Het formulier is in t Nederlands dat vond ik fijn, je kan meereizende personen toevoegen aan je formulier en binnen 40 minuten had ik mijn Esta formulier binnen.

Makkelijk en snel

Duidelijk en overzichtelijke invulvelden en super snel geregeld voor een voordelige prijs.

snel en goed geregeld

De reis naar Amerika zo kunnen boeken dankzij visumbuitenland

Duidelijk en snel

Vlak voor mijn reis Esta aangevraagd. Toch spannend. Spoedaanvraag na 70 min afgehandeld. Perfect. Enige opmerking: contactmogelijkheden niet gevonden. Wat als niet goed was gegaan??

Binnen enkele minuten een esta geweldig

Supersnel geregeld!!

Ik heb onze aanvraag ingediend en binnen een uur netjes de goedkeuring binnen gekregen!!

Snel en makkelijk

Ging erg makkelijk en ik had binnen twee uur mijn ESTA’s binnen!

Makkelijk en duidelijk

Goed contact met e-mail. Snel en vlug. Invullen kost 5min maar duidelijk en overzichtelijk

snel geregeld

snel geregeld

snel en accuraat

prima service en snel behandeld

Eenvoudig, snel en duidelijk.

Het invulformulier voor de ESTA aanvraag is goed leesbaar, in begrijpelijke taal gesteld en alle vragen zijn goed toegelicht. De hele procedure kost je een paar minuten en de aansluiting op de betaalmodule maakt het hele proces zeer overzichtelijk.

Gemakkelijk en snel je vida aanvragen

Gemakkelijk en duidelijke site om je Esta aan te vragen.

Makkelijk en snel geregeld

Duidelijk uitleg en omschrijving van aanvragen esta

Snelle terugkoppeling.

Snelle afhandeling

Snelle en efficiënte afhandling

Snelle en efficiënte afhandeling van mijn aanvraag. Duidelijke aanwijzingen en prettig dat overal nee als default is aangemerkt.

Helder, snel, gemak.

Helder, snel, gemak.

Goed, al was het fijn als de kosten eerder in beeld kwamen.

Goede duidelijke site. Enige minpuntje was dat ik niet kon zien of kon vinden wat de kosten waren om het aan te vragen, dat was jammer. Verder erg snel geregeld.

Snel en kordaat!

Het is erg belangrijk tijdig terugkoppeling te krijgen tijdens de aanvraag en dat doen jullie zeer naar tevredenheid!

Zeer snel geregeld.

Duidelijke en heldere site.

snelle en adequate service met goede begeleidende info

niets aan bovenstaande toe te voegen; gewoon goede service en afhandeling

Perfect geregeld

Nadat ik de vragen had ingevuld kreeg ik de ESTA formulieren binnen een paar uur op mijn mailadres, klasse.

Alles goed en snel geregeld!

Vragen wijzen zichzelf en afhandeling ging heel vlot

Super snel geregeld!

Het is in een paar klikken geregeld heel fijn!

Snel, makkelijk en begrijpelijk.

Het formulier was goed te begrijpen en de verwerking super snel. Dus erg tevreden. Dank.

Horsten 1

5612AX Eindhoven