vertrouwd bedrijf

Telefoon opgestuurd en na een paar dagen reactie, prima dus, wel jammer dat na goedkeurig men zich 2 wk gunt het bedrag over te maken, dit mag zeker sneller.

Komen afspraken na

Heldere afspraken, geld snel op de rekening.

Helder en duidelijk, ook snel uitbetaald.

Eigenlijk gaat het vrij makkelijk. Opsturen, de waarde schatting en de uitbetaling verlopen soepel.

Levering snel, nalevering traag.

Bestelling was goed en snel, een mooi product ontvangen in goede staat. Maar er ontbrak een kabel en voeding, dit aan ze gemeld, ze zouden het gelijk in orde maken en nasturen maar nog steeds niet ontvangen.

Kapotte gsm gekregen.

De SIM module werkt niet optimaal, de luidspreker werkt ook niet. Na 1 dag.

Super snel geregeld !

Telefoon snel beoordeeld en precies zoals ik het had aangegeven. De volgende dag stond het geld al op mijn rekening.

Doen wat ze beloven

Wat ze op de website beloven doen ze en betalen snel uit.

De mobiel heeft een niet functioneerdende vergrendel knop

De mobiel werd geleverd in de papier bak en was ondertekend door de bezorger. De mobiel was uit de verpakking gevallen en lag los in de doos, vervolgens kwam ik erachter dat de vergrendel knop het niet deed. Ik vind het echt belachelijk! De mobiel heeft daar 1 hele dag gelegen. Terwijl ik had nergens aangeven dat dat mocht.

Geven een goede prijs

Beetje vreemd dat ik 50 euro minder kreeg. De reden …. De iPhone had 16 procent minder batterij capaciteit. Service is prima

Goed en vriendelijk geholpen

Snel en eerlijk

Snelle afhandeling, prima bedrijf!

2 iPhones opgestuurd, dag erna al ontvangstbevestiging. Dezelfde dag iPhones nog beoordeeld (goede prijs gekregen). Binnen 2 dagen stond het geld op de rekening. Top!

Komen beloftes na

Iphone verkocht aan Rephone. Gratis verzonden, bericht gehad dat ze de telefoon hebben ontvangen en dat ze deze gingen controleren. 2 dagen later bericht dat ze overgaan tot betaling , betaling 2 dagen later gestort op rekening. Fijn dat je periodiek op de hoogte wordt gehouden en alles gebeurde binnen nog geen week. Top gewoon.

Snelle afwikkeling,prima service

Prima service , snelle afwikkeling geven marktconforme inruilprijs en betalen snel terug !

Goed contact en snelle afhandeling

Ivm diverse mindere reviews toch wat huiverig maar ze gaven de hoogste prijs en ik ben er (gelukkig) toch voor gegaan. Op website wordt alles duidelijk uitgelegd, telefoon ingeleverd en in 2 dagen had ik het beloofde bedrag al op mijn rekening.

Foute levering!

Ik kreeg zoals beloofd de dag na bestelling de levering. Dit was een foute iWatch, ben nog steeds aan het wachten op reactie en een retoursticker en de juiste iWatch. Hoop dat dit snel kan worden rechtgezet.

Snelle reactie en prima aanbod.

Magneet

De magneet van het hoesje werkt niet.

Een perfecte transactie en deal

Een ervaring zoals een dergelijke transactie ervaren moet worden. Wederzijds vertrouwen en wederzijds respect. Afspraak is afspraak.

Snelle service, toestel helemaal zoals beloofd

Heel tevreden over mijn toestel. Was zoals beloofd in zeer goede staat. Goede en snelle service

Snelle reactie

De afhandeling gaat snel! De beoordeling ook. De mail met review komt eerder dan dat ik het geld ontvangen heb; en dat vind ik dan toch helaas wat vreeemd. Ik begrijp de 14 dagen wel, want in de tussentijd kan de telefoon weer verkocht worden en hoeft men niet voor bank te spelen en het mag wettelijk; maar ik ben van boter bij de vis ;-)

Een refurbished iphone, doet het als een zijtje, en heel eenvoudig en snel ingebruik te nemen.

Duidelijke uitleg over wat je moet doen op de website, vervolgens per mail meegenomen in de vervolgstappen, héél snel en netjes afgehandeld en ik had het geld ook heel snel. Super fijne ervaring!

Zeer betrouwbaar !

Goede communicatie, snelle reactie, afspraken goed nagekomen, professioneel !

duidelijk , snel en doen wat ze beloven.

zie hierboven

40 Nieuwstraat