Filter

Snelle en duidelijke afhandeling

Snel en duidelijk afgehandeld, gratis verzending.

Product voldeed niet aan de verwachtingen.

Een Ipone 11 besteld waarvan het glas niet licht maar zwaar beschadigd was. Er zatten putjes in het scherm en veel diepe krassen. Daarnaast was had de batterij nog maar een capaciteit 89% en dus niet in nieuw staat. Klein detail is dat de software niet up to date was.

Alweer een positieve ervaring.

De tweede keer dat ik mijn telefoon verkoop aan Rephone. Aanmelden van telefoon gaat makkelijk. Ik krijg keurig een mail dat het is aangekomen. En binnen de gestelde termijn bericht dat mijn telefoon voor de verwachtte prijs wordt overgenomen en twee dagen later het bedrag op mijn rekening. Dus kan niet anders dan alle sterren geven. Over een jaar heb ik weer een “oude” telefoon om in te leveren dus dat ga ik dan weer doen bij Rephone.

Goed advies. Goede verwerking van de tetourzending. Duidelijk aanbod en heel snel geld op de rekening.

snelle en doelterffende service

Keurig op tijd en snelle diagnose en zonder schade gerepareerd.

Accu en luidspreker binnen garantie netjes gerepareerd

Service goed. Communicatie kan sneller en beter.

Veel te lange levertijd, slecht bereikbaar

Te lange levertijd, was hier ongerust over ivm veel neg. Review’s. Uiteindelijk toch goed gekomen. Erg moeilijk om contact te krijgen. Mail geen reactie en tel. Zeer slecht bereikbaar.

Netjes correct geen onzin praatjes

Mijn ervaring is dat ik professioneel behandeld ben, geen smoesjes of moeilijk gedoe.

Keurig afgehandeld

Alles geregeld binnen een paar dagen, geld ook snel gestort.

Mijn oude iPhone ingeleverd voor een uitstekende prijs. Na opsturen 1 dag later bericht dat de iPhone goed was bevonden. 2 dagen later het bedrag ontvangen. Snelle service en zeer betrouwbaar. Al eerder een iPhone ingeruild. Het is niet nodig een andere telefoon bij rephone aan te schaffen. Ik heb de mijne dus alleen verkocht.

Ik heb eerder ene telefoon verkocht aan Rephone, dit is de tweede keer. En beuren keren erg tevreden over de snelle afhandeling van de verkoop, het ontvangen bedrag. Heel erg bedankt. Tot de volgende verkoop! :)

Supersnel afgehandeld

Supersnelle service

Ik had eerst mijn twijfels, maar wat een geweldige service heb ik ontvangen.

Rephone , geweldig

Rephone is een goed bedrijf En snelle afhandeling en betaald het bedrag netjes uit Mijn complimenten daarvoor

Goede service en duidelijke communicatie

Ondanks dat ik niet in gegaan ben op het bod van Rephone, vond ik de communicatie heel fijn. Ze reageren snel, laten direct weten als ze de telefoon hebben ontvangen en komen snel met een reactie over het onderzoek van de telefoon. De telefoon werd, zoals beloofd, netjes terug gestuurd nadat ik had aangegeven niet in te willen gaan op hun bod. Alles met alles, een fijne en duidelijke ervaring.

Snelheid en beoordeling top!!

Vrijdag mijn iPhone opgestuurd , zaterdag aangekomen en maandag was beoordeeld en uitbetaald in de avond . Super snel !!! Heel blij mee!!

iPhone goed, slecht geleverd!

De iPhone werd geleverd in een ruime verzenddoos, de iPhone zat in een dun bubbel envelopje in plaats van een doosje en kon zo lekker heen en weer rammelen in de ruime doos, verder zat er niets bij geen oplaadstekker geen kabel geen Sim tool, die werden naar bellen pas 4 dagen later geleverd behalve de Sim tool die werd niet geleverd. Dus geen beste beurt. Positief ik had de iPhone als nieuw besteld, dat was ook zo, zag er Idd als nieuw uit.

Correct

iPhone is in goede staat en schappelijke prijs. Vlotte levering.

Prima zaken doen!

M’n iPhone 11 opgestuurd, een dag later een schouw verricht door rephone, zat idd wat werk aan het toestel waardoor de waarde nataxatie wat lager uitviel dan op voorhand beraamd, maar een fair bod ontvangen. Binnen 48 uur was het geld bijgeschreven, prima bedrijf om eerlijke zaken mee te doen

Goede ervaring

slechte zaak lang wachten op geld

iphone verkocht 4 juli vandaag pas geld gehad regeerde helemaal niet op mail dus geen telefoon verkopen of kopen daar waardeloze zaak waar je lang op je geld moet wachten bijna 3 weken ?

Onbetrouwbaar Sturen telefoon beschadigd terug

Stuur nooit je telefoon op naar deze onbetrouwbare site. Iphone XS opgestuurd, waarde 230. Kreeg ineens een mail dat de waarde maar 120€ was. Prima dan niet, retour aangevraagd. Ik had er al een slecht gevoel bij dus gemaild dat ik mijn telefoon in dezelfde staat terug wilde. Wat blijkt? Ik krijg mijn telefoon met krassen terug, terwijl er geen enkele kras op stond. Hierdoor is mijn telefoon 100€ minder waard. Wat een idioterie!

Heel duidelijk

Beoordeling duurde enkele dagen maar daarna een mooie waardebod gekregen en het geld uitbetaald. Zeer goed!

Slecht bereikbaar, geen reacties op e-mail

Via Rephone mijn Iphone 11 pro verkocht. Op de website een bedrag aangegeven van €390. Na opsturen van de telefoon de beoordeling gekregen dat de telefoon in slechtere staat zou zijn en dat ze €360 uit zouden betalen. Niet mee eens en via de mail om toelichting gevraagd. Na twee weken pas reactie met als antwoord dat de telefoon al verkocht is en dat ze dus niet meer kunnen kijken naar de staat van het toestel. Vervolgens eigen foto's opgestuurd ter onderbouwing maar geen reactie meer via de mail, ook niet na meerdere herinneringen.

In één zin zeer tevreden

Ik wilde mijn iPhone verkopen en had geen zin in marktplaats. Makkelijk geregeld via rephone voor een goede prijs.

40 Nieuwstraat

Middelharnis 3241CL