Filter

Mooie iphone vlgs afspraak

Iphone zoals beschreven op site snel geleverd

Erg snel en erg veel communicatie

23uur besteld volgende dag 21uur in huis. Van mij mag het wel wat langzamer. Doe maar normaal dat is snel genoeg. Erg nette telefoon keurig geleverd. Is echt als nieuw.

Perfect zoals beschreven

Prijs - kwaliteit prima in orde. Ik bestelde mijn iPhone woensdagavond en had hem donderdagochtend in huis, perfecte staat van het toestel. Heel tevreden mee.

Snelle levering en prima toestel

Prima telefoon en snel geleverd

Heel snel geleverd donderdag besteld vrijdagochtend geleverd in top conditie

Toppie , bestelling de volgende dag bezorgt

Zeer tevreden over de iPhone 8 A Grade

Super snelle bezorging, goeie kwaliteit van gsm ontvangen

Goed maar er miste iets

Goed makkelijk om een telefoon uit te zoeken maar de EarPods voor de iPhone 8 zaten er niet bij

Goede service en vlugge bediening bij Rephone

Voor een volgende aankoop weer naar Rephone!!!

Accuraat

Netjes verpakt. Snelle levering. Telefoon ziet er goed uit. Wel zit er ietsje speling in het scherm in de bovenhoek.

Goed en mooi

Hij is helemaal in orde

Meer dan goed

Alles is netjes gegaan van begin tot einde

Zeer goede telefoon

Alweer een geweldige telefoon waarvan je haast niet kan zien dat die gebruikt is.

Niet geleverd wat ik gekocht heb

Aanpassing 1/8/2020: Rephone hebben een nieuwe Iphone SE opgestuurd, dit maal met lader, en zo goed als nieuw. Het toestel is ondertussen enkele weken in gebruik en werkt perfect. Al bij al dan toch een goede ervaring, jammer dat dit niet direct zo was. Ik kan jammer genoeg op dit moment niet zeggen dat ik een goede ervaring gehad bij de aankoop van een Iphone SE bij Rephone via Refurbished. Ik had betaald voor een Iphone 5* , dus zo goed als nieuw. Bij levering bleek dat de lader en de kabel ontbraken (dit vind ik echt moeilijk te begrijpen) en dat de Iphone duidelijke gebruikssporen had (lijmresten op de achter kant van het toestel). Dus een toestel 4* in plaats van 5*. Er is me beloofd door Refurbished om de lader te laten nasturen (maar op dit moment heb ik die nog niet ontvangen). Op mijn vraag om de prijs aan te passen aan de reële kwaliteit van het toestel wilden ze niet ingaan. Ik vind dit echt jammer, want dit was de eerste keer dat ik een refurbished toestel gekocht heb. Al mijn voorgaande Apple materiaal heb ik nieuw gekocht. Ik ben nu aan het uitkijken voor een Ipad, maar ik overweeg om dan toch maar weer voor nieuw te gaan.

Snel, correct, gekregen wat ik verwachtte

Hoeveel pech kan een mens hebben op 1 week tijd. I Phone na ongelukkige val stuk en twee dagen later Samsung tablet niet meer aan de praat te krijgen na opladen. De I phone was nog een model 6 en de Samsung tablet goed voor 1 keer. Dus zou het Apple worden voor de beiden. Budget gerelateerd dacht ik aan refurbishment. Ik ben zelf in de IT sector werkzaam, meer bepaald refurbishment van netwerk apparatuur. Na wat zoeken online viel ik op de website van refurbishment.be. Zag er net en betrouwbaar uit, betaling correct volgens de regeltjes. Bestellen die handel, één dag later alles netjes ontvangen zoals beloofd, top zaakje gedaan voor een redelijk budget’

Snelle levering. Degelijk product

refurbised iPhone gekocht. Gekozen voor de ‘gebruikt’. Zeer tevreden over de staat en de snelheid van levering.

Fijne duidelijke website en snelle levering.

Blij verrast na het openen van de doos. Een iniminie krasje maar verder ziet het toestel eruit als nieuw. De bijgeleverde oortjes zijn ook Erg fijn

Snel geleverd en Kwaliteit gekregen wat beloofd is

Goed en duidelijke informatie!

Duidelijke site met goede informatie. Snelle levering ook.

Goede kwaliteit, goede winkel

Een refurbished telefoon besteld die als nieuw binnenkwam. Er waren geen krassen te vinden en de accucapaciteit stond ook nog op 100%. Jammer dat er geen originele oplader meegeleverd werd. Ook mistte er een paar oortjes. Voor de rest een geweldige winkel met lage prijs!

Perfect geregeld.

Goed toestel werkt naar behoren.

Ervaring is goed

Bestelling kwam 1 dag later al binnen, telefoon zag er heel mooi uit en geen krasjes. Batterij op 100 procent. Ik ben heel tevreden!

Duidelijker zou fijn zijn

Ik had een Iphone SE gekocht. Kwam netjes snel binnen echter zonder pin sim en oplader. Gebeld en deze werden nageleverd. Echter miste ik ook de screen protector, bleek dat deze niet meer voorradig waren maar nageleverd zouden worden. zou zijn geweest zijn, als dat vooraf bekend was. Met keuze maken waar ik telefoon ging bestellen was screen protector voor mij namelijk een pré

Vlot

Vlot en snel met splinternieuwe accesoires.

40 Nieuwstraat

Middelharnis 3241CL