Duidelijk en snel

Aanvraag formulier is duidelijk. Er wordt alleen wel veel gevraagd. Goedkeuring is snel.

Perfect geregeld

Dankje wel is snel geregeld binnen uur goedgekeurd 🙏🏻

mijn ervaring is

snel service

Snel,duidelijk kort en bondig, met gebruik vriendelijk handeling.

Na eerst het hoe en waarom van een ESTA gelezen te hebben, is het invullen van deze ESTA een gebruikersvriendelijke handeling. Tijdsduur invullen 10 min.

Prima site

Gemakkelijk in te vullen met duidelijke beschrijving wat er gevraagd wordt.

Snel geregeld, klasse dus!

snel geregeld, klasse dus.

Goed en snelle service

Redelijk termijn op de elk verzoek en het Esta werd op een zeer korte termijn behandeld.

prima geregeld,duidelijk en snel

zie boven

Goed en Snel

Aanvragen van ESTA voor 2 persoenen ging op deze manier vlot en gemakkelijk. Service is wel "aan de prijs".

gewoon prima en duidelijk om het zo on line te volbrengen

duidelijk + overzichtelijk + eenvoudig te volbrengen

GEWELDIG!!!!!

Heel helder (instructie box ook rechts in beeld), makkelijk en vooral snel!!!

Binnen 24 uur probleemloos geregeld voor 3 personen.

Snelle afwikkeling, geen problemen.

Goed geregeld

Supersnelle afhandeling

Vond de aanvraag voorheen een ramp;het ging nu soepel en vlot!

De opbouw van de vragen was logisch. Heb geen dubbele ontkenningen gezien. De vergeten velden waren makkelijk in te vullen zonder de andere al gegeven antwoorden, te laten verdwijnen.

perfect

Aanvraag simpel en snel te doen. ESTA al even later in de mail.

Eenvoudig en snel geregeld!

Vandaag heb ik de vragenlijst ingevuld voor de aanvraag van de ESTA. De vragenlijst spreekt voor zich en een paar uur later had ik mijn ESTA al binnen! Supersnel geregeld dus!

gewoon goed en snel geregeld

gewoon goed en snel geregeld

Zie beneden

1st wat moeite gehad met het lezen en opzoeken van alle betreffende gegevens,maar toen alles duidelijk was, is het prima en makelijk verlopen

snel en compleet

goede site

overzichtelijk formulier dus makkelijk in te vullen

Formulier was duidelijk en men kan het snel en makkelijk invullen. Ook fijn dat je voor meerdere personen tegenlijk het esta formulier kunt aanvragen. Binnen 4 uurtjes hadden we de goedkeuring al binnen, wat een snelle service. Ook hier werd een duidelijke toelichting bijgevoegd zodat je gelijk weet wat je wel en wat je niet moet doen.

Zeer snelle afhandeling

Het was een zeer snelle en accurate afhandeling Fijn zo

heel snel

en compleet

Het blijft natuurlijk een noodzakelijk kwaad, maar de reden waarom is meer dan duidelijk.

Uitstekende service

duidelijke website. Snelle afhandeling