Komt statements van site niet na
Via Tweakers.net op deze webshop uitgekomen en zo een telefoon besteld.
De site stelt dat 'vandaag besteld, morgen in huis'. Nu begrijp ik dat dit door omstandigheden niet altijd het geval kan zijn, maar vanuit de webshop is er totaal geen communicatie dat er vertraging is.
Een mailtje naar de klantenservice wordt volledig genegeerd.
Na 2 dagen toch maar gebeld en wordt verteld dat de telefoon 'vandaag' wordt opgestuurd. De volgende dag nog geen track-en-trace code, dus nogmaals gebeld. Krijg je te horen dat het pakket wel is aangemeld, maar dat PostNL waarschijnlijk problemen heeft.
Dit is natuurlijk mogelijk, maar dat maak ik vrij weinig mee bij andere shops.
De volgende dag nog steeds geen bericht, dus nogmaals gebeld, hetzelfde bericht.
Inmiddels al heel wat reviews van de site gelezen en zie veel negatieve berichten, dus maak me wat zorgen.
Door de gebrekkige berichtgeving, geen transparantie van het proces & het niet kunnen/willen tonen van bewijs van versturen denk ik opgelicht te zijn en deel dit ook met de klantenservice.
Plots ontvang ik daarna een bericht met een track en trace code die ik kan volgen en de volgende dag wordt de telefoon alsnog afgeleverd.
Al met al een zeer slechte ervaring en bestel hier ook niet weer iets en raad het zeker niemand aan.