Mooiee tuinbank

Mooie tuinbank die lekker breed is zodat hele gezin erop kan zitten. Makkelijk te monteren.

okee

De biertafel is niet echt geschikt om lang in de regen buiten te staan. Ik heb bootlak aangebracht en en nu kan het wel. De tafel is erg mooi, evenals de bank. De kleur van het hout zie je wel door de witte verf heen trekken. Je krijgt er een potje verf bij dat is fijn, maar het is net wat weinig. Maar al met al een goede deal.

Perfect tafels, makkelijk in onderhoud, veel mensen kunnen zitten!

Goede service!

Prachtige tafel op het plaatje,maar het is nog niet hier aangekomen!

We wachten nog af! met vriendelijke groet Marlies.

Mooie stevige picknickbank

mooie stevige picknickbank makkelijk in elkaar te zetten

Zeer tevreden!

Makkelijk in elkaar te zetten, een pronkstuk voor de tuin! Enige nadeel is het zelf moeten lakken.

Super stevige picknicktafels

Mooie stevige tafels, staan hier op ons buurtplein en worden elke dag gebruikt door ouderen en jongeren.

Prachtige vierkante picknicktafel!

Mooie tafel. Wij hebben de variant met twee rugleuningen. En twee zonder. Heel erg prettig. Je kan lang tafelen door de rugleuningen. De tafel kun je het beste tillen aan de tafel. En niet aan de zitjes. Die wiebelen. En de de gebruiksaanwijzing kon wat beter. Nu was het wel even een dingetje om hem in elkaar te zetten. Maar hij staat en we zijn er erg tevreden mee.

Duidelijk en makkelijk te bestellen. Heb maar een minpuntje, en dat is de bezorging. Kreeg heel netjes een mailtje dat het pakket tussen 12uur en 13.30 bezorgt zou worden. En anders kon ik terug mailen als het anders was. Dus ik terug gemaild, dat er pas om 12.30 iemand aanwezig zou zijn. Niets terug gehoord. Wordt ik de volgende dag om 11 uur gebeld dat de bezorger voor de deur staat. Dit is een beetje jammer terwijl je toch terug mailt dat er pas om 12.30 iemand is.

Perfect!

Super mooie en stevige tafel! Ziet er mooi robuust uit. Bezorging ging perfect en was echt snel.

Super! Super dergelijk en netjes geleverd

Het is een super degelijke tuinbank. We zijn er erg blij mee. Alles werd ook heel netjes afgeleverd en zelfs in de tuin neergezet. Heel fijn!

Tafel ziet er goed uit

Op tijd en met goede kwaliteit

Gaat om een tuinbank en een picknicktafel. Op tijd en van robuuste kwaliteit. Makkelijk zelf in elkaar te zetten. Na een maand in weer en wind gaat een plank van tuinbank verkleuren (het weer komt erin).

Snelle levering en service

Snelle levering en service. De tafel ziet er goed en degelijk uit. De afwerking had wel beter gekund, veel splinters.

Geweldig maar....

Mooie tafel, alleen vreemd dat er een parasol gat in zit, maar waar er geen parasol doorheen kan.

mooie picknick tafel

vriendelijk en deskundig personeel

Helemaal tevreden

Robuuste tafel

Heel blij met de picknicktafel! Mooie brede zitting en stoere uitstraling. Top service.

Mooie tafel, was volgens site op voorraad maar kwam toch 3 weken later.

Over de tafel zelf niks dan positiefs, wel verrassend was dat deze enkele weken later kwam ondanks dat deze tafel volgens de site op voorraad was. Gebruiksaanwijzing bevatte wel een fout waardoor enig inzicht bij het monteren gewenst is. De communicatie over de levering verliep ook niet vlekkeloos (dubbele mails met tegenstrijdige info).

Super banken heb er nu vijf en ze zijn ijzersterk.

Snelle levering zal ze zeker weer bestellen als ze ooit kapot gaan. Duurt volgens mij nog wel even.

Snelle levering en heel blij met onze picknicktafel!

Snelle levering, heel blij met onze picknicktafel! Stevige kwaliteit en zit heerlijk!

Prima bank. Mooi stevig en zit prima.

De bank komt in vier delen geleverd. Montage is eenvoudig. Het verven/beitsen was wel wat meer werk dan gedacht. Verder een mooie blikvanger op het terras.

Mooie picknickbank

De picknick bevalt heel goed. Deze moesten we zelf in elkaar zetten. We zijn niet heel handig, maar de met duidelijke tekening lukte het ons ook.

Wat een prachtige bank Echt super WAUW

Mooie eye catcher

Een geweldige tafel waar je comfortabel met veel mensen aan kan zitten. Het monteren doe je op zn kop, en door zn lengte (4 meter) is hij erg zwaar. Het naderhand draaien, om het op zn poten te zetten, is een uitdaging waar wat extra spierkracht bij nodig is. Al bij al erg blij ermee!

Wageningselaan 10

3903LA Veenendaal

+31 (0) 318 302 643

Over Rockwood® Picknicktafels

Een Rockwood® picknicktafel draagt de handtekening van de natuur! Het hout waarvan uw tuinmeubel is gemaakt is een eerlijk natuurproduct, een levend materiaal dat alle verschijnselen kent die de natuur heeft meegegeven. Elk stuk hout dat wij voor uw tuinmeubel selecteren is anders van structuur, nerf en kleur. Scheurtjes, (worm)gaatjes, oneffenheden en/of (open) noesten zijn zulke natuurlijke kenmerken die de echtheid van het hout typeren. Dit zijn geen materiaalfouten, maar een handtekening die de natuur heeft meegegeven. Zij geven het meubel juist het karakteristieke, doorleefde en rustieke uiterlijk wat elk meubel uniek maakt. Wij wensen u veel picknick plezier! Team Rockwood