Alles volgens afspraak, degelijk en snel geleverd.

Sinds deze zomer in het bezit van een mooie douglas picknicktafel. Snel geleverd en mooie kwaliteit. Al veel plezier van gehad. 2 kleine aandachtspunten. 1. Bezorging: Wij kregen vrij laat door wat het bezorgmoment zou worden. 2. Product: Door de zijschoren drukken de planken van het blad iets op (daardoor ongelijk tafelblad). Dat is met simpele latten aan de onderzijde hersteld, maar zou natuurlijk eigenlijk affabriek geregeld moeten zijn.

Prachtige robuuste picknicktafel

Na telefonisch advies, gekozen voor deze picknicktafel. Duidelijke omschrijving, hoe te monteren. Zijn erg tevreden!!

Mooie stoelen zitten goed prachtige uitstraling

Prachtige bank en snelle levering

De bank is precies zoals verwacht, mooie zware bank en de levering was ook keurig en snel

Een degelijke picknicktafel voor een schappelijke prijs!

De tafel is vervaardigd uit stevig hout en is makkelijk te monteren. Je kunt er met een groot gezelschap omheen zitten.

Zeer tevreden!

Heel tevreden over de vierkanten picnicktafel, ruimer dan verwacht, heel gezellig. Ideaal voor bij ons, waar het waait, geen werk met stoelen altijd binnen te zetten. De gebruiksaanwijzing voor de plaatsing was wel niet altijd duidelijk, maar het is uiteindelijk gelukt. Wij zullen ook nog een rechthoeken picnicktafel bestellen en nog enkele toebehoren (parasol, hoes...). Zit heel comfortabel met de rugleuningen!

Slechte service.

In het geleverde picknickset zat een behoorlijke transportbeschadiging in een balk in het zitgedeelte. Het heeft 2 maanden geduurd, voordat wij een andere balk ontvingen. Echter, deze bleek ook beschadigd te zijn. Wel minder dan de eerste, maar toch. Wij zullen nooit meer een bestelling doen bij MR Woodproducts

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie robuuste picknicktafel, kleurt mooi naar lichtere kleur na aantal weken

Zitbankje bestaat uit 2 planken die al aan elkaar verbonden zijn met geschroefd dwarsplankje. Deze zit echter vanaf begin al niet stevig vast, en lange plank dreigt nu (na paar weken) zelfs los te laten. We kunnen deze niet zelf vastschroeven ivm "vreemde" schroefkop. Ik ga contact opnemen hierover, maar ga er vanuit dat Woodproducts dit naar tevredenheid gaat oplossen.

Pluspunten

Snelle levering. Mooi en stevig product. Mooi afgewerkt. Picknicktafel speciaal gekocht voor in de voortent van de caravan. Daar een picknicktafel compact is scheelt dat ruimte. En zodra het warm gaat ie naar buiten. Wanneer seizoen afgelopen is wordt ie weer uit elkaar gehaald en opgeborgen.

Pluspunten

snelle levering. mooie tafel. 1 van de latjes was helemaal gespleten maar na contact met de klantenservice werd er een nieuw latje opgestuurd. dus prima service

Pluspunten

goed geïnformeerd dat 1 van de 2 producten later kwam.

Pluspunten

Duidelijke site, mooie producten

Je krijgt alleen bericht van de betaling en dat er via het koeriersbedrijf een bericht komt wanneer te leveren en deze tussen tijd tot wanneer bericht duurde best lang

Pluspunten

mooie tuinbank

Pluspunten

Snelle goede bestelling en levering

geen

Pluspunten

Informatieve website, maar ook een toonzaal waar de producten in Veenendaal te zien zijn. Vriendelijke medewerkers die vakkundig advies geven. Zeer tevreden met de kwalitatieve Douglas picknicktafel van 230 cm die ik daar aangekocht heb. Zelf afgehaald, in elkaar zetten was eenvoudig.

Niet kunnen ontdekken.

Pluspunten

Geleverd volgens afspraak.

Was een zwaar pakket om uit de auto van de vervoerder te tillen. Kijk naar de mogelijkheid om er 2 pakketten van te maken

Pluspunten

Mooie producten, snelle levering

Leveringafspraak via mail bevestigen.

Pluspunten

heel behulpzame medewerker bij de uitgifte. alles was stevig verpakt.

het in elkaar zetten was moeizaam. Dat zou in de beschrijving beter kunnen worden vermeld. we hebben er best lang over gedaan, eer het klaar was en wij zijn best wel handig.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle service volgens afspraak!

Wat extra tips bij het inelkaar zetten zou fijn zijn. Bedenk, dat het een nieuw werkplan voor de ontvanger is, dus..let op schroeflengte's, iets duidelijker voorbeeld.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede communicatie, levering binnen de bekende tijd. Fijn dat de optie er was om het meubel ter plaatse in elkaar te laten zetten.

Pluspunten

Snel geleverd en degelijke kwaliteit.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede prijs kwaliteit verhouding

sneller bezorgen 8 dagen wachten

Pluspunten

Goede producten, correcte afhandeling

Wageningselaan 10

3903LA Veenendaal

+31 (0) 318 302 643

Over Rockwood® Picknicktafels

Een Rockwood® picknicktafel draagt de handtekening van de natuur! Het hout waarvan uw tuinmeubel is gemaakt is een eerlijk natuurproduct, een levend materiaal dat alle verschijnselen kent die de natuur heeft meegegeven. Elk stuk hout dat wij voor uw tuinmeubel selecteren is anders van structuur, nerf en kleur. Scheurtjes, (worm)gaatjes, oneffenheden en/of (open) noesten zijn zulke natuurlijke kenmerken die de echtheid van het hout typeren. Dit zijn geen materiaalfouten, maar een handtekening die de natuur heeft meegegeven. Zij geven het meubel juist het karakteristieke, doorleefde en rustieke uiterlijk wat elk meubel uniek maakt. Wij wensen u veel picknick plezier! Team Rockwood