goede service, goed behandeld

Pluspunten

ruim aanbod van alle typen en uitvoeringen keuze uit 3 kwaliteitsklassen, laagste gekozen, maar zelfs die ziet er prima uit een van de weinige sites waar duidelijk/makkelijk is terug te vinden wat er standaard wordt gedaan aan het toestel beter geprijsd dan andere aanbieders

de telefoon zou een vrijdag bezorgd worden (volgens de site en de uiteindelijke bestelgegevens) maar op donderdag kwam er ipv van een excuusbericht dat het toestel niet geleverd ging worden op vrijdag, een juichbericht dat het toestel bij Rephone binnen was en dat ze het nog helemaal gingen controleren – dan weet je dus al dat je je toestel niet op de beloofde dag gaat krijgen. Zeg dát dan gewoon en doe niet net alsof ik blij moet zijn dat het toestel eerst nog helemaal gecontroleerd gaat worden...

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Beetje vertraging maar zeer goede service, snelle respons. Zeer tevreden!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle service en afhandeling

Factuur meteen sturen en op naam ban bedrijf zetten indien van toepassing

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede service. Adres klopte niet en was zeer snel opgelost

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Product voldoet aan de beschrijving. Snelle service. Het product wordt prima afgeleverd met oplader en oordopjes. Via de mail werd ik op de hoogte gehouden over de status van verzending.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

So far so bad kun je wel zeggen. Besteld bij Rephone, de telefoon zou zaterdag bezorgd worden. Niet gebeurd. Ik maandag gebeld met de vraag wat er aan de hand was en of de telefoon nog zou komen. Ik zou teruggebeld worden, wederom niet gebeurd. Dus ik er achter aan, bleek dat de telefoon die ik wilde hebben niet meer op voorraad was dus ik zou dezelfde telefoon krijgen met meer geheugen. Uiteraard was ik hier blij mee, dit maakte veel goed voor de slechte service. De telefoon zou ook de volgende dag al bezorgd worden, super dus! Nu heb ik de telefoon binnen en kom ik er achter dat de oplaad functie nauwelijks werkt... met mijn eigen iPhone oplader (officiële van Apple) laadde hij niet op. Van degene die ik van Rephone kreeg is hij tot 36% opgeladen op een hele dag. Wanneer ik de telefoon nu aan de oplader leg gebeurd er ook niks. Kortom ik mag weer gaan bellen, terugsturen etc. Dus wat mij betreft is zoveel de service als het product niet zoals verwacht. Jammer!

Communicatie met klanten en kwaliteitsvoorwaarden naleven.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, En tot nu toe telefoon ook helemaal in orde.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Internet site Gemakkelijk bestellen Vorige keer alles prima gegaan

Bereikbaarheid: telefonisch niet bereikbaar. Telefoon lijkt uit of opgeheven. Ook via What’s app geen reactie. Informatie: kreeg geen bericht dat product vertraagd was, terwijl het echt te laat aankomt. Donderdag ipv maandag. Hoort een berichtje bij

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijke site Hoge inruilprijzen Goede communicatie dmv mail Uitbetaling zelfde dag als ontvangst toestel Super service!!!!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering.

Voor deze prijs moet er wel een handleiding meegeleverd worden, dat mis ik.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Geen factuur ontvangen, klantenservice niet bereikbaar; alleen een telefoniste en product is onvolledig ontvangen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Hele snelle service met goede, duidelijke communicatie!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik heb een heel goede ervaring voor wat betreft mijn iPhone verkopen. Gisteren om 17:30 mijn iPhone (met het door Rephone gegenereerde ticket) kosteloos afgegeven bij een PostNL-punt. Vandaag om 14:00 een mail gekregen dat het bedrag is overgemaakt. Thanks voor de goede service!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vriendelijk en goed geholpen !!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Voor het uitvoeren van een reparatie weet je van te voren wat het kost, en ze controleren de werking na de operatie ook weer.

Toen ik mijn mobiel terug kreeg was mijn simkaartje eruit en zoek. De kosten voor een nieuwe simkaart werden tot op heden niet vergoed. Toch heb ik een positieve indruk van dit bedrijf gekregen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede producten, goede informatie op de website, duidelijke website

De snelheid van reageren op vragen per email en chat en FB PM mag beter. Het aangeven van de werkelijke levertijd mag ook beter. Je houdt mij eerder als klant door een week niet een paar dagen te noemen. Dat wekt minder vertrouwen. En hou ook de levertijden in de webshop accuraat.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

De telefoon ziet er netjes uit.

Op tijd leveren zoals er word beloofd. Als je 2 dagen nodig hebt om te leveren, zeg dat dan gewoon!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

duidelijke website, goede communicatie over de mail, en zeer snelle afhandeling en uitbetaling, met andere woorden: ben er heel blij mee!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel

Niks

40 Nieuwstraat