Vriendelijke mensen aan de telefoon. Service was ook goed! Het in elkaar zetten had iets strakker gemogen, want nu wiebelt de tafel als je er met 2 man tegelijkertijd zit.

Goed geregeld en mooie kwaliteit

Picknicktafel zeer snel geleverd, mooie zware tafel, heel blij mee

Gekocht, gebracht en in elkaar gezet!

!

Robuust en mooi

Mooie en zware tafel. Even een dingetje om deze in elkaar te zetten (door zwaarte).

De picknicktafel is echt super gaaf en robuust.

Precies wat ik wilde

Goede informatie

Het is een mooie picknick tafel.

Robuuste tuinbank

Robuuste tuinbank. Heb wel twijfels over de duurzaamheid, de plekken waar de bak is verlijmd zuigen veel regenwater op waardoor op die plekken de bank wat bol gaat staan (niet meer vlak is).

Mooi format, planken barsten snel

Begin april heb ik een mooie picknicktafel geleverd gekregen. Robuust en een mooie uitstraling. Na een kleine 2 maanden zit er in 1 plank zoveel schuren dat ik heb gemaild. In de andere planken was het de natuurlijke werking. Geen reactie. Een week later gebeld. Er zou een nieuwe plank worden verzonden. Bijna 3 weken later nog geen plank.

Mooi eigentijds product

Dat wat je ziet op de website ontvang je! Kortom voldoet volledig aan mijn verwachtingen! Klein minpuntje dat bij een barkruk geen gaten geboord waren voor de zitting.

Keurig afgeleverd. Niks op aan te merken.

Product voldoet aan de omschrijving!

Wij hebben een vierkante picknicktafel besteld. Zoals omschreven ook geleverd, mooi product, zijn zeer tevreden met onze picknicktafel.

Top geregeld

Top geregeld!

Mooie tuinbank.

Mooie bank en snelle levering.

Echt heel mooie picknick set

Dit is wat wij wilden. Makkelijk in elkaar te zetten. Staat robuust en vanaf dag 1 spelen de kleinkinderen er spelletjes op. Goede keus.

Kwaliteit is zeer goed

Picknicktafels zijn heel degelijk en robuust. Dus ze zijn heel goed. Het is een aanrader. Ik ben heel tevreden.

Geweldige kwaliteit banken en top service

Op de site was het heel makkelijk bestellen en we hadden de banken super snel in huis. De bezorging maakte keurig netjes van te voren een afspraak om het pakket te komen brengen. Alles prima op tijd en in keurige staat!!! Ze verdienen van ons een dikke 10

Geweldig mooie stevige bank!

Goede info via mail en site. Alleen bezorger kwam 2 uur later dan gemaild. Ik was gelukkig thuis!

Toptafel!!

Levering mooi op tijd volgens afspraak. Jullie eigen bezorging belde mij dat hij het adres niet kon vinden ( is ook een lastig plekje). Dus daar kon ik hem even naartoe kletsen. Op de afgesproken plek neergezet. Die avond samen met mijn vrouw een leuke klus aan gehad. Bedankt voor de levering Groet Ben van de Vooren

Makkelijke site met voldoende specificaties, nette levering, goede degelijke kwaliteit.

Fijne picknickbank!

Mooie picknickbank van douglas hout met fijne zit-houding. Sinds wij deze picknickbank hebben gebruiken we onze loungeset nauwelijks meer! De bank werd iets later geleverd dan vermeld bij het bestellen. Er zat een duidelijke handleiding bij, waardoor de picknickbank snel gemonteerd was.

Prachtig natuurgebied hout met mooie nerv

Mooi hout, stevig hout, zit heerlijk

Stevige picknicktafel makkelijk in elkaar te zetten

Prima website en bezorging en een mooie tafel waar we veel plezier aan hebben.

Ook de communicatie mbt de bezorging was zoals verwacht. Een vraag werd door u snel en vriendelijk beantwoord!

Mooie stevige tafel, in elkaar zetten niet heel lastig

Snel geleverd, mooie stevige dikke planken. Het afleveren ging ietwat knullig maar de jongens waren wel heel vriendelijk. Het in elkaar zetten is erg makkelijk, vereist wel een dopsleutelset. En het mooi recht krijgen van alles is ook niet 1, 2,3 gelukt. Maar wel een mooie stevige tafel!

Wageningselaan 10

3903LA Veenendaal

+31 (0) 318 302 643

Over Rockwood® Picknicktafels

Een Rockwood® picknicktafel draagt de handtekening van de natuur! Het hout waarvan uw tuinmeubel is gemaakt is een eerlijk natuurproduct, een levend materiaal dat alle verschijnselen kent die de natuur heeft meegegeven. Elk stuk hout dat wij voor uw tuinmeubel selecteren is anders van structuur, nerf en kleur. Scheurtjes, (worm)gaatjes, oneffenheden en/of (open) noesten zijn zulke natuurlijke kenmerken die de echtheid van het hout typeren. Dit zijn geen materiaalfouten, maar een handtekening die de natuur heeft meegegeven. Zij geven het meubel juist het karakteristieke, doorleefde en rustieke uiterlijk wat elk meubel uniek maakt. Wij wensen u veel picknick plezier! Team Rockwood