Helemaal top

Vanwege wat slechte recensies online even gebeld. Heel aardige man gesproken die de procedure uitlegde en ook hoe de negatieve recensies in het verleden zijn ontstaan. Kwam eerlijk en betrouwbaar over. En dat bleek te kloppen. Gratis verzenden iPhone, de volgende dag al reactie en een paar dagen later het geld op m’n rekening.

Een zeer goede inruilprijs

Al eerder een iPhone bij Rephone te koop aangeboden. Snelle reactie en snelle beoordeling. Zeer tevreden. Een minpuntje: de uitbetaling kan soms de termijn van 14 dagen overschrijden. Maar al met al geeft Rephone de beste prijs.

Niet goed genoeg

iPhone had ik ontvangen en deed de trilfunctie het niet, dus was deze al defect. Van te voren is deze iPhone dus niet voldoende goed nagekeken op werkende functies voor de verkoop.

Makkelijk en snel geregeld!

De dag na opsturen al het definitieve bod. Precies het bod wat al aangegeven was. Snel het geld ontvangen.

Prima producten, heldere website, snelle levering

Prima producten, heldere website, snelle levering

Mooie iPhone, slechte levering door QX Systems

QX Systems levert pas nadat ze meerdere aanmaningen hadden gekregen.

Uitstekende service

Razendsnelle afhandeling, en prima service, er wordt meteen gereageerd op vragen.

Teleurstellend

Eerst werd bestelde ipad niet geleverd, vervolgens werd ‘n kapotte zonder ben jbehoren geleverd. Nu in afwachting of ‘ n andere of gerepareerde nog v. M’n vakantie komt. Conclusie; ben teleurgesteld, had hiervoor positieve ervaring m. Rephone

snelle en goede service! Top

prima advies gehad

Uitstekend!

Snelle reactie, en eerlijke prijs. Helemaal top!

Zeer vlotte afwerking en uitbetaling

Goede prijs, prima service

Snel afgehandeld. Contact verloopt uitstekend

Nette afhandeling

Duidelijke communicatie en volgens verwachting.

Snelle afhandeling

Positief

Mijn ING app op oude iPhone werkte niet en had net een andere besteld. Hoewel de aflevertijd later was, is de iPhone toch eerder geleverd in keurige verpakking.

Ik kon vooraf niet de juiste specificaties invullen betreffende de grootte van het geheugen. Dat werd snel gecorrigeerd, en juist. Afhandeling was snel en correct

Snelle en correcte afhandeling.

Vlot en prima geregeld

Telefoon verkocht ,ontving binnen een paar uur nadat de telefoon ontvangen was bevestiging van de beoordeling van mijn telefoon ,geld stond na een paar dagen al op mijn rekening ,zeer tevreden over de vlotte afhandeling en priprima website ,alles snel te vinden

Alles zoals beloofd

Top geregeld

Binnen een week geregeld, Rephone doet wat ze toezegd. Van waarde bepaling tot betalen van de waarde. Alles binnen één week.

Lage waardering omdat ik nog steeds zit te wachten op het afgesproken bedrag!!

Waar blijft het bedrag??!!

telefoon nog niet ontvangen

nog geen telefoon ontvangen

Slechte service

Nog steeds wachtende op mijn hoesje en screenprotector… al 2x telefonisch contact gehad en nog steeds geen terugkoppeling gehad! Super balen!

Snelle levering, mooie telefoon, mooi scherm en een goede batterij

Helemaal top!

Na twee slechte ervaringen met zelf verkopen, dit weekend een iphone aan Rephone aangeboden. Pakket nog op dag van aankomst beoordeeld en de volgende dag stomd het geld op de rekening. Ging allemaal vlot en sneller dan de deadlines die Rephone zelf communiceert. Dank!

40 Nieuwstraat

Middelharnis 3241CL