Bestelling geplaats op vrijdag. Tot op vandaag (donderdag) niets gezien. Probeer te bellen - te chatten - mailen maar krijg geen antwoord. Niet de service die je verwacht en eigenlijk ben ik ongerust of er wel een levering komt.
Beste Danny, Sommige producten hebben een iets langere levertijd. Ik zie dat je je bestelling inmiddels ontvangen hebt, veel plezier met je iPhone! Met vriendelijke groet, Dennis van Rephone
Zorgen voor iemand die de telefoon en de chat beheerd en betere informatie. Er staat voor 23:00 besteld en de volgende dag in huis. Ik heb hem dinsdag bestekd en zaterdag binnen gekregen..
Beste Marnick, Sommige producten hebben een langere levertijd, dit staat ook aangegeven bij het product zelf. Onze klantenservice is gedurende de zomerperiode iets minder bezet geweest waardoor de reactietijd wat is opgelopen, uiteraard streven we ernaar om u altijd zo goed mogelijk te helpen. Met vriendelijke groet, Pepijn van Rephone
Aub willen jullie reageren op mijn mail of telefonisch bereikbaar zijn. Telefoon tot op heden niet ontvangen!
Beste klant, Gelukkig is uw probleem inmiddels opgelost! Door onderbezetting gedurende de zomerperiode is de klantenservice iets lastiger bereikbaar. We doen uiteraard ons best u zo snel mogelijk te helpen. Met vriendelijke groet, Geert van Rephone
Pluspunten
Ik ben erg tevreden over het product die ik heb gekocht
VerbeterpuntenLaat weten wanneer een pakketje is vertraagd waardoor er geen rare ideeën opkomen, bij mij was hij 2 dagen vertraagd en moest ik naar de klantenservice om dat te weten te krijgen en dan wacht je voor niets op je pakketje. Bij de klantenservice is het erg lang wachten op antwoord en krijg je hetzelfde te horen dat je de dag van te voren ook hebt gehoord waardoor het lijkt alsof je word opgelicht en dat de volgende dag ook weer zal horen. Bij de klantenservice werd er gezegd dat er vertraging was bij postNL maar toen ik om mijn track en trace vroeg en deze had gekregen zag ik dat mijn pakket nog niet eens was aangekomen bij postNL en nog bij elkaar moest worden gepakt bij Rephone.
Pluspunten
vrolijke jonge medewerkers die je snel helpen
Pluspunten
vriendelijke bejegening, goede prijzen, nette verzending
VerbeterpuntenOp website staat levering volgende dag. Vooruit, 2 dagen is ook goed. Maar na 3 dagen geen levering en na telefoontje met klantenservice de mededeling gekregen dat hij die avond nog weg gaat. De volgende dag zou geleverd worden. Weer niet! Uiteindelijk na bijna een week pas geleverd. tip: als iets te laat is, of dat je de belofte niet na kan komen, moet je dat communiceren naar je klant. Dan heeft hij (ik) daar begrip voor. Nu heb ik dat niet.
Pluspunten
Doet precies wat volgens de voorwaarden beloofd wordt. Levering zou max. 7 dagen duren en het waren er 5.
VerbeterpuntenZou fijn zijn wanneer je over de voortgang bestelling op de hoogte gehouden wordt. Tussentijds nog een mailtje dat ze aan je bestelling werken o.i.d.
Pluspunten
Nog geen
VerbeterpuntenTelefonisch niet bereikbaar, mails aan klantenservice wat wordt geadviseerd, opgelegd, worden niet beantwoord, er wordt vertelt vandaag besteld, morgen in huis, op een andere plaats wordt gezegd, volgende week in huis!!
Pluspunten
Na mailcontact over vertraging van de verzending (ik verwachtte de telefoon op woensdag) kreeg ik te horen dat ik de telefoon op zaterdag zou ontvangen. Aangegeven dat ik vrijdagavond op vakantie ging en hem echt eerder hoopte te ontvangen. Diezelfde dag nog een track en trace ontvangen en de telefoon gelukkig op vrijdag in huis:) Telefoon ziet er tip top uit. Krasje is minimaal! Hij lijkt gewoon helemaal nieuw. Superfijn!
VerbeterpuntenCommunicatie met klant. Na de mail met bevestiging van mijn aankoop geen track en trace ontvangen, en 2 dagen later ook nog geen telefoon. Telefonisch niemand te pakken kunnen krijgen. Uiteindelijk via mail contact gekregen, waaruit bleek dat de verzending vertraging had opgelopen. Initiatief tot uitleg geven over vertraging zou van bedrijf moeten komen.
Pluspunten
snelle service, maar indien niet in voorraad dient dit gemeld te worden. levering door post.nl beneden alle peil: pakje in de voortuin gegooid.
Verbeterpuntenduidelijke informatie
Pluspunten
zeer vlotte service
Mijn telefoon is nog niet binnen. Blijkbaar was de levertijd van mijn telefoon wat langer dan op de website vermeld stond, maar men heeft mij dit niet laten weten. Ik moest dus eerst de klantenservice bellen. Nog geen idee hoe de telefoon functioneert!
Pluspunten
Leverde telefoon op tijd
VerbeterpuntenKlantenservice is waardeloos. De telefoon accepteerd geen enkele simkaart en ik kan met geen mogelijkheid contact krijgen met Rephone, ondanks de 2 jaar garantie. Kan met mijn telefoon dus niet bellen of sms’en.
Beste klant, We adviseren hierover contact op te nemen met [email protected], zij kunnen ervoor zorgen dat u een ander toestel opgestuurd krijgt. Met vriendelijke groet, Dennis van Rephone
Betere bereikbaarheid en nakomen van beloftes op site mbt levering
Beste klant, Sommige producten hebben een iets langere levertijd, dit staat ook aangegeven bij het product zelf. Door onderbezetting gedurende de zomerperiode is de klantenservice iets lastiger bereikbaar. We doen uiteraard ons best u zo snel mogelijk te helpen. Met vriendelijke groet, Dennis van Rephone
Pluspunten
Gewoon fantastisch. Mijn iPhone was oud en kapot, had dus dringend een nieuwe nodig en alles is uitzonderlijk goed verlopen. Heel erg tevreden prijs/kwaliteit.
VerbeterpuntenGeen enkele
Pluspunten
Groot aanbod aan goede prijzen
Verbeterpuntenrekening houden met feestdagen voor levering. nu stond er: levering 15 augustus... dit was een feestdag waardoor de bestelling de 16de geleverd werd, dit is natuurlijk geen ramp ;-)
Pluspunten
Mooie site met mooie beloftes
VerbeterpuntenLange levertijd en geen respons op vraag aan helpdesk
Beste Tim, Sommige producten hebben een iets langere levertijd, dit staat ook aangegeven bij het product zelf. Door onderbezetting gedurende de zomerperiode is de klantenservice iets lastiger bereikbaar. We doen uiteraard ons best u zo snel mogelijk te helpen. Met vriendelijke groet, Dennis van Rephone
Pluspunten
correct product
Verbeterpuntengeen track & trace link ontvangen na betaling artikel, slechts ontvangen na het overmaken van reminder !!
Pluspunten
Ik heb een rephone besteld engekregen wat ze beloofd hadden. "Als nieuw" klopt inderdaad. Geen schrammetje te vinden.
VerbeterpuntenIk heb op vrijdag besteld en er werd pas de week daarna op donderdag geleverd. Op zich niet erg, maar zet dit dan bij de bestelling er bij. Met de snelle levertijden van tegenwoordig verwacht iedereen iets de volgende dag al in huis te hebben.
Pluspunten
Doen wat ze beloven! Zeer tevreden. Complimenten. Zal zeker mensen adviseren om bij rephone te kopen.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Kon gemakkelijk mijn bestelling wijzigen heel positief en de iphone is in orde zoals gezegd
VerbeterpuntenEr werd mij verteld dat er een lader bij zat deze was niet bijgeleverd
Pluspunten
als je nog moet betalen leveren ze goede service en reageren ze op mails, helaas is bij een defecte telefoon niet meer het geval. Je stuurt je telefoon op ter reparatie en dan reageren ze niet op mails, nemen de telefoon niet op. Schandalig.
VerbeterpuntenMaak geen reclame met bereikbaarheid tot 23:00 als je niet eens tijdens kantoortijden de telefoon opneemt. Laat mensen weten wat je met de telefoon doet en op welke termijn de telefoon weer gerepareerd is en of je dat überhaupt gaat doen. Ik heb geen idee wat en hoe lang ik nog moet wachten ik zit inmiddels al een maand zonder enige informatie.
Beste klant, Jammer om te horen dat u onze service niet goed ervaren heeft. Normaal gesproken proberen we alle reparaties binnen een week uit te voeren. Ik kan helaas uw gegevens niet inzien waardoor een betere inzage in uw specifieke case heb. U kunt contact opnemen met [email protected], zij kunnen u verder helpen. Met vriendelijke groet, Geert van Rephone
Pluspunten
ik heb het product nog niet ontvangen.
VerbeterpuntenCommunicatie verbeteren
Beste klant, Sommige producten hebben een iets langere levertijd. Dit is dan ook aangegeven op de productpagina. Met vriendelijke groet, Dennis van Rephone
Pluspunten
Toestel helemaal in orde zoals beschreven.
VerbeterpuntenBericht sturen wanneer de levering niet op tijd komt. Stond op website dat toestel in stock was. Was blijkbaar niet zo waardoor het, nadat ik geveld had, twee dagen later werd geleverd.
40 Nieuwstraat
Middelharnis 3241CL