de slechte review dit is de eerste keer in mijn leven dat ik energie en tijd in een review heb gestoken. Zo geirriteerd ben ik er van.