Uitstekend geholpen, goeie telefoon
Alleen heeft Mijn IPhone een Azerty ipv Qwerty kb
Beste Han, Heel erg bedankt voor de recensie. U kan uw toetsenbord wijzigen in instellingen. https://support.apple.com/nl-nl/HT202178 Met vriendelijke groeten, Team Rephone
Waarom nieuw,m en duur als je zo’n pirma telefoon kan kopen. Echt als nieuw en goede verpakking
Vraag1: behoort een telefoon met 85% accu prestatie wel tot de A klassering? Vraag2 : hebben jullie belangstelling voor mijn IPhone 6 met recentelijk nieuwe accu geïnstalleerd? Kras vrij klasse A
Beste Michel, Bedankt voor uw recensie. Al onze iPhones zijn volledig functioneel. We controleren alle onderdelen of deze nog werken en van de juiste kwaliteit zijn. Enkel in de behuizing zit een verschil. Wij vervangen niet alle batterijen, omdat er boven de 85% geen problemen horen voor te komen en op die manier kunnen wij duurzamer zijn. Wij nemen helaas geen iPhone 6 meer in, omdat deze toestellen te oud zijn en wij hier ook eigenlijk niks meer aan hebben. Met vriendelijke groeten, Team Rephone
Ik kon heel makkelijk een keuze makken en binnen “no time” een bestelling kunnen plaatsen en de volgende dag al in huis. Alleen had ik ook een set oortje moeten ontvangen maar die kwam niet samen met mijn mobiel. En dat vond ik wel jammer terwijl het op de website werd aangegeven dat dat ook inbegrepen was in de prijs.
Beste Reynard, Hartelijk dank voor uw recensie. Vervelend dat de oortjes niet waren meegeleverd, nogmaals onze excuses hiervoor. Gelukkig hebben we dit gelijk opgelost door ze na te leveren, zodat u ze de volgende dag in huis had. Met vriendelijke groeten, Team Rephone
Ben vakkundig en zeer correct geadviseerd.
Ik heb mijn iPhone 7 opgestuurd om te verkopen. Deze in een envelop met bubbels verstuurd. Ik hoorde niks van hun terwijl op hun site staat dat ze de volgende dag Geld storten of contact opnemen. Na drie dagen krijg ik hem terug gestuurd en heeft mijn telefoon krassen op het beeldscherm.
Beste Iona, Bedankt voor uw recensie. Wij hebben zodra wij uw toestel hadden ontvangen, u een waardemail gestuurd. U heeft hierop gereageerd door te zeggen dat u hier niet akkoord meeging, dus hebben wij uw telefoon teruggestuurd naar u. Wat betreft de krassen, dit vinden wij erg vervelend. Dit soort schade komt snel voor bij verzending in een envelop, daarom adviseren wij ook altijd om de telefoon op te sturen in de doos aangezien je niet zeker weet hoe PostNL ermee om gaat. Met vriendelijke groeten, Team Rephone
De telefoon en oplader zijn goed maar de oortjes en het pinnetje die je nodig hebt om je simkaart erin te doen miste. Na een mailtje te hebben gestuurd is mij verteld dat ze zo snel mogelijk op werden gestuurd. Nu maar hopen dat dat ook gebeurd.
iPhone C grade besteld, was niet helemaal in orde. Volgende dag teruggestuurd. Dezelfde dag nog een vervangend exemplaar ontvangen. Helemaal top! Inclusief gratis oortjes ook nog. Goedkoopste refurbished apparaten bij RePhone en prima service!
Net mijn telefoon ontvangen. 1 dag te laat bezorgd maar dat zal aan Post nl liggen. Telefoon ziet er goed en onbeschadigd uit. Wat mij wel tegenvalt is dat de batterijcapaciteit maar 86% is. Dat vindt ik vrij laag voor een dergelijk product. Mijn werktelefoon van 2 jaar oud heeft dezelfde capaciteit.
Erg snelle verzending: zondag besteld, maandag in huis. iPhone is in uitstekende conditie.
Bestelling ging snel kreeg twee uur later al bericht dat hij verzonden was en de volgende dag bezorgd zou worden heb helaas nog niks ontvangen post nl gaf mijn een track and tracé code waarop ook stond dat deze de volgende dag geleverd zou worden en dat ik een hand tekening voor ontvangst moest geven maar helaas niemand gezien
Beste Johan, Bedankt voor uw recensie. Ik heb even gekeken op de trackinglink en zie dat u de volgende dag het pakketje hebt ontvangen en dat u ervoor heeft getekend. Wij hopen dat u het pakket alsnog in goede orde heeft ontvangen. Met vriendelijke groeten, Team Rephone
ik heb een telefoon bij refurbished.be gekocht. wie is Repone? heeft dit met mekaar te maken? graag reply
Beste Marc, Wij verkopen via Refurbished.nl onze telefoons. Ik hoop u zo genoeg geïnformeerd te hebben en anders horen we graag van u. Met vriendelijke groeten, Team Rephone
Original recension
De iPhone X voor mijn zoon heeft een lichtbak. Rephone biedt nieuw glas voor meer dan 20” euro en zegt dat de telefoon is gevallen. Dit is niet zo en telefoon verder ook niet beschadigd.
Prettig snel
Goed product voor de prijs en perfecte snelle levering
uitstekend.
Ik was op zoek naar een nieuwe telefoon, maar wilde er niet al teveel voor betalen. Toen kwam ik dus bij rephone en heb hier een hele mooi iPhone gekocht voor een goede bijpassende prijs. Had het toestel super snel in huis, fantastische service!
Super snel geleverd, goede prijs. Top apparaat. Was blij verrast
Maximale batterijcapaciteit van 88% is te laag voor een toestel dat zo goed als nieuw is
Beste Jenny, Heel erg bedankt voor uw recensie. Wij vervangen inderdaad niet alle accu's, omdat dit niet altijd nodig is en wij op deze manier duurzamer kunnen zijn. Als u hierdoor problemen ervaart, kan u natuurlijk altijd gebruik maken van onze garantie. Bij deze heel veel plezier met de iPhone! Met vriendelijke groeten, Team Rephone
Mijn dochter wilde graag een IPhone hebben, maar een nieuwe vond ze te duur. Na het kijken op Markplaats besloot ze toch te gaan voor wat meer zekerheid. Dus dan maar een refurbished IPhone. Wat wat zoek werk kwam ik op de site vanRephone. We bestelde een A Grade (Als nieuw) en dat klopt als een bus. Binnen een dag bezorgd en ziet er echt uit als nieuw. De volgende IPhone wordt zeker weer een refurbished IPhone van Rephone
We bestellen onze “nieuwe” telefoons altijd bij Rephone. Goede service, 2 jaar garantie en goede telefoons.
Daroom mijn oogen doen pijn, dus de telefoon gaat terug omruilen naar grote toesrel.
Top snel geleverd mooie toestellen
Super gsm ik was tevreden
40 Nieuwstraat
Middelharnis 3241CL