Ging prima zoals ik had gehoopt

Prima te doen

Aanvraag is prima te doen

tevreden

goede en duidelijke informatie hoe alles in te vullen

Het is veel informatie en je moet heel goed opletten. het is goed te doen.

begrijpelijk formulier en snel geleverd

Het formulier was goed in te vullen, met voldoende uitleg erbij. 's avonds aangevraagd en voor het ontbijt de volgende dag al een mail dat het EASTA was goedgekeurd. Erg snel.

Positieve ervaring

Dikke voldoende

Toelichting kan duidelijker, maar wel snel geregeld.

Toelichting vond ik niet overal even duidelijk. Voornamen exact (exact onderstreept) overnemen zoals ze in het machine leesbare deel staan. Wil dat zeggen dat je ook de < tekens tussen de namen moet vermelden? Mijn geboorteplaats is een samenvoeging van 3 woonplaatsen, daardoor vrij lang en past niet geheel op het paspoort waardoor de laatste letters wegvallen. Ik ben geboren in de 1e woonplaats van de 3 samenvoegingen. Daar het exact overgenomen moet worden uit het paspoort heb ik dus alle 3 de woonplaatsen vermeld en de laatste letters van de 3e woonplaats weggelaten. Het zou fijn zijn als dat bij de omschrijving vermeld wordt hoe daar mee om te gaan. Ik twijfelde heel erg of ik de 3e woonplaats wel of niet in zijn geheel moest vermelden.

snel geregeld!

Duidelijke procedure en snel geregeld :-)

Heel snel geregeld

Aamvraag was heel geregeld en ontvangen

eenvoudig en duidelijk

eenvoudig en duidelijk

Prima, snel en duidelijk

Ging prima, het was snel en de site was duidelijk...................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Snel

De aanvraag voor 5 personen moeten doen. Ging goed en vlot. Voor de vraag of je Social media hebt moest ik even nagaan. Je kunt de aanvraag ook nog opslaan voor je hem verstuurt.

Snel en duidelijk .

super snelle actie dank hier voor

top geregeld

Heel snel af te handelen , top !

Prima service, lekker snel ook een goede terugkoppeling via email.

Super snel en goed geregeld

Aanvraag was makkelijk en was heel snel geleverd.

Snel en duidelijk

Duidelijk, snel antwoord.

Super tevreden esta binnen 2 uur ontvangen

De site is gebruiksvriendelijk en goed te begrijpen! Daarnaast super snel de esta ontvangen, ik raad het zeker aan!

Vlotte afhendeling

Esta aanvraag zeer snel beoordeeld en duidelijke terugkoppeling.

Super service

Super service en met een halve dag de esta bijnen

Vlotte afwerking

Duidelijk en heldere instructies en onvolledigheid wordt snel aangegeven, kortom goed en snel.

Snel en efficiënt

Was snel en efficiënt ben zeer tevreden

Positief

Spannend tijdens het invullen van de formulier omdat er wordt veel gevraagd. Ik ben blij dat ik snel een positief antwoord heb ontvangen

Horsten 1

5612AX Eindhoven