Reactie van het bedrijf
Geachte heer Maikel T.,
Zoals eerder aangegeven vinden wij het vervelend dat u zichzelf gesneden heeft en we hopen dat u snel hersteld. Wij willen graag tevreden klanten, maar wilt u ons daar ook de kans voor geven....? Onze reactie was toch niet onredelijk zoals u aangeeft in uw beoordeling?
Onderaan dit bericht vindt u nogmaals een kopie van onze reactie.:
"Geachte heer T******,
Bedankt voor uw bericht. Erg vervelend om te lezen dat u zich heeft gesneden met de baKblade. Dat mag normaal, vanwege het gepatenteerde ontwerp, niet gebeuren. Bijzonder naar vinden wij dit.
Met meer dan 877.000 tevreden klanten wereldwijd, wil ik u toch vragen of u het nog 1 keer wil proberen. Uiteraard pas wanneer de snijwondjes zijn geheeld. Het is belangrijk om GEEN(!) druk uit te oefenen tijdens het scheren. Laat de baKblade gewoon glijden over uw rug en u zult zien dat het alle haren meeneemt. En huid gewoon laat zitten. Kijk uit met uitstekende pukkels en moedervlekken. Het blijven immers vlijmscherpe scheermesjes.
Daarnaast willen wij u vragen om te controleren of de blade een gekartelde rand bevat. Dit is namelijk de gepatenteerde beschermrand tegen snijwondjes.
Graag vernemen wij van u hoe de baKblade het doet naar aanleiding van ons advies.
Voor nu wensen wij u nog een prettige dag."